Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Tan Oto hk.
Arkadaşlar.
Ben aracımı 2012/8.ayında Ankara Tan Otodan aldım. Ancak Servis olarak ön planda hep Kartaş (Maltepe) ve Kavaklıdere servisleri var. Bu iki servis işlerini yorumlardan anlaşılacağı gibi iyi yapıyor ki ön plandalar. biz üyeler için süper bir avantaj.
Fakat forumda arattırdığımda Ankara Tan Oto servis hakkında ne olumlu nede olumsuz hiç bir makaleye denk gelmedim. hatta ankette ismi bile geçmiyor. Yoksa Servis memnun edici değil mi? hiç giden yok mu? aslında daha 10.000 bakımıma 3.000 km kadar var. ama ufak tefek şeyler için aracı aldığım bayiye gidiyorum. Mesela aracı aldığımın 2.ayında arka kapı gergileri değişti. ama ben şuan memnun değilim. özellikle sol arka kapı çok zor açılıyor. acaba ben bundan sonraki süreçte Kartaş'a ( Abiye) yada Kavaklıdere (Müslüm Abi'ye) gitsem aracı aldığım bayi bana sorun çıkarır mı?
Ziyaretci031
26/02/2013, 13:31
1-Demekki Tan otoya kimse gitmiyor.
2-Kartaş'a yada Kavaklıdere'ye gittiğinizde aracı nerden alırsanız alın kimse problem çıkaramaz öğle bir hakları yok yani.İster birkere Kartaşa gidin ve ardından aracı aldığınız yere gidin hiçbirşey diyemezler.
3-Ankara olarak çoğu Grande punto-Punto evo-puntocular ya Kartaşı yada Kavaklıdereyi tavsiye ederler.Bence sizde buralardan vazgeçmeyin derim saygılar.
Sent my iPhone using .
H. KURU
selahattincevik01
26/02/2013, 14:00
Aracımı ben de Tan oto dan almıştım.İlk zamanlar bende Tan otoya gittim.Ancak servis kalitesi şu an ki servisime göre hiç de tatmin edici değildi.Servis müdürü Alper Bey de oradan ayrılınca bende tamamen Kartaş Maltepe'ye yöneldim.Başkan'ın dediği gibi insanlar memnunsa vardır bir sebebi,yabana atmamak lazım.
Ben Tanotoya mecbur kaldıgım ıcın gıttım ve sabahında aracımda olmayan arızlarla beraber masraf cıkardılar...Bu yuzden gıtmeyın
tan otomu? aman aman uzak dur abi... tan oto dan 2. el almıştım arabayı bende (oto experden) arabanın 20 bin bakımını yaptık dediler nasıl bir bakım yapmışlarsa arabaya anlamadım gitti.... servis müdürü tolga bey var orda adamla papazı bulduk adam araba şuan çalışıyormu diye soruyo? çalışıyo ama bu bakımla yarın bi günde yolda kalmıycam manasına gelmiyo bu diyorum çalışıyosa sorun yok dediler kapattılar telefonu. izmirde merkez serviste arabayı tekrardan soktum bakıma 591 tl masraf çıktı. tan otodan uzak ol abi heleki kartaş varken.
1ocak2011
26/02/2013, 14:19
Bir kere gitme gafletinde bulundum arkadan gelen sesi göstermek için. Adamlar teste çıkıyorlar, seni almıyorlar ve araca 4 kişi biniyorlar. Aracı kullanan yaklaşık 150 kg ağırlığında ve araca ne poşet ne direksiyon vsde takmıyorlar. Sonrada gelip ses yok bunda deyip çıktılar. Sadece arabama binen yüke ve benzine acıdım, ve son gidişim oldu.
Ankara'ya işim gereği yolum düştüğünde forumdan duyduğum Kavaklıdere'ye gitmiştim. Diğer yerleri pek bilmem ama Kavaklıdere Servisinden çok memnun kalmıştım.
Aracımı iyiki Kartaş'tan almışım yorumlara bakılırsa :D
LevenTgb
26/02/2013, 15:03
Forever Kartaş Maltepe diyorum ben...
Harun Başkanım ve diğer değerli forumdaşlarım. yorumlarınız ve önerileriniz için tşk ediyorum hepinize. Tan oto servisine 3 kere Start-Stop için gittim. Tuncay abinin dediği gibi 150 kg lık bir adam biniyor. bişey yok deyip savuyorlar başından. Bundan sonra tan otonun kapısından geçmem. bana yakın olan maltepe kartaşa Abinin yanına giderim. Ki en yakın zamanda hem start stop için hemde arka kapı sıkıntısı için gidecem.
Ziyaretci031
26/02/2013, 17:05
Harun Başkanım ve diğer değerli forumdaşlarım. yorumlarınız ve önerileriniz için tşk ediyorum hepinize. Tan oto servisine 3 kere Start-Stop için gittim. Tuncay abinin dediği gibi 150 kg lık bir adam biniyor. bişey yok deyip savuyorlar başından. Bundan sonra tan otonun kapısından geçmem. bana yakın olan maltepe kartaşa Abinin yanına giderim. Ki en yakın zamanda hem start stop için hemde arka kapı sıkıntısı için gidecem.
Kenan bey emin olun bunu şahsen yaşadığım ve yaşayanlar adına içtenlikle söyleyebilirim.Kartaş'tan vazgeçemeyeceksiniz.Şahsen ben geçemiyorum bir yuvam orası oldu.Özellikle abi (King) ve personellerinin ilgisi alakası bir ayrı.Hatta ve hatta Forumdan tanıdığınız ve daha tanıyacağınız abilerimiz,arkadaşlarımız ve kardeşlerimizle çok güzel vakit geçirebileceğiniz bir ortam emin olun kopayacaksınız maltepe'den.Bunların hepsi benim şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın diğer servislerimizi kötüleme amacım yok.Saygılar.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ben arabamı alırken Ankara'daki biri hariç tüm bayilerden fiyat aldım. En ucuz fiyatı Tan verdiği için ordan aldım. Aldıktan sonra 2 kez gittim, biri yağ eksilttiği için diğeri 5.000km kontrolü.
Suçlamak istemiyorum ama yoğun oldukları için ilgilenemiyorlar sanırım. 5.000 km bakımına gittiğimde hepimizin bildiği kalorifer borusu sesinden bahsettim. "O çok sık karşılaşılan bir şey değil, internette mi okudunuz? internette okuduklarınıza inanmayın, biri söyleyince herkes söylüyor" dediler, şaşırdım.
3 kez arabayı sabah çalıştırmayı denediğimde marşa normalden uzun basmam gerekmişti. İkisinde hava çok soğuktu ona yordum ama sonuncuda hava gayet iyiydi. Bunu söyledim "arabanızı gece bırakın sabah deneyelim" dediler. 5 aylık sürede sadece 3 sabah olmuş şey için arabayı bırakamadım tabi ki. En azından "şundan olabilir, bundan olabilir, şöyle mi oluyor, böyle mi oluyor" demelerini bekledim ama ı-ıh.
2 gidişimde de doğru düzgün konuşamadım, benimle ilgilenen kişi sürekli telefonla da konuşuyordu çok meşguller herhalde diyorum. Biraz benden de kaynaklanıyor olabilir, pek konuşkan biri değilim, ama bundan sonra ya Kavaklıdere ya da Maltepe Kartaş.
ibrahim06
26/02/2013, 21:23
Tan Oto eski ÜStün Oto izlerini taşımaya devam ediyor anlaşılan.
biancoangelo
26/02/2013, 22:35
Kayınbabamın araç Tandan alındı. Tüm bakımlar Tan yapıyo memnunlar. Ancak ben kartaşa giderim.
Ziyaretçi034
26/02/2013, 23:04
Bir kere gitme gafletinde bulundum arkadan gelen sesi göstermek için. Adamlar teste çıkıyorlar, seni almıyorlar ve araca 4 kişi biniyorlar. Aracı kullanan yaklaşık 150 kg ağırlığında ve araca ne poşet ne direksiyon vsde takmıyorlar. Sonrada gelip ses yok bunda deyip çıktılar. Sadece arabama binen yüke ve benzine acıdım, ve son gidişim oldu.
abi çok güldüm ya, şöyle bi kafamda canlandırdım da, 4 kişinin arabana binmesi, arabanın arkasından bakarken yaşadığın duygu. yüzüne de yansımıştır kesin :D
1ocak2011
26/02/2013, 23:13
abi çok güldüm ya, şöyle bi kafamda canlandırdım da, 4 kişinin arabana binmesi, arabanın arkasından bakarken yaşadığın duygu. yüzüne de yansımıştır kesin :D
Aynen max paynen kardeşim...:rambo:
Hele bide direksiyon ve koltuğa poşet geçirmemeleri aman Allahımmm;))
Ziyaretci031
26/02/2013, 23:58
Hele bide direksiyon ve koltuğa poşet geçirmemeleri aman Allahımmm;))
Vallaha aracımda galoş taşıyorum binecek kim olursa olsun çamirluysa hemen takarım ayağına bilmem artık
Sent my iPhone using .
H. KURU
Tuncay abi görüşlerin bizim için önemli
1ocak2011
27/02/2013, 11:06
Ben kıl adamım arkadaş Servise bile gidince aracımı kiltlerim hatta bu alışkanlık olmuş. Geçen C.tesi çaki bendeydi serviste kilitledim anahtarınıda üzerime alıp gitmişim :)
selahattincevik01
27/02/2013, 11:39
Kıllanan adam:toot0000:
Ben de arabamı Tan Oto'dan almıştım. Teslim almadan önce yaptıkları özensiz boya koruma işlemi ve ardından kapı ayarına gittiğimde yaptıkları baştan savma açıklama sonrası servis için notumu vermiştim. Bir daha da uğramadım. Kavaklıdere'den memnunum, bütün işlemlerde oraya gidiyorum .. Kartaş Maltepe yi de buradaki tavsiyeler üzerine deneyeceğim.
Punto_Can
27/02/2013, 11:58
Her türlü sorun, bakım ve can sıkıntısında Kavaklıdere'ye gidiyorum.
Maltepe Kartaş ile ilgili çok güzel şeyler okuyorum ama Konya Yolu Kartaş nasıl derseniz 1 kere gittim daha da gitmem...
Tan Oto hakkında forumda çok fazla şey görmedim ancak buluşma ve toplantılarda oldukça fazla şikayet olduğunu hatırlıyorum. Zaten giden 1 kere gidiyor.
Bir akşam sağnak yağmurda silecek motorum arızalandı, deli gibi de yağmur yağıyor.
Saat geç olduğu için müşteri hizmetlerini aradım, nöbetçi servisi bağladılar hemen, tesadüf o gün de Tan Oto nöbetçiymiş.
Ben: Konya Yolunda ...... benzinlikte kaldım, silecek motorum arızalandı, inanılmaz yağmur yağıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Tan Oto: Aracı getirin bakalım :D
bende ıkı gun once tran otaya gıttım dıreksıyon motoru arıza yapmıs degıstırdıler sımdı ıcıme dert oldu acaba degıstırmemışlermıdır tan otoyu kımse begenmıyor yetkılı servıs degıstırmemezlık yapmaz ınşallah fren arızası var sımdıde nereye goturecemı sasırdım tavsıyelerı beklıyorum
selahattincevik01
27/02/2013, 15:44
bende ıkı gun once tran otaya gıttım dıreksıyon motoru arıza yapmıs degıstırdıler sımdı ıcıme dert oldu acaba degıstırmemışlermıdır tan otoyu kımse begenmıyor yetkılı servıs degıstırmemezlık yapmaz ınşallah fren arızası var sımdıde nereye goturecemı sasırdım tavsıyelerı beklıyorum
Tek isim, Bey-Kartaş Maltepe:clapping:
Selahattin abinin lafının üzerine laf edilmez....