Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto araç hakkında yardım
engincantan33
19/02/2013, 01:16
arkadaşlar lınktekı aracı cıddı cıddı dusunuyorum ama aracta 2 bın tl lık hasar kaydı var cok degılmı sızce 2 parca boya var dendı acıkcası cıkamadım ısın ıcınden
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active Model 25.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 112520236 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-model-fiat-punto-grande-1.3-m.jet-active-cam-tavanli-112520236/detay)
Hocam araç güzele benziyor ama bazı takıldığım noktalar var, airbag kapağıyla direksiyon arasında çılgın bir renk farkı sezdim ben, active olduğu için solmuş mu anlamadım. Ön yolcu zeminine ne olmuş paspas olmadığı için mi öyle duruyor acaba?
Diğer yönlerden 2011 model olması + Skydome vs iyi bence.
sinan3458
19/02/2013, 01:32
yetkili serviste yapıldıysa hasar kaydı az bile çıkmış bence :D model ve km ye göre araç gayet uygun biraz da pazarlık yaparsa tadından yenmez bence :D
engincantan33
19/02/2013, 01:52
Hocam araç güzele benziyor ama bazı takıldığım noktalar var, airbag kapağıyla direksiyon arasında çılgın bir renk farkı sezdim ben, active olduğu için solmuş mu anlamadım. Ön yolcu zeminine ne olmuş paspas olmadığı için mi öyle duruyor acaba?
Diğer yönlerden 2011 model olması + Skydome vs iyi bence.
yetkili serviste yapıldıysa hasar kaydı az bile çıkmış bence :D model ve km ye göre araç gayet uygun biraz da pazarlık yaparsa tadından yenmez bence :D
hocam aırbag olayı bence parlatıcıdan oyle gorunmus olabılır...
ama nedense ıcıme sınmıyor nıye anlamıyorum
Birkan61
19/02/2013, 02:31
Airbag olayına baktırmak lazım. Direksiyon soyulması gibi sebeplerden öyle gözüküyor olabilir.
Hasar mevzusuna gelince. Karşı tarafın hasarını ödediği zamanda çıkıyor diye duymuştum. Örneğin mercedese vurmuştur, 2 bin TL tutmuştur masraf bu aracın kaskosu ödemiştir gibi..
Tabi kesin olarak böyle diyemiyorum araştırmak lazım. Şasi ve motor no isteyin araç sahibinden sigortacılar sistemden sorgulatsın aracın tüm geçmişini görürler sanayide yapılmadıysa :)
arkadaşların dediği gibi hasarı servis onardıysa normal arkadaşın aracına gol vurdu seyir halinde iken sağ 2 kapı sacı değişti 1500tl hasar çıktı arka taraf olduğu için sağ tekerleğe de darbe geldiyse aks değişimi falan bence de normal fiyat. araç içinize sinmiyorsa almayın derim(gerçi kendi aracımı alırken benimde içime sinmemişti hanım ısrar etti almam için iyiki de almışım) karar sizin tabi ama maddi olarak gücünüz yetiyorsa dinamik alın donanım olarak.
fotobelit
19/02/2013, 12:47
hocam aırbag olayı bence parlatıcıdan oyle gorunmus olabılır...
ama nedense ıcıme sınmıyor nıye anlamıyorum
İçinize Sinmiyorsa hiç bakmayın..