Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Tourneo Hk.

cevar06
05/02/2013, 00:48
Selam arkadaşlar ,

Ailem için 2004-2005 almayı düşünüyorum.Bu araç nasıldır , bilgisi olanlar varsa destek istiyorum.
Bu araçlara hususi olsada k belgesi mi gerekiyor?
Yakıt durumu nasıl 75'lik ve 90'lık arası fark nedir?
Kullanan yada bilgisi olanlardan destek bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

tayfux
05/02/2013, 00:49
Vanda dağ taş heryere girip çıkıyorduk taş gibi araba maşallah fakat yakıtı biraz fazla..kaçak mazot ta yakıyor..

FFFaust
05/02/2013, 01:01
Tank gibi arabadır, sağlamlığından şüpheniz olmasın.
Ford alacaksanız yakıtı düşünmeyeceksiniz.
Ayrıca sakın 75 beygir olanından almayın, o kasaya çok zayıf geliyor.Hem yakıt sarfiyatı artar hemde istediğiniz performansı alamazsınız.

omerr
05/02/2013, 01:13
Arkadaşın dediği gibi 75liklerden uzak durun derim çekişi ve gidişi hiç iyi değil fakat 90lıklar 75liklere nazaran daha atak ve seri sağlamlık bakımından sınıfındaki bazı araçlardan iyi çalışışı ve gidişinde sesli motora sahip fakat ben yine de volkswagen caddy tavsiye ederim

cevar06
05/02/2013, 01:20
Caddy fiyatları maalesef çok yüksek k belgesi hakkında bilgisi olan var mı gerekiyor mu?

lionT-JET
05/02/2013, 01:32
k belgeniz yoksa sikinti cikartabilirler.en azindan araca en ufak bir ticarete tabi bir sey koysaniz ceza yazma ihtimalleri var.sahis adina ne sekilde bir durum olur onu bizim yaptirdigimiz bir arkadas var ekodan danismanlik diye bir yer oraya sorabilirsiniz.diger turlu daha once 75 lik vardi iyiydi ama bu aracin makbulu ve hizli satilani 90 hp lik ve mumkunse abs li olanini alin..

aliastam
05/02/2013, 01:35
Geçen hafta arkadaşıma k belgesi yüzünden az kaldı 2500 tlyi yazıyolardı.Allahtan türkiyede yaşıyoruz kısa yoldan halletmiş:)Tamamen kendi fikrimi söylüyorum.Oldum olalı caddy,conned,doblo tarzı arabaları sevmemişimdir.Hem ticari,hersene muayene,k belgesi,vergisi çok vs.Almakta iş ile alakası değilse bence tamamen gereksiz.

FFFaust
05/02/2013, 02:25
Tamamen kendi fikrimi söylüyorum.Oldum olalı caddy,conned,doblo tarzı arabaları sevmemişimdir.Hem ticari,hersene muayene,k belgesi,vergisi çok vs.Almakta iş ile alakası değilse bence tamamen gereksiz.

Katılıyorum.
Citroen Berlingo,Peugeot ,VW Caddy,Ford gibi araçlar AS 250 kamyonetle aynı sınıfa koyuluyor.
Bence ticari işleriniz için almayacaksanız kesinlikle önermem.