Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomatik sunroof kapatmak
onurgenc87
07/02/2013, 02:34
Cenmax 5 lİ cam kaldırma modulu | | Tuning Modifiye Bys Tuning (https://www.bystuning.com/x_cenmax-cenmax-5-li-cam-kaldirma-modulu_2466.php?k_id=8&kn=G%DCVENL%DDK++S%DDSTEMLER%DD)
böyle bi ürün buldum sunroof için nasıl olur acaba?
sunroof için mantıklı siz yaptırın olursa bende yaparım :w00t2000: ama birde buna ayrı bi kumanda verirler pek hoş olmaz :)
EvoKoray
07/02/2013, 02:39
mylife ın arka camlar manuel galiba onada otomatik cam modülü alın tam olsun :)
onurgenc87
07/02/2013, 02:40
mylife ın arka camlar manuel galiba onada otomatik cam modülü alın tam olsun :)
aynen malesef manuel ama ayarlıcaz o işleri :D
biri yapsın şunu artık yaa karşıdan cam kaparken skydome açık kalıyo olmuyo :D
arkadaşlar olsa bile koca camı araba çalışmazken kapatmak akünün canına okur..
hakkaten, bende araba çalışmazken kapanmıyor. sona geliyo camı aşağı alacağı zaman takılıp kalıyor, elle müdahale edince kapanıyor.
onurgenc87
07/02/2013, 10:37
biri yapsın şunu artık yaa karşıdan cam kaparken skydome açık kalıyo olmuyo :D
bu paylaştığım sitede sunroofuda kapatıyor yazıyor. alcan takcan bitane :D
scenicler de sorun yaratmıyor, sistemmi farklı?
bu paylaştığım sitede sunroofuda kapatıyor yazıyor. alcan takcan bitane :D
alırızda takamayız :D
onurgenc87
08/02/2013, 13:03
scenicler de sorun yaratmıyor, sistemmi farklı?
alırızda takamayız :D
alcan taktırcan yazacaktım :) pardon.
AstrA j lerde de kapanıyor bi sorun olmuyor
sadece_erhan
12/03/2013, 11:06
Cenmax 5 lİ cam kaldırma modulu | | Tuning Modifiye Bys Tuning (https://www.bystuning.com/x_cenmax-cenmax-5-li-cam-kaldirma-modulu_2466.php?k_id=8&kn=G%DCVENL%DDK++S%DDSTEMLER%DD)
böyle bi ürün buldum sunroof için nasıl olur acaba?
taktırdın mı?
onurtuna
12/03/2013, 11:39
aküye hiç bi zararı olmaz sonuçta 1dk bile sürmiyen bi işlem ama cam büyük olduğu için motorda çok kuvvetli olmadığından dolayı kapatırken bıraz zorlanıyo ozellikle yazın sıcaklarda çözüm ise perdelerın ıcınde kalan kızakların yaglanması test edılımıstır sorun cozulmustur servıs dahı bılmıyo bunu goturdum cozemedıler goze gorunen kızakları yaglayıp alısır dedıler cok guldum
aküye hiç bi zararı olmaz sonuçta 1dk bile sürmiyen bi işlem ama cam büyük olduğu için motorda çok kuvvetli olmadığından dolayı kapatırken bıraz zorlanıyo ozellikle yazın sıcaklarda çözüm ise perdelerın ıcınde kalan kızakların yaglanması test edılımıstır sorun cozulmustur servıs dahı bılmıyo bunu goturdum cozemedıler goze gorunen kızakları yaglayıp alısır dedıler cok guldum
tam olarak anlayamadım hangi kızaktan bahsettiniz, ben açtığımda camı geriye iten kızakları yağlıyorum, başka neresi yağlanıcak?