Orijinalini görmek için tıklayınız : ses sistemi hk.
merhabalar,
2006 punto aracıma müzik sistemi aldım, fakat gaza bastığımda elektrik süpürgesi gibi ses çıkartıyor :)
sesi kesmem için ne yapmam gerekir, desteğiniz rica ederim,
ilginiz için şimdiden tşk ederim.
Oto teypçisinde parazit önleyici taktıracaksınız.
Ziyaretçi033
08/02/2013, 15:56
Tesisatını tekrar bir gözden geçirt. Dönüştürücü kullandıysan, poşet, bant vb. birşeyle sar. En son olmadı parazit önleyici arkadaşında dediği gibi.
volume23
08/02/2013, 15:58
Anfinin artısı (+) ile sinyal kablosunu aynı yerden çekilmiştir büyük ihtimal ile ayırsanız sorununuz çözülür.
Oto teypçisinde parazit önleyici taktıracaksınız.
parazit önleyici takıldı sanırım, oto teyipçi akü'den olduğunu belirtti, sorun farklı sebeplerden olabilir mi ?
Ziyaretçi033
08/02/2013, 16:21
Anfinin artısı (+) ile sinyal kablosunu aynı yerden çekilmiştir büyük ihtimal ile ayırsanız sorununuz çözülür.
Ben tesisatımı kendim çektim. Sinyal kablosu, ses kabloları ve +güç kablosu yanyana çekili hatta bantlı birbirine :) hiç parazit yok.
Tetikleyiciyi nereye bağladılar bilginiz var mı?
Ben tesisatımı kendim çektim. Sinyal kablosu, ses kabloları ve +güç kablosu yanyana çekili hatta bantlı birbirine :) hiç parazit yok.
Tetikleyiciyi nereye bağladılar bilginiz var mı?
farklı oto teypçilere baktırmakta fayda var , demekki :) adam akü aldıracak bana nerdeyseee :)
ilginiz için tşk ederim,