Orijinalini görmek için tıklayınız : bardaklık
fatihhhh
14/08/2007, 10:06
yaris i bilenler bilir. tasarımcılar bardaklıkları o kadar güzel bi yere koymuşlarki klimanın soğuk havası 5-10 dk da içeceğinizi buz gibi yapıyor.
yada opel ciler bilir torpido gözü klima havası ile soğutuluyor.
bizim puntoda böyle bişi yapmaya karar verdim. adana da nikelajcılara sordum soruşturdum yapmak istediğim şeyi çok ütopik, çok uçuk buldular ve beni (reklamın sakıncası yoktur umarım) "oto süsler" aksesuarcı ve yedek parçacıya gönderdiler umutsuz bi şekilde oraya gidip bardaklıklara baktım. bi de ne göreyim. o kadar güzel tasarımlı bi bardaklık modeli yapmışlardıki deneme amaçlı aldık tatktık çok güzel oldu.
herkese tawsiye ederim. uzun yolda kutu kolamı koyuuyorum, araba sürerken almak içmek ve yerine koymak oldukça kolay ve öyle buzzz gibi olmsada makul bi serinlikte içeceğimi içiyorum.
ufukbzk84
14/08/2007, 12:12
evet resimleri görebilseydik daha açıklayıcı ve anlaşılır olabilirdi...
fatih keşke bu kadar ağzımızı sulandırana kadar foto sunu koysaydın daha ii olurdu :D:D:D:D
Misafir2
15/08/2007, 11:25
resım koyarsanız sevınırız
fatihhhh
15/08/2007, 14:39
inş resimleri gönderebilmişimdir
cidden kullanımı hoş duruyo... :)
fatihhhh
15/08/2007, 14:47
bu bardaklıkları takmak çıkarmak çok kolay kullanmak kolay, güültü yapmıyorlar her bardağın 6 kolu var, ben en kısa kollarını(2 tane) kullandım diğerler(4 tane) yedek.
tanesi 4,5 ytl,
dediğim gibi ben işlevsel olarak değerlendiriyorum.
kenarların en alt ızgaraya taktım. artık yukarı aşşağı fonksiyonu kalmadı gözlerin ama bardaklığın arkasından sağa sola kolayca yönlendirilebiliyo.otobuzdollabı olmayanlar tawsiye
otobuzdolablarınıda inceledim bi parca ama merak ettiğim: araba çalışmadan kaldığında buzdolabı içerisindeki tıpkı termos gibi soğuk tutma özelliğinde oluyomu acaba onbu merak ettim.
bilenler anlatsız bi zahmet.
bildiğim kadarıyla kontak kapalıyken çakmak girişleri çalışmaya dewam ediyo ama emin deilim bu yüzden termos özelliine gerek kalmıyo olabilir...
ama asıl soruna gelince termos özellii gördüüm bütün araç dolaplarında var... :)
Güzel birşeymiş gerçekten,teşekkürler paylaşım için.
Ben de beğendim.Yerinden ötürü içindeki sıvı istenildiği gibi ısıtılıp soğutulabilir:)
bu bardaklıkları takmak çıkarmak çok kolay kullanmak kolay, güültü yapmıyorlar her bardağın 6 kolu var, ben en kısa kollarını(2 tane) kullandım diğerler(4 tane) yedek.
tanesi 4,5 ytl,
dediğim gibi ben işlevsel olarak değerlendiriyorum.
kenarların en alt ızgaraya taktım. artık yukarı aşşağı fonksiyonu kalmadı gözlerin ama bardaklığın arkasından sağa sola kolayca yönlendirilebiliyo.otobuzdollabı olmayanlar tawsiye
otobuzdolablarınıda inceledim bi parca ama merak ettiğim: araba çalışmadan kaldığında buzdolabı içerisindeki tıpkı termos gibi soğuk tutma özelliğinde oluyomu acaba onbu merak ettim.
bilenler anlatsız bi zahmet. Çok emin değilim ama bi ara abim kulanıyodu araba çalışırken çalışıyo diye biliyorum.
ufukbzk84
16/08/2007, 15:46
valla kullanışlı bişeye benziyo hatta biraz zorlarsak çay suyu bile kaynatabilirz... :D
çakmak, kontak kapalıyken çalışmıyor arkadaşlar.ben oto buzdolabı kullanıyorum gayet de memnunum.kontak kapalıyken dolap çalışmıyor fakat uzunca bir süre içerisindeki sıcaklığı muhafaza edebiliyor.bu iklime ve arabanın durduğu yere de bağlı tabi.buzdolabı güneş görüyorsa ısınma hızlanıyor doğal olarak.