Orijinalini görmek için tıklayınız : mont için Düşünceleriniz ?
biancoangelo
06/02/2013, 23:36
Arkadaşlar montu hepimiz biliyoruz artık. Sizce bu araç muadillerine göre nası bi satış rakamı yakalar. Sorumun en can alıcı noktası; araç satın almak için 95.000 TL lik bi bütçeniz olsa bu araca 95.000 yada 108.000 TL ayırır mıydınız ?
Ankete katılırsanız çok sevinirim.... Saygılar...
Kubilaycım, 95.000 TL m olsa monta vermem, neden vermem şu halimleki durumum olsa vermem ama çok zengin olsam kenarda köşede kalmış lazım olmayan 95 im olsa veririm bence fiyatı 80 lerde olmalı çünkü captiva falan düşük diye tahmin ediyorum.
biancoangelo
06/02/2013, 23:51
Kubilaycım, 95.000 TL m olsa monta vermem, neden vermem şu halimleki durumum olsa vermem ama çok zengin olsam kenarda köşede kalmış lazım olmayan 95 im olsa veririm bence fiyatı 80 lerde olmalı çünkü captiva falan düşük diye tahmin ediyorum.
Aynen bende katılıyorum bu aracın fiyatı 75-80 bin olmalı kiiii zaten bu fiyat aralığına çekilip farklı motor seçenekleri oluşur diye düşünüyorum. Şu sıra mont almak zevkten başka bişey olmaz.....
ykaya1983
06/02/2013, 23:53
Fiat’ın yeni SUV modeli mont, Avrupa için tahmin edilen satış rakamlarından fazlasına ulaştı.
Dodge Journey ile logo farklılığı bulunan araçtan yıl sonuna kadar 33 bin adet satılması planlanıyor. (Arabam.com)
https://img191.imageshack.us/img191/4519/4fdbfc6f4091428d804d32e.jpg
https://img266.imageshack.us/img266/1790/db53c6de33c44a769e9c7a6.jpg
Geçen hafta 3 günlüğüne mardine gitmiştim.Bir sokakta tam üç tane mont gördüm.İki tanesi arka arkaya yanımdan geçti.Paralı gösterişi seven araplar bile almaya başlamış.Türkiyede şu an için satış rakamı 200 olduğunu öğrendim.Bu arada araç yakından gerçekten heybetli ve kaliteli.2 tonluk amerikan tankı ne de olsa.
Bence tutacak:thumbup1:
arkadaşlar bu araca fiat gözüyle bakınca pahalı geliyor ama bu araç chrysler üretimi fiat logosunu çıkar bide öyle bak tanıdık gelicek :D benim yakından görme fırsatım oldu kalite hissi captivadan oldukça yüksek bu fiyata gider diye düşünüyorum
Birkan61
07/02/2013, 00:01
O amblem olmasaydı emin olun çok daha pahalı bir araç olurdu..
Aracı inceleme şansım oldu gerçekten harika bir araç geniş ferah.
Donanımhaberde alıp kullananlar var onlarda oldukça memnunlar. Diğer bilindik markalar kadar satacağını sanmıyorum tabiki ama kenara atılacak bir araç değil.
Bu araç alınıp uzun yıllar binilecek bir araç..
dogus618
07/02/2013, 00:02
Donanımhaberde alıp kullananlar var onlarda oldukça memnunlar. Diğer bilindik markalar kadar satacağını sanmıyorum tabiki ama kenara atılacak bir araç değil.
Ben seneye alıcam benım kullanımmla sağlamlık testını gecerse tamamdır :) linea sınıfı gectı :) bu arada
Birkan61
07/02/2013, 00:04
Ben seneye alıcam benım kullanımmla sağlamlık testını gecerse tamamdır :) linea sınıfı gectı :) bu arada
Fiat seni takip etse Ferrari misali aracını elinden alır oğlum :)
dogus618
07/02/2013, 00:05
:))) zorlu yol şartlarını benle test etmelı bugun dort tekerı yerdennkestım wallahı zıpladım:)
Jeep compass yeni model 79.100 inceleyelim hangisini alırdık
Fiat seni takip etse Ferrari misali aracını elinden alır oğlum :)
Abi Tunalardaki bir arkadaşa selam söyleyen sendin dimi söyledim ama o kişi yoktu, izinde veya başka bir yerdeydi :) ama sağolasın tüm ilgin için telefonun kayıtlıydı bi sıkıntı çıksaydı arayacaktım seni :)
biancoangelo
07/02/2013, 00:14
Jeep compass yeni model 79.100 inceleyelim hangisini alırdık
Sizcede JEEP değil mi?
ykaya1983
07/02/2013, 00:14
Bu arada birkan donanımhaber de 12 c sınıfı sedan aracın bulunduğu testte linea yol tutuşunda jetta,focus,fluance ve daha sayamadığım birkaç aracı geçmiş.Kimse inanmıyor bu nasıl iştir:D
İşte link
MASTER TEST(YOL TUTUŞ VE FRENLEME TESTLERİ) 12 C SINIF SEDAN ARAÇ (https://forum.donanimhaber.com/m_71335055/tm.htm)
biancoangelo
07/02/2013, 00:16
Bu arada birkan donanımhaber de 12 c sınıfı sedan aracın bulunduğu testte linea yol tutuşunda jetta,focus,fluance ve daha sayamadığım birkaç aracı geçmiş.Kimse inanmıyor bu nasıl iştir:D
İşte link
MASTER TEST(YOL TUTUŞ VE FRENLEME TESTLERİ) 12 C SINIF SEDAN ARAÇ (https://forum.donanimhaber.com/m_71335055/tm.htm)
Yunuscumm neden konuyu dağıtıyosun kardeşim :D
Birkan61
07/02/2013, 00:16
Abi Tunalardaki bir arkadaşa selam söyleyen sendin dimi söyledim ama o kişi yoktu, izinde veya başka bir yerdeydi :) ama sağolasın tüm ilgin için telefonun kayıtlıydı bi sıkıntı çıksaydı arayacaktım seni :)
Abicim ben değildim o, yanılmıyorsam izmirde sorumlu olan ismi Berkan olan bir üyemizdi :) yeni kasa puntosu vardı..
İşte link
Lineaya bak sennnn :D
biancoangelo
07/02/2013, 00:18
Valla anket kafa kafaya gidiyor beyler.... Muhalifler geçecez gibi :D
ykaya1983
07/02/2013, 00:31
Yunuscumm neden konuyu dağıtıyosun kardeşim :D
Bişey olmaz abi buna da ayrı başlık açarız olmazsa:D
biancoangelo
07/02/2013, 01:10
Bişey olmaz abi buna da ayrı başlık açarız olmazsa:D
Açarız be yunusum bu hafta zaten konu açma rekorumu kırıyorum :D :sleep_10:
Bi ara forumdan ayrı kaldımm.... Acısını çıkarıyorum.
Honor COOPER
07/02/2013, 01:23
Fiat’ın yeni SUV modeli mont, Avrupa için tahmin edilen satış rakamlarından fazlasına ulaştı.
Dodge Journey ile logo farklılığı bulunan araçtan yıl sonuna kadar 33 bin adet satılması planlanıyor. (Arabam.com)
https://img191.imageshack.us/img191/4519/4fdbfc6f4091428d804d32e.jpg
https://img266.imageshack.us/img266/1790/db53c6de33c44a769e9c7a6.jpg
Geçen hafta 3 günlüğüne mardine gitmiştim.Bir sokakta tam üç tane mont gördüm.İki tanesi arka arkaya yanımdan geçti.Paralı gösterişi seven araplar bile almaya başlamış.Türkiyede şu an için satış rakamı 200 olduğunu öğrendim.Bu arada araç yakından gerçekten heybetli ve kaliteli.2 tonluk amerikan tankı ne de olsa.
Bence tutacak:thumbup1:
Ulaşır tabi urban 170 ps modeli almanya fiyatı 28790€ yada daha açık ifade ile 21990€ luk fiyat etiketi olan Bravo 120hp dynamic araçtan sadece 5800€ daha pahallı burdada şartlar böyle olsa emin olun burdada deli gibi satar.
can-asan
07/02/2013, 01:36
Birkan ında dediği gibi fiat yerine başka amblem olsa peynir ekmek gibi gider bu fiyata :)
toprakozz
07/02/2013, 01:45
Millet te para çok sanırım 95000 tl verilmez o arabaya,Fiat olduğu için demiyorum kulvarındaki araçlara bakılırsa çok yüksek fiat...Nerdey se bir ev parası...:))
Herkesin fikrine saygım var ama ben çok çok beğendim montu param olsa gerçekten alırdım.
oldukça heybetli, kaslı görünüyor, ve 2 TON..
işçilik ve boya vasat.. koltukları kısa geldi. o paraya çok gitmez.
75 baz, en üst versiyonu 90 olmalı. bi de o fiyata 7 öküz alınır rahat.
Üstündeki klima tuşları berbat o fiyata jeep alırım bari millet aa fiata 100 milyar vermiş imajından korurum kendimi hemde jeep markasını zaten bilen bilir
SKELETER
07/02/2013, 15:49
Captivanın 80.000 TL ettiği piyasaya mont 95.000TL rahat eder. mont bence Captivadan çok daha üstün bir araç.
Birkan61
07/02/2013, 15:54
Captivanın 80.000 TL ettiği piyasaya mont 95.000TL rahat eder. mont bence Captivadan çok daha üstün bir araç.
+ olarak fazlasıyla sessiz captivadan
AYTEK AYDIN
07/02/2013, 16:24
Bence çok satamıyor, Şahsen ben o paralara alman grubu araçları seçerdim. zaten jeep grubunu sevmiyorum. passat olabilir mesela.
mont sınıfı araçlar zaten o fiyatlardan satılmakta.Dolayısıyla istenen ücreti hakediyor.Bugün c segmenti dizel araçlar 60000TL gibi rakamlara satılırken montun daha ucuz olmasını istemek pek mantıklı değil.İnceleme fırsatı bulanlar montun yanında Captiva, Kaleos gibi araçların oyuncak gibi göründüğünü farkedeceklerdir...
Misafir046
07/02/2013, 17:44
mont ile captiva yanyana geldiğinde captiva alt segment gibi duruyor.
mont sınıfı araçlar zaten o fiyatlardan satılmakta.Dolayısıyla istenen ücreti hakediyor.Bugün c segmenti dizel araçlar 60000TL gibi rakamlara satılırken montun daha ucuz olmasını istemek pek mantıklı değil.İnceleme fırsatı bulanlar montun yanında Captiva, Kaleos gibi araçların oyuncak gibi göründüğünü farkedeceklerdir...
Bu araçla kaleos aracını nasıl kiyasladniz anlamadım
Şimdiye kadar kaç satmış, kaç satar o kısmı bilemiyorum. Fakat, fiat değilde başka logoyla satılsaydı şimdiye peynir ekmek gibi satardı sözüne katılmıyorum ben. Yanlış bilmiyorsam 2009 yılından beri Dodge Journey Türkiye'de satılıyor. 4 senedir kaç tane sattıkları ortada.
Bir kere Türkiye'de çok değişik bir araba piyasası var. 100bin liralık araba alacak kişilerin tercih ettiği arabalar belli.
Hadi onu da geçtim, suv alacak adamın tercih ettiği arabalar da belli. X5, Q7, Grand Cheroke, birazda kia, honda vs. var, o kadar. Bunlar pazarını domine etmiş bir kere. Mercedes'in taş gibi suvlarını bile nadir görüyoruz yollarda...
Türkiye'de pazar bu şekildeyken, bizim milletimizdeki "fiat önyargısı" varken ve sadece logoya para verme bağımlılığı varken, mont'un hak ettiği değeri görebileceğini düşünmüyorum.
Birkan61
07/02/2013, 19:53
https://img.turbo.fr/04708364-photo-essai-comparatif-chevrolet-captiva-fiat-mont.jpg
geçenlerde aracımı odakta servise verdiğimde hemen yanında fırat otoya giderek montu baya inceledim..şahsen özellikle göğüslük kalitesini çok kötü buldum..param olsa 95 milyar verir miyim derseniz ben vermem şu anda captiva, yeni sportage, ix35 yada daha üstü jeep in 2. eli daha iyi durumda bunları tercih ederdim diye düşünüyorum..geçenlerde fiyat inceledim Opel Antara captiva gibi araçların 2. eli 60 lira civarında ama 2.0 dizel motor ve manuelinin olmaması büyük eksi..quasqai gibi 1.6 dizel 130 beygir manuel bir motor olsa çok kişi tercih eder diye düşünüyorum..
Bu araçla kaleos aracını nasıl kiyasladniz anlamadım
Zaten kıyaslanamayacağını kastettim Fatih :) Bu araç normalde Captiva ile de kıyaslanmaz,
Bir de aracı Dodge zamanıyla kıyaslamak yanlış.Fiat/Tofaş Distribütörlüğü ile düşünmek lazım.Tabi bu durumda da Fiat Önyargısı çıkıyor piyasaya...
Risk almaya hic gerek yok 2. Eli bu aracın olmaz ki 80 milyara jeep markasının çıkardığı aracı bi inceleyin bence bu olay bu konuyu kapatır
Jeep — Efsanevi Bir Soyun Evrimi (https://www.jeep.com.tr/en/modeller/compass/)
Üstündeki klima tuşları berbat o fiyata jeep alırım bari millet aa fiata 100 milyar vermiş imajından korurum kendimi hemde jeep markasını zaten bilen bilir
fiata 100 milyar vermiş imajından korunmaya ihtiyacınızmı var, arkadaşım bırakın milletin ne dediğini, kendi zevkine bak bence ...
Bence çok satamıyor, Şahsen ben o paralara alman grubu araçları seçerdim. zaten jeep grubunu sevmiyorum. passat olabilir mesela.
Passatlar çok mu iyi sizce kronik şanzuman arızasından servislerden çıkamazsınız. Nedir bu sizdeki alman hayranlığı anlamıyorum arkadaş ya :(
https://img.turbo.fr/04708364-photo-essai-comparatif-chevrolet-captiva-fiat-mont.jpg
görüntüler herşeyi anlatıyor. önüne tak vw logosunu sazan alman hayranları hemen atlasın, taş gibi araba daha ne olsun, fiyatını sonuna kadar hakediyor, alman arabalarından hiçde aşağı kalır yanı yok bence :)
fiata 100 milyar vermiş imajından korunmaya ihtiyacınızmı var, arkadaşım bırakın milletin ne dediğini, kendi zevkine bak bence ...
Passatlar çok mu iyi sizce kronik şanzuman arızasından servislerden çıkamazsınız. Nedir bu sizdeki alman hayranlığı anlamıyorum arkadaş ya :(
görüntüler herşeyi anlatıyor. önüne tak vw logosunu sazan alman hayranları hemen atlasın, taş gibi araba daha ne olsun, fiyatını sonuna kadar hakediyor, alman arabalarından hiçde aşağı kalır yanı yok bence :)
Kardeş belli puntodan başka araca binmediğin
Kardeş belli puntodan başka araca binmediğin
Sen mont'a bindinmide atıp tutuyosun, ayrıca beni tanıyomusun, sana bindiğim araçları sayacak değilim, ama şunu bil şirket araçlarının hepsi reno ve vw grubuna ait 3 yıla yakın vw aracı kullandım servislerine genelde ben götürürüm boşa sallamıyoruz senin gibi,
Ayrıca fiatın imjından rahatsızsan ne işin var fiat forumunda git aracını beğendiğin forumlarda takıl
Honor COOPER
08/02/2013, 02:03
Suv konusu oldumu Almana hiç şans tanımam önce Mitsubishi sonra Land Rover ve Jeep bu konuda uzman gerisi Suv süsü verilmiş süslü araçalar.Bu süslülere x5-Q7 ve Cayenne dahil.
Sen mont'a bindinmide atıp tutuyosun, ayrıca beni tanıyomusun, sana bindiğim araçları sayacak değilim, ama şunu bil şirket araçlarının hepsi reno ve vw grubuna ait 3 yıla yakın vw aracı kullandım servislerine genelde ben götürürüm boşa sallamıyoruz senin gibi,
Ayrıca fiatın imjından rahatsızsan ne işin var fiat forumunda git aracını beğendiğin forumlarda takıl
Olay burda servislere götürürken kullanman sadece vw aracını kotuluyen sensin dediğin aracın ilk kartasta testini ben yaptım bundanda senin haberin olsun kardaş
Olay burda servislere götürürken kullanman sadece vw aracını kotuluyen sensin dediğin aracın ilk kartasta testini ben yaptım bundanda senin haberin olsun kardaş
Arkadaşım anlayışın mı kıt 3 yıl vw aracı kullandım diyorum anlatabildim mi ? bulunduğum şirkette 3 yılda pick-up şöförlüğü yaptım şehirler arası şehir içi bunu anladınmı ? bursa doğuş oto servisinde aynı mahallede komşu olduğum usta arkadaşlarım var daha sayayımmı (kardaş) kardeş, he şunu da belirteyim kesinlikle vw kötülemiyorum kalitesi tartışılmaz ben sadece hayranlığa senin gibi milletin kendisine ne imaj giydireceğine önem vermesine rağmen hala puntoya binmesine şaşıyorum, forumda vw-seat-opel vs araç sahibi değerli arkadaşlar var ama hiç biri senin gibi fiat imajına takılmıyorlar...
srkaradag
08/02/2013, 10:17
Aracı bende inceleyip çok beğenmiştim , ancak koltukların tam bana göre olduğu hissine kapılmıştım, ben ufak bir adamım(1.65cm) sanki yapılı biri oturduğunda rahat edemeyebilir diye düşünmüştüm, tabi bu yanlış bir değerlendirmede olabilir.Evomda en rahatsız olduğum konu uzun yolda koltukların yorması, bel desteği aldım gerçi faydası oluyor bayağı
mont bence piyasa ve rakip fiyatlarına uygun sunuldu piyasaya captivanın kullanıcı yorumları ve test sonuçları ortada captiva kıyaslaması yanlış olur, he tabi mont alacağıma bu paraya x5,Q7 gibi araçlar alırım diyen arkadaşlar tabiki alırsın 4-5 yaşında x5'e 90-100 bin gibi para verirsin adam edicem diye bi 10 daha gider ondan sonra rahatlarsın motor hariç araç dodge he diyorsan dodgede araç yapmayı bilmiyor o zaman sen benty filan al başın ağırımaz bunuda hiç bir zaman anlamadım marka forumunda olupta irlandalı gibi davranan makayı kötülemeye çalışan kesim her forumda çıkıyor veya aynı kişiler aracın kalitesi ordada ama yine tofaşın reklam ve tanıtım eksikliği mevcut
biancoangelo
08/02/2013, 22:48
hocam 60 bine fiatta en dolusunun dolusunu alıyon ama....
biancoangelo
08/02/2013, 22:52
Abi karşılaştırmaya bi bakın yaaa chevrolet ve fiat bence hiç bi zaman aynı kefeye konmamalı
Chevrolet bi araba çıkarmış 25.000 demiş de Fiat hoooppp daha s.....çt...n b...k dereye varmadı... demiş...
Fiat nere Chevrolet nere........ Şunu demek istiyorum zaten Chevrolet normal fiyatın alt ve altında satıyo araçlarını..... Fiat ise tam halkın alım gücüne hitap ediyor. Ancak bu mont modelinde durum ne yazzık ki böyle değil. Kimse kusura bakmasın.....
biancoangelo
08/02/2013, 22:55
mont bence piyasa ve rakip fiyatlarına uygun sunuldu piyasaya captivanın kullanıcı yorumları ve test sonuçları ortada captiva kıyaslaması yanlış olur, he tabi mont alacağıma bu paraya x5,Q7 gibi araçlar alırım diyen arkadaşlar tabiki alırsın 4-5 yaşında x5'e 90-100 bin gibi para verirsin adam edicem diye bi 10 daha gider ondan sonra rahatlarsın motor hariç araç dodge he diyorsan dodgede araç yapmayı bilmiyor o zaman sen benty filan al başın ağırımaz bunuda hiç bir zaman anlamadım marka forumunda olupta irlandalı gibi davranan makayı kötülemeye çalışan kesim her forumda çıkıyor veya aynı kişiler aracın kalitesi ordada ama yine tofaşın reklam ve tanıtım eksikliği mevcut
Abi keşke TOFAŞ demeseydinnn sonunda bizim araçlarımız FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT FİAT.........
Doğru söze ne denir sizinle aynı düşüncedeyim :clapping:
ykaya1983
09/02/2013, 00:25
.
hocam 60 bine fiatta en dolusunun dolusunu alıyon ama....
Kubilay, demeye çalıştığım c segmenti dizeller 60000TLye satılıyorsa 2000motor dizel suv/mpv karışımı dev gibi bir araç 100000TL ye ancak satılabilir.Bu fiyatta biraz ötv nin de etkisi var,
Araçları önlerindeki amblemleriyle değerlendirdiğimiz sürece hiçbir karşılaştırmaya objektif yaklaşamayız ...
Tiguen alırım daha iyi :)
SKELETER
09/02/2013, 03:36
Bence fiat a önyargı ile yaklaşmaktan kaynaklanmakta durum. mont tank gibi jeep gibi jeep. O sınıfta aracın makbulü iri olmasında, rahat olmasında, lüks olmasında. mont ta bunları karşılıyor. Fiat a önyargı ile yaklaşırsın anlarım da mont aslında chrysler modeli. Fiat logosu yerine Chrysler logosu olsaydı acaba o parayı etmez diyebilecekmiydi insanlar, yanıtı aslında hepimiz biliyoruz.
Kimseye sataşmak değil niyetim, fiatın olumsuz yönlerini yeri geldi çok acımasızca da eleştirdim. Ama gerçekçi olmak lazım. mont sınıfında aracı gidip Passat vs karşılaştırmak saçma. Karşılaştıracaksanız Toyota Rav4 le, jeep cherokee ile karşılaştırın ki fiyatın gayet uygun olduğunu göreceksiniz.
biancoangelo
09/02/2013, 23:04
Kubilay, demeye çalıştığım c segmenti dizeller 60000TLye satılıyorsa 2000motor dizel suv/mpv karışımı dev gibi bir araç 100000TL ye ancak satılabilir.Bu fiyatta biraz ötv nin de etkisi var,
Araçları önlerindeki amblemleriyle değerlendirdiğimiz sürece hiçbir karşılaştırmaya objektif yaklaşamayız ...
Vallahi ön yargı yok..... Yanlış anlaşılmak istemem ... Abi zaten 95000 TL veren 100000 Tl nin lafını etmez... Yine söylüyorum.... Benim fikrimdir bu sadece; sezimdir. mont Fiat için bu rakamlarda hüsran olacak gibi duruyor..... Sene sonunda 84000 civarında kampayaya sokarlar. Abi sende dersin Kubilay demişti diye. İşallah yüksek rakamlara alıcı bulur ve bulsun temennim odur ama ilk suv denemesinde bu denli fiyat konusundada iddialı olmak satış politikasına aykırı diye düşünüyorum. Referans olacak başka bi Suv yok kataloğunda buda ayrı bi eksi not...
lektonstar17
09/02/2013, 23:23
Benim tercihim 71000 TL ye 2013 model 1.6 180 beygir ecoboost motorlu Ford Kuga Titanium olurdu.
Vallahi ön yargı yok..... Yanlış anlaşılmak istemem ... Abi zaten 95000 TL veren 100000 Tl nin lafını etmez... Yine söylüyorum.... Benim fikrimdir bu sadece; sezimdir. mont Fiat için bu rakamlarda hüsran olacak gibi duruyor..... Sene sonunda 84000 civarında kampayaya sokarlar. Abi sende dersin Kubilay demişti diye. İşallah yüksek rakamlara alıcı bulur ve bulsun temennim odur ama ilk suv denemesinde bu denli fiyat konusundada iddialı olmak satış politikasına aykırı diye düşünüyorum. Referans olacak başka bi Suv yok kataloğunda buda ayrı bi eksi not...
Kubilay, dediğin gibi ortak temennimiz iyi satış rakamları yakalaması.Yıl sonundaki satış rakamları -2012- fena değildi.Kampanya olabilir tabi bence de...
biancoangelo
10/02/2013, 01:22
Benim tercihim 71000 TL ye 2013 model 1.6 180 beygir ecoboost motorlu Ford Kuga Titanium olurdu.
Eee yaniii daha mantıklı gözüküyor. Cepte 15-25 bin para kalır. Onada bi grande eder heralde...
kubilay araça tofaş diyen olmadı o kavramı ben geçeli 20 sene oldu helen tofaş-fiat üyesi aile-sülale bireylerim var ben işin tanıtım, reklam insanların ilgisini çekme kısmında tofaş'a kızıyorum sonuçta dist. firma olarak tofaş biliniyor ama ne doğru dürüst reklam neden tanıtım insanların kafasında yer edemedikten sonra gerisi boş 1-2 sene sonra araç tutmadı diye bir daha getirme yok böyle bir olay yine diyorum sınıfına göre rakam normal, donanım yeterli geçen hafta benimde kullanma fırsatım oldu cidden çok hoşuma gitti he bizim bütçelere göre el yakar ama gidipte bitik 5-6 yaşında x5 gibi araçlardan almaktan daha iyidir yine söylüyorum captiva kullanıcı ve test yorumları ortada kronik sorunlar, bakım ve parça maliyetleri yürümeyen dizel motor vs...
aykut_1914
11/02/2013, 02:10
adamların hedefi milyonlar satmak değil zaten bunda herkes hemfikir değil mi? :)
tabi satış rakamları onların sorunu ama bu kadar reklam, tanıtım eksikliği veya üzerine düşmeme neden ?
srkaradag
11/02/2013, 15:01
2012 son iki ayda 264. Adet mont satılmış fiat rakamlardan memnun bence , bravonun tüm yıl boyunca 764 adet sattığı düşünülürse mont başarılı gidiyor , bakalım bu yıl nasıl olacak.
kubilay araça tofaş diyen olmadı o kavramı ben geçeli 20 sene oldu helen tofaş-fiat üyesi aile-sülale bireylerim var ben işin tanıtım, reklam insanların ilgisini çekme kısmında tofaş'a kızıyorum sonuçta dist. firma olarak tofaş biliniyor ama ne doğru dürüst reklam neden tanıtım insanların kafasında yer edemedikten sonra gerisi boş 1-2 sene sonra araç tutmadı diye bir daha getirme yok böyle bir olay yine diyorum sınıfına göre rakam normal, donanım yeterli geçen hafta benimde kullanma fırsatım oldu cidden çok hoşuma gitti he bizim bütçelere göre el yakar ama gidipte bitik 5-6 yaşında x5 gibi araçlardan almaktan daha iyidir yine söylüyorum captiva kullanıcı ve test yorumları ortada kronik sorunlar, bakım ve parça maliyetleri yürümeyen dizel motor vs...
Yalçına katılıyorum.Tofaşımızda hep söylediğim gibi bir miktar vizyon eksikliği var.Bu durumdan Fiatımızın da haberi olmayabilir ama :)
biancoangelo
13/02/2013, 15:51
Bırakalım rakamlar konuşsun be forumdaşlar :D
ahmet4646
18/02/2013, 16:26
K.Maraş ta ben 4-5 tane gördüm satılıyor sanki.
biancoangelo
23/02/2013, 20:39
Anket aracın pahalı olduğuna işaret ediyor.
ahmet4646
11/06/2013, 18:11
Video test: Fiat mont 2.0 Multijet 170 HP AWD Otomatik | Otomobil.com.tr (https://www.otomobil.com.tr/video-test-fiat-mont-2-0-multijet-170-hp-awd-otomatik/)
Performans testi
cosworth20
12/06/2013, 01:16
Bu arac dodge bandinda uretilen arac isciligi de motoru kadar iyi. Captiva, crv, kuga alacagima bu araci alirim. Bizzat 3 hafta once araci bayide test ettim dizel bir jeepin ilk defa uzamasina sahit oldum yolda. Fiat deil bence amblemi cikar merso yildizi tak eder sana 120.000 € ; )
erenemre
12/06/2013, 01:41
bu aracı halen captiva ile kıyaslayanlar bence araçtan anlamıyorlar ayrıca fiyatıda böyle bir araç için gayet makul yahu klimasız golf lerin 60 binlerden satıldığı bir ülkede yaşıyoruz sizce bu jip kaç para olacaktı ? 50 binemi verecekti fiat polo fiyatına ??? hele bazı arkadaşlar passat alırım demiş bu paraya doğru mont parasını haketmiyor ama maşallah caddy direksiyonlu passat 80-90 binleri hakediyor öyle mi ? passat gibi bir ucubeye 90 bin vereceğime gider mont alır suv keyfinin doya doya yaşar 2,0 lık multijet le passat tokatlarım keşke gücüm yetse
ahmet4646
12/06/2013, 10:53
Bende aracı inceledim o kapı içindeki derinin kalitesi üst sınıf çoğu araçta yok göğüs ve butonlar herşeyiyle özenip üretilmiş bir araç türkiyeye gelen dodge journey ile benzerliği sadece kasası geriye kalan bütün herşeyi yeni ama yurt dışında makyajlı journeylerde bu şekilde o ayrı bu araç captiva,tiguan,kuga gibi basit araçlarla karşılaştırılamaz bencede özenilip üretilen bir araç ve fıyatını sonuna kadar hakediyor...
ahmet4646
12/06/2013, 10:59
1700 kg lık Ford Kuga nın testi 1.6 turbo 182 hp motorun performansına bakın
Video test: Yeni (2013) Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182 HP Otomatik 4WD | Otomobil.com.tr (https://www.otomobil.com.tr/video-test-yeni-2013-ford-kuga-1-6-ecoboost-182-hp-otomatik-4wd/)
Captiva ile mukayese edilmiş yine ama bu araba sanki daha büyük ondan