PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon şarjı airbag ışığı yakar mı?

ozmenomer
14/02/2013, 18:12
ekim de sıfır punto duologic fire lounge araç aldım ve bugüne kadar daha 1100 km yaptık. zaten eşim kullanmakta oda ayda 250 km falan. sorunum araç abartısız her ay airbag ışığı yanması ve sonrasında hillholder start stop devredışı kalması sebebiyle toplamda 5. kez şu anda serviste. ve az önce servis ile görüştüm daha önce emniyet kemeri tertibatını ve airbag ünitesini değiştirdik başka akla gelen olabilecek bir durum yok cakmaklıkta takılı olan navigasyon cihazından olabilir dendi. sizce bu mümkünmüdür evet araçta sarj cihazı devamlı takılı. ben artık 6. da zaten hukuki yolları denemek istiyroum çünkü kimse bir çözüm sunamıyor. başına gelen biri var mı?
teşekkürler.

Tayfun-E30
14/02/2013, 23:02
Aku tırtlamıştır yuzde 90

alixxx
14/02/2013, 23:10
Bende grande punto var navigasyon şarjıda aldığımdan beri üzerinde hiç çıkarmam ama şimdiye kadar hiçbir sıkıntı olmadı.

blackpunt006
14/02/2013, 23:16
bana serviste aynı hatayı 3 kere verirse arabayı değiştiririz demişlerdi. siz 5 kere aynı hatayı almışsınız arabanızın kesinlikle değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum tabi eğer araçtan kaynaklı bir hataysa.

fotobelit
15/02/2013, 12:15
Çakmaklıkta takılı olan navigasyon cihazından :) saçmalamışlar...

OzzY
15/02/2013, 15:52
çoooooook düşük bir ihtimal ama olamaz denemez.

celenlee
15/02/2013, 16:30
bana serviste aynı hatayı 3 kere verirse arabayı değiştiririz demişlerdi. siz 5 kere aynı hatayı almışsınız arabanızın kesinlikle değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum tabi eğer araçtan kaynaklı bir hataysa.

Değişim hayal :)
Komple elektrik tesisatını değiştirirler gerekirse ama arcı değiştirmezler ;)

firari83
17/02/2013, 00:33
konuyla alakalı değil ama başlığın altında ozmenomer'i görünce şok oldum... benim adımın tıpkısının aynısı:))
amcaoğlu diyesim geldi şimdi :)

ozmenomer
18/02/2013, 10:34
konuyla alakalı değil ama başlığın altında ozmenomer'i görünce şok oldum... benim adımın tıpkısının aynısı:))
amcaoğlu diyesim geldi şimdi :)

dogru diyosun bir harf eksik ama amcoğluda olur yani.

bu arada cumartesi arabayı aldım servisten akü sarjı düşük dediler e arabayı aldım 15 gün sonra da yandı dedim bişey diyemediler. bakalım yanarsa artık ben ugrasmaya hazırladım kendimi bide tepki göstermesem her seferinde arabayı bıraktıktan sonra arıyorlar abi arabada bişey yok ışığı söndürdük gelip alabilirsin tekrar yanarsa detaylı incelenecek diyolar.

Redmoonbjk
18/02/2013, 11:04
çok saçma