Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler "eisenheim "
Ziyaretçi033
13/02/2013, 16:06
Uzun zamandır aradığım grande punto sol farı Hüsamettin arkadaşımızdan aldım.
İlgisinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Bir sorum olacak arkadaşlar.
Farın arka silikon kapağı takılı olmadığı için içersine bazı yabancı maddeler girmiş. Bunları nasıl çıkartabilirim? Daha önce başına gelen varmı aceba?
Teşekkürler.
Kanber Tastan
13/02/2013, 16:29
Hayırlısı Olsun güle güle kullanın.
Kuvvetli elektrik süpürgesi :D :D
Ziyaretçi048
13/02/2013, 16:54
Mustafa bey hayırlı olsun. En etkili çözüm tazyikli hava tutumak . sakın içine birşey sürmeyin. İz yapar. Görünürde içinde birşey yoktu ama farlar yatarken içine birşey düşmüş olabilir. Dikkat etmedim. Far içinize sinmediyse daha öncede söylediğim gibi geri alabilirim
Ziyaretçi033
13/02/2013, 16:58
Hayırlısı Olsun güle güle kullanın.
Kuvvetli elektrik süpürgesi :D :D
Yok paşam ya öyle olacak gibi değil :D
bence hava tutun..
Hava tutayım da hocam, çıkacak başka delik yok ki :D içerde dolanır durur onlar :D
Birşeyler denedim;
Uzunca bir silecek teline (60cm. civarı) pamuk doladım, çekebildiğimi çektim :)
sinyal üstündeki bir yer var onları nasıl çıkartabilirim onu düşünüyorum :)
Ziyaretçi033
13/02/2013, 17:00
Mustafa bey hayırlı olsun. En etkili çözüm tazyikli hava tutumak . sakın içine birşey sürmeyin. İz yapar. Görünürde içinde birşey yoktu ama farlar yatarken içine birşey düşmüş olabilir. Dikkat etmedim. Far içinize sinmediyse daha öncede söylediğim gibi geri alabilirim
Yok hüsamettin abicim :) işyerinde işi bıraktım onla oynuyorum :D Niye göndereyim :D İlginden dolayı çok teşekkür ederim tekrardan. Takarken belki rahatsız edebilirim :D