Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah zemin farlarım
matadorcuk
04/02/2013, 03:20
Hep kafamda olan bıseydı.Sonunda farları Husamettın sınoplu abımden aldım.Farlar Benı bayagı bı ugrastırdı Ayakları kırıktı amır ettım kaportacı farları kırmızıya boyamıs onları temızledım elektrık tesısatı elektrıkcı tafaından sokulmus komple elektrık tesısatı cektım.Bırde amerıkan park sınyal yaptım ıcıne ama sonuc on numara oldu.(Zaten farların bu durumda oldugunu bıle bıle aldım yanlıs anlasılmasın zaten para vermedım desem yerıdır:D)Düşüncelerinizz?,
matadorcuk
04/02/2013, 03:23
Devamııı
1. resmi büyütmeden gördüm içim açıdı gitti punto die kaza yapmış gibi duruyor araç (Allah korusun) farlar güzel durmuş. içi karartılmış farları hep beğenmişimdir astradan beri. ellerinize sağlık.
matadorcuk
04/02/2013, 03:29
1. resmi büyütmeden gördüm içim açıdı gitti punto die kaza yapmış gibi duruyor araç (Allah korusun) farlar güzel durmuş. içi karartılmış farları hep beğenmişimdir astradan beri. ellerinize sağlık.
Etme usta dılını ısır 1yıl ıcınde 4 kazaya karıstım.Tovbe de ne olur:D
Güzel olmuş güle güle kullanın, bizim renge yakışıyor bu iş.
Una Italiana Rossa
04/02/2013, 04:33
çok güzel olmuş.. işçilik çok iyiymiş bi kere, kazasız belasız inş :))
Ziyaretci040
04/02/2013, 11:00
Kardeşim hayırlı olsun.
Ziyaretçi033
04/02/2013, 11:29
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Şu tampon sökme işini birde ben gözüme kestirebilsem :)
Çok uğraştırmış belli, Nasıl söküldüğünü anlatabilirmisin tamponun hocam? kaç vida olduğunu söylemen bile yeterli :)
Farlar, amerikan parklar on numara olmuş. Kazasız, belasız, cezasız kullanın.
Ama,
Allah rızası ve küfür yememek için merceksiz farda xenon kullanmayın lütfen...
Merceksix xenonlar dışında harika emeğinize sağlık.
Sent my iPad using
tövbe tövbe geçmiş olsun da 12 ayda 4 kaza? naptın öyle
matadorcuk
04/02/2013, 12:52
çok güzel olmuş.. işçilik çok iyiymiş bi kere, kazasız belasız inş :))
1 haftada toparladım temızlemesı tesısatı ayakları derken anca takabıldım
Kardeşim hayırlı olsun.
saol kardeşim sıra senunkınde :)
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Şu tampon sökme işini birde ben gözüme kestirebilsem :)
Çok uğraştırmış belli, Nasıl söküldüğünü anlatabilirmisin tamponun hocam? kaç vida olduğunu söylemen bile yeterli :)
montaj kısmı degılde hazırlmsı cok ugrastırdı. Ilk once davlumbazları tampondan ayırdım camurluk ıcınde on trafta 3er tane vıda var.sonra camurlukla tampoonu ayırdım camurlugun ıcınde 2ser tane vıda var.sonra on panelden tamponu ayırdım kaputu acınca tamponu tutan cıvata var. Bunları sokmenız yeterlı
matadorcuk
04/02/2013, 13:08
tövbe tövbe geçmiş olsun da 12 ayda 4 kaza? naptın öyle
sorma kardeşim bı akşam dayım memleketten dönerken benim arabayla önde giden kamyonunu stepnesi düştü benim arabanın önüne ani bı0manevrayla arabaya ortadan girmesini engelledil on tampon ve arka tamponu düşürdü sadece.ertesi sabah yeni yetme bı taksici arkamdan gelip üzerimden atlamayı düşündü heralde sonra yapamayıp düşük olan arka tampondan girdi sol on kapıya kadar hafiften gocurdu 10 saat sonra ikinci kazayı yaptım 3 ay öncE gece saat 00.11 maslak astsubay evinin önünde ışıklarda durdum aradan 5 sn ye geçti arkadan bı mercedes o 403 üstüme çıktı adam kasko yaptırmış ama frenleri yaptırmak aklına gelmemiş herhal freni boşalan otobüs bana vurunca durabildi.arabayı kaportaya verdim 3hafta sonra aldım.aradan 3gün geçti gece saat 2 amcanin biri sokak arasında son gaz gidiyor farları yanmiyor abimde ara sokaktan çıkıyor dayı bizim arabaya vuruyor.şaka gibi bÜTÜN kazalarım :)
Ziyaretci040
04/02/2013, 13:18
saol kardeşim sıra senunkınde :)
Valla arkadaşa mesaj attım ve bekliyorum ödemem gelmediği için başka bir yol buldum eğer uyarsa o şekilde halledicez ama. Nasip tabi . Birde güzel bi indash yada pionner teyp bulsam fena olmıyacak.
matadorcuk
04/02/2013, 13:47
Valla arkadaşa mesaj attım ve bekliyorum ödemem gelmediği için başka bir yol buldum eğer uyarsa o şekilde halledicez ama. Nasip tabi . Birde güzel bi indash yada pionner teyp bulsam fena olmıyacak.
bende indash istiyorum ama çalınır diye korkuyorum kasko yok Bişey yok
Ziyaretçi033
04/02/2013, 14:08
Ilk once davlumbazları tampondan ayırdım camurluk ıcınde on trafta 3er tane vıda var.sonra camurlukla tampoonu ayırdım camurlugun ıcınde 2ser tane vıda var.sonra on panelden tamponu ayırdım kaputu acınca tamponu tutan cıvata var. Bunları sokmenız yeterlı
davlumbazları sökünce içerdeki vidalara ulaşmanız kolay oldumu?
matadorcuk
04/02/2013, 14:16
davlumbazları sökünce içerdeki vidalara ulaşmanız kolay oldumu?
davlumbaları komple sokmuyoruz aten ondekı uc tane vıday sokunce davlumbaı acıyoruz ıkı tane cıvata hemen ustte sokmesı kolay
Ziyaretçi033
04/02/2013, 14:21
Teşekkürler. Bende çokzor zannettiğim için girişmiyordum:)
Çok sağolun.
İlk resimdeki duruma getirmemiz yeterli galiba farı sökebilmek için?
matadorcuk
04/02/2013, 14:30
Teşekkürler. Bende çokzor zannettiğim için girişmiyordum:)
Çok sağolun.
İlk resimdeki duruma getirmemiz yeterli galiba farı sökebilmek için?
yok yok çok kolay istersenız telefonumu vereyim sökerken telden yardımci olurum
Matador beni yetişcen az kalmış :hammer00: :)
matadorcuk
04/02/2013, 15:53
Matador beni yetişcen az kalmış :hammer00: :)
istanbul kardeş ben ne yapım kullanım klavuzundan araba kullanmayı öğreniyo sanki millet
Ziyaretçi048
07/02/2013, 18:13
Vay kardeşim helal olsun çok güzel işçilik çıkartmışsın :) Acilen farlara sıfır zımpara çek pasta cila yaptır , biraz solmuştu onlar. Sıfır gibi olur ...
bu farlar o farlar işte :D
https://imageshack.us/a/img52/5324/dsc01285ti.jpg
sonra böyle oldu :D
https://imageshack.us/a/img193/2979/dsc01537e.jpg
En sonunda böyle oldu :D
https://img59.imageshack.us/img59/8840/20130203051.jpg
yaparım ben dedin yapmışsın :)
matadorcuk
08/02/2013, 01:53
Vay kardeşim helal olsun çok güzel işçilik çıkartmışsın :) Acilen farlara sıfır zımpara çek pasta cila yaptır , biraz solmuştu onlar. Sıfır gibi olur ...
bu farlar o farlar işte :D
https://imageshack.us/a/img52/5324/dsc01285ti.jpg
sonra böyle oldu :D
https://imageshack.us/a/img193/2979/dsc01537e.jpg
En sonunda böyle oldu :D
https://img59.imageshack.us/img59/8840/20130203051.jpg
yaparım ben dedin yapmışsın :)
Vallaa ne yaptım ne ettım azmettımm yaptım abıı.Cok guzel gorunuyor valla arabanın bakısları degıstıı.Zımpara pasta cıla ısını arastırıyorum abıı.Saolasın..