Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kasa Honda City Nasıldır.?
Merhabalar bu ara aklımda puntomu satıp yeni kasa honda city otomatik almak var siz nasıl bilirsiniz arabayı?
Artık üretimi yok fakat yurt dışında sıfırı halen satılıyor hatta lpg li modelleride var fakat ülkemizde yok..
Daha önce kullanan bilen gören varsa yardımlarını bekliyorum.
Benim almamdaki amaç bagaj konusu ve aracın otomatik olması eşimde kullanacak çünki ve Honda markası olmasıdır.Eski kasaları biraz kötü fakat yenilerinin kasasını ben beyeniyorum.
Genel araştırmalarımda yol tutuşunun kötü olması ve hafif olması yardımlarınızı bekliyorum
burhankutlu
13/02/2013, 19:47
her ne olursa olsun eski Hondalardan biçersek Honda Hondadır. üzerine koyar teknoloji olarak ama aşağı düşürmez diye tahmin ediyorum. şuan aklımda ki tek araç o doğrusu.
Bana kalırsa city ara model onun yerine 2.el civic düşünün derim zaten Honda motoru çok uzun ömürlü
burhankutlu
13/02/2013, 20:03
Bana kalırsa city ara model onun yerine 2.el civic düşünün derim zaten Honda motoru çok uzun ömürlü
+++++++ aynen doğru demiş arkadaş, city biraz civice göre tipsiz mi desem beğenmedim mi desem ama civicler görüntü ve özellik itibariyle bir karış üstün bence.
evet civic ler bir karış değil bir adım önde fakat fiyatı da ona göre :)
Tüketim, performans, yol tutuş konusunda bilgim olmasa da görünüm olarak çok çok güzel bir araç.Tabi son kasasını kastediyorum.Ancak aracın rakiplerinin Accent, Symbol gibi araçlar olduğunu da unutmamak gerekiyor.Yani beklenti büyükse arkadaşların dediği gibi Civic düşünülebilir...
aykut_1914
14/02/2013, 01:49
yeni kasa city leri bende beğeniyorum, eskiler çok şekilsiz bence.
Yakıtı sizi üzer puntodan sonra :) takmam diyorsanız düşünülmeli bence
eee benzinli otomatiğe binince yakıt masrafınada katlanılır :)
adrentos
15/02/2013, 00:54
city yerine civic bence daha iyi olur zamanında sıfır fiyatları birbirine çok yakındı otomatik düşünüyorsanız hondadan şaşmayın