Orijinalini görmek için tıklayınız : Rockblack asaleti devam ediyor..!
Arkadaşlar şimdiden olumlu ve olumsuz yorumlarınız için tşk ederim,önerilerinizi bekliyorum :)
msuermarta
03/02/2013, 14:44
ufuuukk naber? aşağıdaki linki tıkla biraz örnek al kardeşim :) Ben Murat....
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Fun Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 113323492 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-35-zz-235-kusursuz-45000-km-grande-punto-gozler-hep-uzerinizde-113323492/detay/)
Birkan61
03/02/2013, 14:46
Maaşallah çok güzel :)
Depo kapağında sticker var sanırım? Bence çıkarmak lazım onu :)
Öneri olarak ;
Kaput maskesi alıp bordoya boyayın. Lipi ve ayna kapaklarınıda bordo yapabilirsiniz.
Stoplardaki sinyalleri siyah yapın çok daha agresif duracaktır.
Amerikan park ile ön sinyaller devamlı yanar halde olsun çok tatlı olacaktır :)
OAGP1960
03/02/2013, 14:50
Ufuk kardeş, maşallahı var, iyi günlerde kullanın.:)
Maaşallah çok güzel :)
Depo kapağında sticker var sanırım? Bence çıkarmak lazım onu :)
Öneri olarak ;
Kaput maskesi alıp bordoya boyayın. Lipi ve ayna kapaklarınıda bordo yapabilirsiniz.
Stoplardaki sinyalleri siyah yapın çok daha agresif duracaktır.
Amerikan park ile ön sinyaller devamlı yanar halde olsun çok tatlı olacaktır :)
Sen git tasarım falan oku kardeşim :) 5 dakikada arabanın kaderini değiştirdin :bye10000:
Maşalah güzel araç..
Birkan61
03/02/2013, 15:04
Sen git tasarım falan oku kardeşim :) 5 dakikada arabanın kaderini değiştirdin :bye10000:
Maşalah güzel araç..
Silecekleride bordo yapın derdimde çoğu kişi yok artık falan diyor o yüzden onu söylemedim :D o bile çok değiştiriyor görüntüyü..
Ha birde, plakaları mümkünse mühürlü app :)
Silecekleride bordo yapın derdimde çoğu kişi yok artık falan diyor o yüzden onu söylemedim :D o bile çok değiştiriyor görüntüyü..
Ha birde, plakaları mümkünse mühürlü app :)
Sen yakında mazot deposuna az miktarda tam sentetik yağlı boya karıştırın egzostan çıkan dumanın rengi araca tizz bi uyum sağlasın da dersin kardeşim :shocking:
:) :)
DarknessFall
03/02/2013, 15:35
maşallah araca :) oldukça sade ve güzel , bence tek eksiği ön arka logosu :) bi abarth yakışır. araç dizel değilmi? yanılmıyorsam eksoz da vardı? sesinden memnunmusun?
benim araçta 3 kapı,siyah ve dizel specler yakın o yüzden soruyorum :)
İyi günlerde kullanın çok guzel olmuş
Birkan61
03/02/2013, 19:46
Sen yakında mazot deposuna az miktarda tam sentetik yağlı boya karıştırın egzostan çıkan dumanın rengi araca tizz bi uyum sağlasın da dersin kardeşim :shocking:
:) :)
Motor bakımından yüklü araçlar için güzel olurdu aslında :D :D
Yanarak ilerliyor maşallah :)
Maşalah güzel araç..
önerilerinmiz benim için değerli itina ile değerlendireceğimden emin olunuz tşk ederim :)
maşallah araca :) oldukça sade ve güzel , bence tek eksiği ön arka logosu :) bi abarth yakışır. araç dizel değilmi? yanılmıyorsam eksoz da vardı? sesinden memnunmusun?
benim araçta 3 kapı,siyah ve dizel specler yakın o yüzden soruyorum :)
tşk ederim :) ön arka logo karbon kaplı şuanda ama abart ı düşünmüyo değilim bakalım :) araç benzinli/tüplü ve öfkeli :) araçta performans egsoz vardır 265 TL ye taktırmıştım ama çok memnunum,hatta geçen hafta ceza yedim ama sorun bende egsozda sorun yok çok memnunum :)
Yanarak ilerliyor maşallah :)
vay kardeşim benim senin arabanın yanında mat kalsada benimki senden sonraki sıralamalardayız :)
yalnız o cila çok şeyi değiştirmiş arabada ufuk :)
anamurmuzu
03/02/2013, 23:57
rica ediyorum depo kapağındakini sök :D:D bu güzel arabanın karizmasını çizmiş BENCE :D
rica ediyorum depo kapağındakini sök :D:D bu güzel arabanın karizmasını çizmiş BENCE :D
tamam vallaha billaha sökücem bak yemin ettirdiniz bana :) can kardeşim sağolsun carbon verdi onu kaptalıyım diye düşünüyorum nasıl olur ?:)
yalnız o cila çok şeyi değiştirmiş arabada ufuk :)
kardeşim senden aldığım tüyolar sayesinde :) yaza beraer yapıcaz inşallah :)
anamurmuzu
04/02/2013, 00:51
tamam vallaha billaha sökücem bak yemin ettirdiniz bana :) can kardeşim sağolsun carbon verdi onu kaptalıyım diye düşünüyorum nasıl olur ?:)
evet carbon kaplama güzel olur bencede :D
ofsayttan çıkıcaz ve güncel halini de size sunucam :)