Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda forum üyesi bir usta yokmu
istanbul avr'da aracımızı güvenle teslim edebileceğimiz, forumdaş bir ustamız yokmu? ankarada , izmirde var ama koskoca istanbulda yok :-( herşeyde servise veremiyoruz aracı, dışardaki ustalarda belli. zihnimden geçeni okuyabilecek bir usta istiyorum :)
aliastam
05/02/2013, 01:01
Okan aynen sana katılıyorum.Gözümüz arkada kalmadan arabamızı bırakıp gitsek...
şu aralar ben de arıyorum o ustayı..
onryldrm
05/02/2013, 02:07
Bu konuyu merakla takip ediyor olacağım :)
lektonstar17
05/02/2013, 02:21
Anadolu yakası için de bir ustaya ihtiyacımız var.
Ziyaretci040
05/02/2013, 14:31
Beni çocukluğumdan beri tanıyan bir usta var. Güngören bağcılar san. sitesinde Hüseyin abi. Usta derken kastınız mekanikse şayet öneririm. Daha önceden 1 - 2 yere gittim tavsiye üzerine deneme amaçlı ancak geri döndüm ve memnunum. Danışmanızı tavsiye ederim.
İkitelli organize sanayide Deposite alışverkezinin sırasında site arkadaşlar.
Pendik Oto Sanayi de bir adet usta var, Alfa Romeo teknikten bir dostumdan referanslı.Bu ustadan arkadaşım daha yeni teslim aldı aracını. Araç ve usta hakkında ki yorumları alır burdan bilgilendiririm sizi.
maslak oto sanayi 2.kısım hekim oto lokman usta on numara motor ve mekanik ustası hatta abiside aynı dükkanda kaporta boyacı gözünüz kapalı gidebileceğiniz ve arabanızı teslim edebileceğiniz bir usta ben senelerdir kendisine gidiyorum çok menunum herkese tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
Anadolu yakası için de bir ustaya ihtiyacımız var.
Libadiye caddesinde ustam var
Sent my iPad using
lektonstar17
05/02/2013, 22:00
Libadiye caddesinde ustam var
Sent my iPad using
Nasıldır , her konuda sonuna kadar güvenebilirmiyiz ?
Nasıldır , her konuda sonuna kadar güvenebilirmiyiz ?
Önceki aracım palio olsun punto olsun tüm bakımlarımı onda yaptırdım. Triger, baskı balata vs. Sorun yaşamadım.
Sent my iPad using
[QUOTE=krm1983;799862]Önceki aracım palio olsun punto olsun tüm bakımlarımı onda yaptırdım. Triger, baskı balata vs. Sorun yaşamadım.
Tam olarak nerde? dükkan ismi falan verebilir misin? acil ihtiyacım var , yarın gitmem lazim, arabadan baya ses geliyo
sinan3458
07/02/2013, 23:19
maslak san. çok iyi ve bilgisi olan bir ustam var. ben çok memnunum alfa romeo servisi italyandan çok iyi anlıyor
[QUOTE=krm1983;799862]Önceki aracım palio olsun punto olsun tüm bakımlarımı onda yaptırdım. Triger, baskı balata vs. Sorun yaşamadım.
Tam olarak nerde? dükkan ismi falan verebilir misin? acil ihtiyacım var , yarın gitmem lazim, arabadan baya ses geliyo
Libadiye caddesinde örnek sapağını geçip ilk ara sokağa girin solda göreceksiniz. Reklam olmasın diye isim veremiyorum. Hatta örnek sapağını geçip hemen 50 m ilerisindeki lastikçiye sorarsanız Abdullah usta diye yönlendirir.
Sent my iPad using
özel servis konusun yenibosnada el emek oto'yu öneririm, yetkili servis için haliç otomotiv üzerinden yardımcı olurum arkadaşlara
Ziyaretci040
08/02/2013, 11:19
özel servis konusun yenibosnada el emek oto'yu öneririm, yetkili servis için haliç otomotiv üzerinden yardımcı olurum arkadaşlara
Bana yardımcı oldu sağolsun gayette memnun kaldım :)
Sparco34
08/02/2013, 18:59
ben varım kardeşim yerim üsküdar cumhuriyet mahallesinde
Avrupa yakasında Ero Servisi öneririm. Forumda ufak bir aramayla ulaşırsınız.
maslak san. çok iyi ve bilgisi olan bir ustam var. ben çok memnunum alfa romeo servisi italyandan çok iyi anlıyor
servisin ve ustanın ismini öğrenebilirmiyim ?
sinan3458
17/02/2013, 02:09
servisin ve ustanın ismini öğrenebilirmiyim ?
ROSSO CORSA SERVİS fırat usta
ROSSO CORSA SERVİS fırat usta
teşekkürler .. benimde alfa 147 im vardı bundan önce maslakta milano alfaya götürüyodum çok memnundum puntoyuda oraya göstererek aldım zaten bakım için önceliğim orası ama fikirlere açığım
sinan3458
17/02/2013, 03:14
teşekkürler .. benimde alfa 147 im vardı bundan önce maslakta milano alfaya götürüyodum çok memnundum puntoyuda oraya göstererek aldım zaten bakım için önceliğim orası ama fikirlere açığım
milano otoyu biliyorum orası da iyidir.
maydoganlar1156
20/10/2013, 13:57
arkadaşalr merhabalar benimde aracım 1999 model palio 1,4 el ve klima kayışının altına denk gelen bir aksam var oradan bir miktar yağ kaçağı var ama iz yapıyor park ettiğim yerde ve çok rahatsızım. istanbul anadolu yakasında usta tavsiyleriniz varmıdır? birde burda tavsiye edilen ustalara gidipte tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm. saygılarımla herkese çok selamlar...
Anadolu yakasında kadosanda ak oto fiat özel servisi ismail usta var. Ben debriyaj setimi değiştirmiştim ona. Hatta bu cumartesi günüde triger zincirimi değiştireceğim. Yetkili servis geçmişi olan çok ilgili ve işinde iyi bir usta. Yakınsanız tavsiye ederim.
arkadaşalr merhabalar benimde aracım 1999 model palio 1,4 el ve klima kayışının altına denk gelen bir aksam var oradan bir miktar yağ kaçağı var ama iz yapıyor park ettiğim yerde ve çok rahatsızım. istanbul anadolu yakasında usta tavsiyleriniz varmıdır? birde burda tavsiye edilen ustalara gidipte tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm. saygılarımla herkese çok selamlar...
Klima kompresörün yağ kaçağı yapıyor olabilirr.......
oto İstanbul'a taşınsın :) daha cok kazanır :)