Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul civarında oto aksesuar vb
Merhabalar forumu biraz araştırdım ancak bulamadığımdan konu açmak zorunda kaldım.Arabama bir kaç gün içerisinde film cam ses sistemi koltuk döşemeleri xenon far vs kısacası güzelleştirmek istiyorum ancak bildiğim güvenilir işini tam yapan bir yer bilemiyorum.istanbul anadolu yakasında bana önerebiliceğiniz bir yer var mı arkadaşlar.Şimdiden teşekkür ederim
hepsini 1 anda 1 yerde yaptırmanızı tavsiye etmem :) sonucta her işin ayrı bir ehli var
Doğru söylüyosunuz var mı peki bildiğiniz ayrı ayrı yaptırabiliceğim ustalar :) teşekkür ederim bu arada
Avrupada olur farketmez :D güvenebiliceğim biri kaliteli iş yapsın yeter :)
ok. anadoluda bulamazsan yardımcı olurum :) maslak ta çalışıyorum zaten. oto sanayi burnumun dibi :)
Tamam ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim bulamazsam pm atıcam :)
Ziyaretci036
25/02/2013, 02:30
Arac nedir?
halit1472
13/03/2013, 03:52
merhaba aksesuvarcını dükan ismini yada tel numarasını vere bilirmisiniz şimdiden tşkler
lektonstar17
13/03/2013, 04:15
Bahçelievler E5 üzerindeki carrefour arkasında Karaoğlanoğlu Caddesinde sıralı dükkanlar vardır. Ses sistemi ve aydınlatma üzerine işinin ustası kişiler. Oradaki dükkanlar yıllardır bu işi yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
MethyLen
13/03/2013, 11:52
Anadolu yakası Kurtköy civarı düşünürsen yardımcı olurum. Benimde işlerim var hatta birlikte gidebiliriz.