Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekspert tavsiyesi (acil)
tayfun1114
06/02/2013, 13:57
arkadaşlar merhaba 2006 model bir punto buldum sahibiyle anlaştık aracı servise göstermek istiyorum.istanbulda güvenilir ekspert servis veya yetkili servis tavsiyesi rica ediyorum teşekkürler
avrupa yakası için haliç otomotiv, yakup otomotiv, gürsoy otomotiv olabilir
tayfun1114
06/02/2013, 14:05
avrupa yakası için haliç otomotiv, yakup otomotiv, gürsoy otomotiv olabilir
peki bu servisler yazılı rapor veriyormu bilginiz varmı
adaş sen İstanbulun neresindesin? Erkaylar da yapıyor 100 liraydı sanırım..
tayfun1114
06/02/2013, 14:15
adaş sen İstanbulun neresindesin? Erkaylar da yapıyor 100 liraydı sanırım..ben şişlideyimde araç karşıda
fakat avrupa yakasında baktırmak istiyorum
Rami kışla yolunda göker otomotiv var , veliefendi hipodromunu orada haliç oto cevizlibağ tarafında yeşil kunduranın arkasında fırat oto var hepsi yazılı olarak evrak veriyorlar
lionT-JET
06/02/2013, 15:10
anadolu yakasında birmot,medos,ary,os-ka,karden,arma gıbı yetkılı servıs ve bayıler var.fakat sahıbı o aracı karsıda ısı olmadıgı surece oraya getırıp gostertmez.anadolu yakasında bır yere getırın der.ben gecen sene os-ka ya linea aracımı alırken bana yakınlıgından dolayı ve devamlı gıttıgım servıs oldugundan getırdım.100 tl den ufak bır ıkramla yaptırmıstım.tum kayıtlarını bılgısayardan gordum,boya ıle ılgılı bır sıkıntısı yoktu,ayrıca km bılgısı odometreden takıp edıldı ve enjektor vb parcaların bılgısayardan testı yapıldı.ben ekspertız ıcın yazılı bır kagıt almadım ama bu zamana kadarda hıc bır aracım ıcın almadım.ınsallah arac ıstedıgınız gıbı cıkar ve aracınızı alırsınız..
tayfun1114
06/02/2013, 16:03
arkadaşlar toyotada arkadaşım var fiat servisinde arkadaşı varmış şase no sunu isteddi bana ögrendim ve baktılar ve sonuç
(yaklaşma):( arkadaşlar ilginize teşekkürler.arayışa devam
tabiki yazılı listesi verilir