Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese kolay gelsin/yardımlarını bekliyorum
ibrahim1903
03/02/2013, 20:16
selamün aleyküm herkese. ismim ibrahim. şuan bravo alma gibi bir düşüncem var. bilgisi olan araba hakkındaki düşüncelerini paylaşabilirmi. benim en çok kafama takılan kısım modifiye. ben arabaya body kit yay vs. yapmadan binemem. İnternette biraz araştırma yaptım çok güzel hoşuma giden bu türden yapılı araçlar yoktu olanlarda çok köyü gibiydi örnek gösterebileceğiniz fotoğraflı araçlar varsa sevinirim. Kolay gelsin.
Modifiye yelpazesi o kadar yaygın değil eğer modifiye çok önemli ise leon veya golf bakın bence
ibrahim1903
03/02/2013, 20:24
Modifiye yelpazesi o kadar yaygın değil eğer modifiye çok önemli ise leon veya golf bakın bence
yorumlarınız için teşekkürler
Aleyküselam resimdeki araç gibi yapsan ideal olur bence krom cita,kapı,kolları,aynalar biraz daha dusurursun eğer yere cok yakın istiyorsan,egzoslar zaten mukemmel görünüyor bu tarz jant dusunursen bide set atarsın arabaya ozaman tadından yenmez simdiden hayırlı ugurlu olsun ;)
aykutisci
04/02/2013, 00:57
leon golf civic vs bu tür araçları herkez yapıyor biniyor ama modifiyeli göze hoş gelen bravo yok piyasada arkadaşın verdigi resimdeki gibi full basık güzel bi jant çift taraflı egzoz ve diger ufak tefek ( american park xzenon vs) aksesurarla güzel bi bravo yapılabilir en azından TR de sayılı bir aracın olur
bana göre golf ve civic orjinal halleri bi b.ka benzemiyo, birazda ondan modifiye yapıyolar, ama bravonun modifiye ye ihtiyacı pek yok bence, zaten bu yüzden pek modifli bravo yok, cam filmi ve ufak çaplı body kit bravoya fazlasıyla yeter.aracı basmaya pek sıcak bakmıyorum çünkü yollarımız malum avrupada yaşamıyoruz, hergün bi yerleri kazıyolar, aracını basıpta altını hiç biyere vurmadım diyen yalan söyler, yazık günah benim eski tipom basıktı altı biyere sürtse içim cız ederdi, kaldıki bravonun yol tutuşuda çok iddalı bence tabi tercih yine sizin :) aracı basmaya karşıyım türkiye şartlarında :)