Mreee
26/02/2013, 14:58
Selam arkadaslar.evo'larda bildiginiz uzere normal farlari yakinca gunduz farlari sönüyor.benim yapmak istedigimse gunduz farini normal farlada yakmak.
İnternetten arastirdim birisi yapmis.anlatmista ama o kadar teknik bilgim yok.
Yapacak yer var mi bunu ? Anlatan kisi roleyle yapmis.amerikan park yaptirdim gecen hafta ve roleyle yapildi.
Gunduz fari icinde ikinci role takilsa sorun olur mu ?
Gunduz farlarinada orjinaliyle ayni 12V 21W turuncu ampul taktim.cok uyumlu oldu.biraz daha parlak oldu ama guzel oldu :)
Son bir soru daha.fiat parcacisindan sisler icin beyaz lamba istedim.H1 verdi.ben H11 diye biliyodum.yanlis mi oldu acaba ? Verdigi lamba icinde osramdan daha iyi daha parlak dedi.deneyip gorcem artik
İnternetten arastirdim birisi yapmis.anlatmista ama o kadar teknik bilgim yok.
Yapacak yer var mi bunu ? Anlatan kisi roleyle yapmis.amerikan park yaptirdim gecen hafta ve roleyle yapildi.
Gunduz fari icinde ikinci role takilsa sorun olur mu ?
Gunduz farlarinada orjinaliyle ayni 12V 21W turuncu ampul taktim.cok uyumlu oldu.biraz daha parlak oldu ama guzel oldu :)
Son bir soru daha.fiat parcacisindan sisler icin beyaz lamba istedim.H1 verdi.ben H11 diye biliyodum.yanlis mi oldu acaba ? Verdigi lamba icinde osramdan daha iyi daha parlak dedi.deneyip gorcem artik