Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon cihazında hangi marka tercih edilmeli
Binbir çeşit navigasyon modeli markası var sizce hangisi uygun ve kaliteli ?
Bir diğer merak ettiğim konu da tv yayın özelliği olan cihazlar için tv yayınını sağlıklı alabilmek için ekstra anten gerekiyor mu ?
biancoangelo
08/02/2013, 14:23
PiRANA almada ne alıyosan al kardeşim......
Kesinlikle Navitech. Hem maddi olarak hem de özellik olarak 10 numara 5 yıldız. Tavsiye edeceğim modeli de QXV-524 Primo.
Özellikleri:
VR teknolojisi ile yazmadan, sadece konuşarak da adres girebilme!
· Trafik Mesaj Servisi ile trafik çilesine son. Rotanızdaki trafik durumunu önceden bildirir ve alternatif rotalar sunar.
· IGO-Primo 2.1 tabanlı gerçek 3D Navitech navigasyon yazılımı.
· Ömür boyu (yılda 4 defa) bedelsiz güncellenebilen en kapsamlı
81 il , 957 ilçe , 2951 belde tam detay dijital Türkiye haritası (BaşarSoft).
· Yeni Nesil SIRF Atlas-5 işlemci
· 5’’ HD (800X480) dokunmatik TFT LCD ekran
· 4 GB dahili hafıza & 128 MB DDR ram.
· Bluetooth (telefon defteri & eko önleyici destekli)
· Yüksek hassasiyetli SiGe SE4150 GPS alıcısı.
· FM transimitter, Video&Müzik oynatıcı.
· Fotoğraf albümü.
· Navigasyon arayüzüne doğrudan erişim
· Gideceğiniz noktaya olan ; mesafeyi , tahmini varış süresini , araç hızını , eş zamanlı koordinat bilgilerini veren yol bilgisayarı
· Tercihinize göre güzergah seçenekleri
· Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama
· Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme
· Kayıtlı 800.000’in üzerinde önemli nokta (hastane,restoran,okul,ATM,benzinistasyonu,otel,ec zane vb.)
· Araç türüne (yaya dahil) göre ayarlanabilir navigasyon
· Sık kullandığınız ya da beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme
navigasyonu profesyonel anlamda kullanmayacaksan ( taksici falan değilsen ) bence hiç bulaşma.ben aldım zamanında şimdi evin içinde boşu boşuna yayıntı.400 tl lik android telefonların dahi gps özelliği var.onlardan birini alıp navigasyon cihazı olarak kullanabilirsin.
Navitech markasını bende öneriyorum. Bende QX 351 var,sanırım biraz eski model ama kesinlikle başarılı ve iş görüyor.
Kesinlikle Navitech. Hem maddi olarak hem de özellik olarak 10 numara 5 yıldız. Tavsiye edeceğim modeli de QXV-524 Primo.
Özellikleri:
· Trafik Mesaj Servisi ile trafik çilesine son. Rotanızdaki trafik durumunu önceden bildirir ve alternatif rotalar sunar.
· Fotoğraf albümü.
· Gideceğiniz noktaya olan ; mesafeyi , tahmini varış süresini , araç hızını , eş zamanlı koordinat bilgilerini veren yol bilgisayarı
· Kayıtlı 800.000’in üzerinde önemli nokta (hastane,restoran,okul,ATM,benzinistasyonu,otel,ec zane vb.)
bu modeli incelicem saol dostum
yorumlar için eyvallah arkadaşlar....
Satılık var arkadaşım düsünürsem uygun fiyata veriyorum
srkaradag
08/02/2013, 19:04
Bendede navitec mevcut , geçen yıl yaz tatilinde bursadan çıkıp foça, bodrum, marmaris, datça yaptım hepsinde otellerin kapısına kadar götürdü .gerçi harita alt yapısı çoğu markada aynı başarsoft hazırlıyor , navitec daha az arıza yapıyor diye almıştım.Ancak akıllı bir telefon ve internetiniz varsa gerek yok gerçekten
reddragon
08/02/2013, 22:39
Şu anda Next YE 535 G modelini kullanıyorum gayet iyi önerebilirim... Ayrıca nokia telefondaki ovi maps de iş görüyor ücretsiz olarak sadece GPS ile kullanılıp harita güncellemeleri de yapılıyor.
juventude
08/02/2013, 23:09
Next YE 545 modelini uzun zaman kullandım. 1 ay önce sattım , gayet memnun kaldım. ama telefon alınca sattım. telefonun navigasyonu cihazlardan daha hızlı.
navitech QX B432 modelini kullanıyorum gayet başarılı arayüz özellik vs adreste sapma hiç denk gelmedim, temel'ide yükledim adresleri artık laz uşağu tarif edeyi çok keyiflidur, daha öncesinde navking X30 HD route 66 kullandım hiç hoşuma gitmedi navkingi tavsiye etmem arayüzü berbat :)
Navitech kullanıyorum ben de on numara ;)
burhankutlu
10/02/2013, 23:21
Özellikleri:
· Fotoğraf albümü.
+++++ Aynı ürün bizde de var gayet memnunuz yol bulma vs çok çok iyi .
onurgenc87
11/02/2013, 01:26
Ben şu orijinal blue&me tom tom almak istiyorum da yok mu ucuza satan halen aynı mı fiyatları bunların...
Ziyaretci031
11/02/2013, 12:02
Ben şu orijinal blue&me tom tom almak istiyorum da yok mu ucuza satan halen aynı mı fiyatları bunların...
Kardeşim elimde var istersen uygun birşeyler yaparım.
Link:
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/44548-satilik-garmin-nuvi-1490t-navigasyon-new-post.html
onurgenc87
11/02/2013, 12:12
Kardeşim elimde var istersen uygun birşeyler yaparım.
Link:
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/44548-satilik-garmin-nuvi-1490t-navigasyon-new-post.html
abi ben deki araç mylife versiyon orijinal navigasyon jakı varya tom tom blue&me için o cihazdan arıyorum ben sende ki garmin galiba güzel marka tom tom a göre ama o delik dururken başka bir yere takmak istemiyorum :) teşekkür ederim.
Ziyaretci031
11/02/2013, 13:41
abi ben deki araç mylife versiyon orijinal navigasyon jakı varya tom tom blue&me için o cihazdan arıyorum ben sende ki garmin galiba güzel marka tom tom a göre ama o delik dururken başka bir yere takmak istemiyorum :) teşekkür ederim.
rica ederim aracı bilmiyordum.Kusura bakma.
onurgenc87
11/02/2013, 17:29
rica ederim aracı bilmiyordum.Kusura bakma.
ne kusur abi eyvallah...
Ziyaretci031
11/02/2013, 17:33
ne kusur abi eyvallah...
Çok saol.
Sent my iPhone using .
HARUN KURU
Next & Next Star'ın android işletim sistemli Piri Reis II diye bir cihazı var. Özellik olarak daha önce önermiş olduğum Navitech'e göre daha artı özellikleri var. Marka olarak da Navitech'le aynı ayardadır. Ben Evo'lar için olan multimedya sistemini almazsam mevcut Navitech navigasyon cihazım yerine bunu alacağım. Ekteki linkte özelliklerine bakabilirsiniz.
Next Piri Reis II (https://www.next.com.tr/U91,20,piri-reis-ii-navigasyon-next.htm)