Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da benim Evo'm
interlaced
14/02/2013, 22:32
Merhaba Arkadaşlar,
Camlar ve tavan film kaplandı, ve bir de resimlerde gözükmese de kaput kaplandı. Aynalar siyah ekose kaplanmayı bekliyor bir sonraki adımda..
fotobelit
15/02/2013, 12:18
Maşallah..Çok güzel görünüyor..
tavandaki kaplama sökülürken boya kavlatması yapıyor diyolar ne derece doğru bilgi verir misiniz ??
Ayna kapaklarını değiştirmeniz daha mantıklı. Kaplandıktan bir süre sonra ayna kapağı köşeli olduğu için kaplama atabiliyor.
LevenTgb
15/02/2013, 18:16
Maşallah kaza bela vermesin allah.
interlaced
15/02/2013, 18:47
Teşekkür ederim. Cümlemizi Korusun Allah kazadan beladan.
Kaplatmaya yoğunlaşmışım, söktürürsem boya ne olur diye hiç sormak aklıma gelmedi kaplatırken tavanı. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama.
Ayna kaplatmak yerine kapak değiştirmek de olabilir tabi, nereden bulabilirim? Bilginiz var mı?
selahattincevik01
17/02/2013, 02:22
Buradan bakabilirsiniz.Çiziksiz,ilk günkü gibidir.
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/44171-satilik-orijinal-damali-ayna-kapagi.html
kazasız belasız kullanın, ayna konusunda bende herkesle aynı fikirdeyim, ben kapak aldım ben çok memnunum bakan bidaha bakıyor :D
kazasız belasız kullanın, ayna konusunda bende herkesle aynı fikirdeyim, ben kapak aldım ben çok memnunum bakan bidaha bakıyor :D
3 kez gelmiş msj nasıl oldu anlamadım var bunda bi hikmet .:D
sinan3458
17/02/2013, 04:53
Teşekkür ederim. Cümlemizi Korusun Allah kazadan beladan.
Kaplatmaya yoğunlaşmışım, söktürürsem boya ne olur diye hiç sormak aklıma gelmedi kaplatırken tavanı. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama.
Ayna kaplatmak yerine kapak değiştirmek de olabilir tabi, nereden bulabilirim? Bilginiz var mı?
aracınız çok güzel olmuş, allahkaza bela vermesin.
kaplama konusunda da içiniz rahat olsun orjinal boyanıza 5 yılda üstün de kalsa hiçbir zarar vermez.
Maşallah kazasız belasız :)
interlaced
23/02/2013, 03:11
Müziğe duyarlı equalizer görünümlü led panelim. Bu gece yollardaydık, bakan döndü döndü bir daha baktı :prop0000:
polis bunada ceza yazmak için bi sebep bulur :D kazasız belasız :)
interlaced
23/02/2013, 04:18
Kesin :D :D Kamuya kaynak lazım..
Bunların ithalatına başladı bir arkadaşım. Ben işim icabı nakliyesini organize ettim. Şimdi de promosyon aracına çevirdi benimkini. Günde 70km yol yapınca iyi bir reklam mecra oldum onun için de. Ceza gelirse ödersin deyip anlaştık :) Ama hoşuma da gitti , çok havalı gözüküyor. İlk bir kaç kez polis çakarı görünce butona basıp kapıyordum, sonra umursamaz oldum. Tabi ceza yemediğim yemeyeceğim anlamına gelmez.. Cam filmine bile ceza kesildiği ülkede her şey olabilir..
cluppunto65
23/02/2013, 05:42
Allah kaza bela vermesin araban çok güzel olmuşş...iyi günlerde kullan ...
fotobelit
23/02/2013, 14:00
Bununla ilgili nasıl bir madde var acaba :)..Sanırım arka camdaki rezistanslara zararı yoktur..
Müziğe duyarlı equalizer görünümlü led panelim. Bu gece yollardaydık, bakan döndü döndü bir daha baktı :prop0000:
hocam çok güzel birşey. cam filmi olmadan, gündüz ve çalışmadığı zaman ne gibi bi görüntü oluyor bunda?
interlaced
23/02/2013, 20:19
Okan selam,
Gündüz çekilmiş bir resim ile cevap vereyim sana. Cam filmim koyu renk değil, filmsiz bunun biraz daha belirgini olur sanırım.
arka camdaki ekolayzer nasıl memnun musuunz?
interlaced
17/03/2013, 23:50
Memnunum, hem de çok. Eğlenceli ve espirili bir şey. Tavsiye ederim.
gündüz gözü ile resim çekip yükleyebilir misiniz çalışmadığındaki görüntüyü merak ediyorum
teşekkürler
interlaced
01/04/2013, 21:17
gündüz gözü ile resim çekip yükleyebilir misiniz çalışmadığındaki görüntüyü merak ediyorum
teşekkürler
Gündüz resmini ekliyorum da resim reklam panosu gibi. Satıldığı sitenin ismi yazılı üzerinde. Forum kuralları açısından uygunsuzsa uyarın lütfen, atılmayalım forumdan. Birde resimde görülen 3M çift taraflı bandın tamamını çıkarmamıştım bu resim çekildiğinde. Kenarlarından emaneten tutturmuştum beğenmezsem sökerim diye. O bantları da soyduğunuzda çerçevesi beyaz değil transparan oluyor.
tşkrler
Mavi renk dışında kırmızı gibi alternatif var mı, aracımı alayım 20 bın bakımını da atlattıktan sonra almayı planlıyorum
interlaced
02/04/2013, 20:38
Var ama mavi en can alıcı renk. Zevk meselesi ancak diğer renkleri gören herkes benim gibi düşündü. Özel'den e-mail adresini verirsen resimleri gönderirim. Üzerlerinde hepsinin marka ve logolar var. Buradan paylaşmayayım. Alacağın zaman da haber verirsen indirim yaptırırım forumdan olduğunu söyleyip. İthalatçısı arkadaşım. Sever böyle bağlantıları promosyonları.
muratuludag
09/04/2013, 15:19
çok güzel duruyor maşallah.
BySeLcuK4154
30/05/2013, 21:49
ledin fiyatı paylaşabilirmisn acaba
interlaced
30/05/2013, 23:19
Tabi. Fiyatı 149tl. ledmuzik.com sitesinde satılıyor.