Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!
Arkadaşlar iş değiştirmem sebebiyle izmirden istanbula geçiyorum yaklaşık 2 hafta içerisinde. Çalışacağım yer maslakta itü teknokentin içinde yer alıyormuş. Fakat istanbulu hiçç bilmiyorum :) Nerelerden ev tutulur? Mesafe - fiyat konusunda önerisi olan varmı? 1+1 evler bile işimi görür sadece kendim geleceğim istanbula.
Ziyaretci040
03/02/2013, 19:59
4. Levent , Çeliktepe. Sanayi Mah. :) Araç varsa her yerden tutabilirsin. :)
4. Levent , Çeliktepe. Sanayi Mah. :) Araç varsa her yerden tutabilirsin. :)
açıkçası arabayı istanbula götürmeyi düşünmüyorum :) yol iz bilmem zaten boşa yatmasın araba :) çok fazla pahalı olmayan yerlerden düşünüyorum nasıldır fiyatlar o civarda? Bide servis varmış heryere ulaşımda sıkıntı yok
4.levent, sanayi mah. civarında kiralar 750,00 'den aşağı değil. biraz ucuz yerler bakıyorsanız ayazağa'yı tavsiye ederim. pınar mahallesi reşitpaşa gibi yerlerde var. toplu taşımayla 15 dk. mesafede. bende maslakta çalışıyorum bu arada :) gazi mahallesinde oturuyorum. burdada kiralar 250'00 den başlar.
Ziyaretci040
03/02/2013, 20:26
Servisin varsa kurtuluş vs. civarı bile olur nasıl bir yer istiyorsun ? Semt semt değişkenlik gösterir İstanbul :) Bekar olsaydım ben Kurtuluş civarlarında yaşardım 500 600 civarı kiralar ve gayette güzel evler var.
Servisin varsa kurtuluş vs. civarı bile olur nasıl bir yer istiyorsun ? Semt semt değişkenlik gösterir İstanbul :) Bekar olsaydım ben Kurtuluş civarlarında yaşardım 500 600 civarı kiralar ve gayette güzel evler var.
Abi kurtuluşda 500-600 kira eminmisin :) Feriköy hacıhüsrev taraflarıdır kurtuluşda 900 den çıkmıştı arkadaş ama caddeye yakındı evi
milanrapajc
03/02/2013, 21:55
Servis varsa anadolu yakasinda bile oturulur.bence istanbula gelin gorun neresi hosunuza giderse orda oturursunuz.celiktepe ayazaga ferikoy kurtulus taraflarinda herkes oturamaz.ben anadolu yakasinda oturan biri olarak oralarda zorunlu olmadikca oturamam.sizinde daha onceki oturdugunuz semte benzer biyer mutlaka bulursunuz.istanbulda en luksude en varosuda mevcut.bir ailenin oturabilecegi gecenin her saati disari cikabilecegi evde hanimini yalniz birakabilecegi bir semtte kiralar 800 tl den baslar
Son olarak aklima gelmisken besiktas tarafi daha nezihtir fulya yildiz tesvikiye tarafina bakabilirsiniz.
valla arkadaşlar istanbulu hiç bilmediğim için ne desem boş :) izmirde kaldığım yer sitede merkezi ısıtmalı biyer. Anadolu avrupa farketmez gibi.
Beylikdüzü innovia evleri nasıldır? 1+1 evlere 500 lira kira istiyolar sahibinden ilanlara bakıyorum da :) Bayaa hoşuma gitti en azından resimleri güzel :D Varmı beylikdüzü tarafında oturan? Yol uzakmıdır? maslak'a yaklaşık 40 km. İstanbul için 40 km uzakmıdır?
arabamla 17 km yol gidiyorum maslak'a 15-20 dk. hava yağışlı olduğunda trafik oluyor tabi 60 dk ya kadar çıkabiliyor. bence servisin gidebileceği yerlerden seçim yapın. ayrıca innovia'da 1+1 satılık daire fiyatı 55-60,000 tl. yani çok ucuz, neden bilmiyorum
Ziyaretci040
03/02/2013, 23:34
Yok ben evlenmeden önce 350 ye oturuyordum 5 sene oldu o kadar arttımı ki yav?
Öncesinde 6 ay kadar tarlabaşında kalmıştım. Oralarda çok fazla ucuz :D
Ziyaretci040
03/02/2013, 23:36
O kadar yol değilde , trafik kesinlikle çekilmez kardeşim. :)
Trafik cekilmez hicbir sekilde evet. Maslak ve civarinda isyerine yakin cok uygun yerler surekli mevcut olur.
Secimi isyerine gore yapman yararina olur. Diger turlu cok zor olur senin icin.
Sent my GT-I9100 using 2
StrawBeeRy
04/02/2013, 01:09
valla arkadaşlar istanbulu hiç bilmediğim için ne desem boş :) izmirde kaldığım yer sitede merkezi ısıtmalı biyer. Anadolu avrupa farketmez gibi.
Beylikdüzü innovia evleri nasıldır? 1+1 evlere 500 lira kira istiyolar sahibinden ilanlara bakıyorum da :) Bayaa hoşuma gitti en azından resimleri güzel :D Varmı beylikdüzü tarafında oturan? Yol uzakmıdır? maslak'a yaklaşık 40 km. İstanbul için 40 km uzakmıdır?
10 seneyi aşkın süredir beylikdüzündeyim adım gibi bilirim.innovia evleri tarafı esenyurt olarak geçer zaten beylikdüzüne biraz terste kalıyor site olarak oturulur fakat etrafında çıkıyim biraz gezeyim derseniz anca site içerisinde gezebilirsiniz site çevresi biraz sıkıntılı heleki sitenin alt tarafı(site yamaç üzerinde kalır) tam esenyurt olarak geçer ailecek yada tek başınıza rahatça dolaşabileceğiniz yerler değil..tek avantajı otobana,metrobüse,otobüse çok yakın olması 10 dk ya var ya yok.. otobandan maslakta yaklaşık 1-1.5 saat sürer yaklaşık 55-60 km vardır heleki sabah trafiği sizin için zulüm olabilir bence buralar size çok uzak aradığınız kira aralıkları nelerdir ona göre bakalım kesin birşey söyleyelim
Bir itü mezunu olarak önerim
Metroya yakın heryer olabilir
Mecidiyekoyde kaldım ben 2 sene dereboyu caddesinde ziyadesiyle ev var metroya 5 dakika
Yada gayrettepe de olabilir.
Ama ben oraları cok sevememiştim ve üsküdara taşındım 3 sene de orda kaldım
Sabahları sıcak simitimi alıp vapurda da çayımı söyleyip her sabah kahvaltımı deniz ortasında yaptım.:) besiktaştan da otobüsle itüye gittim
Hayatımın en tasasız yılları:)
lektonstar17
04/02/2013, 01:21
İnnovia yı bende tavsiye etmem. Esenyurtta rahat dolaşamazsınız. Hırsızlık , uyuşturucu pkk sempatizanlığı hay safhada.Hem yoluda yorar sizi.Yolu ve sabah trafiğini dert etmem derseniz Anadolu yakasını yakasını tavsiye ederim.Ben 3 yıldır Ataşehir-İçerenköyde oturuyorum ve çok memnunum. Göztepeyi , Üsküdarı , Ataşehiri , Çamlıca bölgesini , Libadiyeyi önerebilirim.
aykutisci
04/02/2013, 01:41
ben maslak itüde okuyorum baltalimanının orlarda ucuz yollu evler var arkadaşlar orda kalıylar kiralar 500 felan doğalgazları felanda vardı
ben maslak itüde okuyorum baltalimanının orlarda ucuz yollu evler var arkadaşlar orda kalıylar kiralar 500 felan doğalgazları felanda vardı
+1
Bencede en mantıklısı sarıyer baltalimanı,fsm mahallesi reşitpaşa tarafları. Servis olsa bile heryerden trafikte kaldığınız her dakika size çile olacaktır zamanlaa..
hakanozukacmaz
04/02/2013, 13:26
abi gelme istanbula trafiği berbat halde ben doğma buyume ıstanbulluyum cekılır gıbı degıl izmir on numara memleket ben yerınde olsam hıç gelmem :D
arkadaşlar kira aralığım çok net ve belirgin değil. Ama tabi uygun biyer olsa çok iyi olur. Anadolu yakası da olabilir servis felan da olacakmış. Kiralık ilanlarına değiniz yerlere bakıyorum :)
İnnovia yı bende tavsiye etmem. Esenyurtta rahat dolaşamazsınız. Hırsızlık , uyuşturucu pkk sempatizanlığı hay safhada.Hem yoluda yorar sizi.Yolu ve sabah trafiğini dert etmem derseniz Anadolu yakasını yakasını tavsiye ederim.Ben 3 yıldır Ataşehir-İçerenköyde oturuyorum ve çok memnunum. Göztepeyi , Üsküdarı , Ataşehiri , Çamlıca bölgesini , Libadiyeyi önerebilirim.
abi ataşehir yol olarak 25 km gözüküyor google maps te. Ama köprüden sabah geçmesi zor olur mu? Bu arada mesai 8 de başlayacakmış 8 den önce köpri trafiği ne durumda oluyor?
milanrapajc
04/02/2013, 15:05
köprü trafiği 6:30 gibi başlar 9:30 gibi biter.Servis olduğu için köprü trafiği sizi pek ilgilendirmez.Anadolu yakasından geçerken bir sürü kestirme yol mevcut.Milyonlarca insan her sabah ve akşam köprü trafiğinde gidip geliyor.Ama yukarıda da belirttiğim gibi hayat standartlarınıza göre bir semtte oturun.Siz verebileceğiniz kirayı söyleyin biz size tavsiyede bulunalım.Anadolu yakasında içerenköy tarafları nispeten iyi sayılabilecek bir semt.Kiralar çok uçuk değil.Ama derseniz ki ben 1200-1300 tl kira veririm erenköy göztepe tarafına gelin.İstanbul'un nezih bir kaç semtinden biridir.
SKELETER
05/02/2013, 10:45
Avrupa yakasında Ispartakule-Bahçeşehir'e de bir bakın derim. Binalar yeni, havuzlu, güvenlikli sitelerden oluşuyor. 750-800'e eşyalı 1+1 bulabilirsiniz. TEM'den 30-35 dk da araçla cevizlibağ a ulaşılabiliyor.
farukileri
05/02/2013, 10:58
yeniköy, tarabya, istinye taraflarında oturmak isterseniz ucuz ev de çıkıyor nezih bir ortama da sahip oluyorsunuz. Hem sessiz bir yerde oturuyorsunuz akşamları hem de istediğiniz saatte çıkıp gezinebilme şansınız var
hocam öncelikle isyerin nerede olacak servis nerelerden geciyor ?
ömerinden dediği gibi servis güzergahı önemli olan beylikdüzü, ıspartakule, bahçeşehir, atakent gibi semtlerde uygun rakamlara daireler bulunabiliyor
lektonstar17
05/02/2013, 11:42
abi ataşehir yol olarak 25 km gözüküyor google maps te. Ama köprüden sabah geçmesi zor olur mu? Bu arada mesai 8 de başlayacakmış 8 den önce köpri trafiği ne durumda oluyor?
Evet doğru hesaplamış , yaklaşık 25 km var. Köprü trafiği sabah 6.30 gibi başlar. Hele bir de iki damla yağmur düşerse 2 saatte ancak geçilir. Ama servis olacaksa fazla dert etmeyin , sizin için sorun olmaz. Ben her gün Gayrettepe ye gidip geliyorum , köprü trafiği insanı yıpratıyor ama Anadolu yakasından da vazgeçemiyorum. Avrupa yakasında da Sarıyer yada Etilerde oturmayacksanız başka yer düşünmeyin Anadolu yakasından ev bakın derim. Çünkü huzur burada.
Tayfun-E30
05/02/2013, 14:53
ben öğrenciyken bir sene ayazağda oturdum okul orda diye bence ayazada yada sanayi mahallesinde oturun bdüzünde falan hiç bakmayın yazık ömrünüz trafikte geçmesin imkan varsa kesinlikle arabanızı getirin istanbul arabasız zor.. sırf maslak trafiği meshurdur o yüzden uzaklara gitmeye hiç gerek yok..
farukileri
05/02/2013, 14:55
Ben yeniköy(sarıyer)'den saat 08:15'te çıkıp saat 08:55-09:05 aralığında Ataşehir'e giriyordum son 9 haftalık süre içerisinde. Tahminen maslak civarında olacağından işyeriniz pek bir sıkıntı yaratmaz ataşehir'de oturup saat 7 de çıkıp işyerine 8 civarında varmanız. Servisi varsa hiç araç kullanmadan 1 saate maslakta olursunuz o konuda rahat olun. Ancak ben uykucuyum uykuyu seviyorum diyorsanız eğer ben İstinye-Emirgan-Yeniköy-Tarabya Cumhuriyet Mahallesi-Ferahevler-Darüşşafaka taraflarını size öneririm Maslak'a ulaşım konusunda en rahat bu çevre olacak çünkü size