PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu forum neden böyle?

ykaya1983
09/02/2013, 00:41
Arkadaşlar son zamanlarda forumda bazı şeylerden gerçekten rahatsız olmaya başladığım için dayanamayıp bir başlık açma gereği duydum.Belki bazı arkadaşlar bu yazıyı yazdığım için beni eleştirecekler ama eminim benim rahatsız olduğum bu konularda rahatsızlığı olan arkadaşlar vardır.Bunlar:

1-17000 üyemiz olduğunu biliyoruz ama nerdeyse her konu altında 5-6 kişi mesaj yazıyor.Forumda aktif(yazan) bana göre 30-35 kişiyi geçmez.Bence yazan aktif kişi bu kadar az olmamalı.

2-Tabi ki kullandığımız araçlar olduğu için kendi araçlarımızı da markamızı da yeri geldiğinde eleştirmeliyiz ama savunduğum konuyla ilgili istatistik koymama rağmen konu başığı altında yazanların nerdeyse yarısı sırf fıat'ı eleştirmek için mesaj yazıyor.Gerçekten bazen burası punto forumu mu diyorum.

3-Bazen belki de hiç fıat araç kullanmamış kişiler punto forumuna üye olarak fıat araçları karalamak için foruma üye oluyorlar.Ve bazı arkadaşlar da bu kişilerin malesef huyuna gidiyor.

4- Bazı arkadaşlar sağolsunlar bazen hiçbirimizin haberdar olmadığı güzel bilgiler istatistikler ekliyorlar ama cevap yazan kişi sayısı iki üç kişi ancak ve altında bir teşekkür bile yok.

Belki ben arbartıyorum ama arkadaşlar gerçekten bu konuda rahatsızlığımı yazmak istedim.