Orijinalini görmek için tıklayınız : Viper alıncak araba mı ?
arkadaşlar ilanları gezerken öylesine gördüm. 1756.71 HP ve 2057.97 NM tork diyor araba için :D Merak ettiğim bu arabalar pek satılmıyor galiba nedeni nedir ? Yani zengin bir adam buna 200.000 euro vermeyip gidip bu fiyata porsche alıyor 200.000 euroya ?
araba bu
Dodge Viper SRT/10 Model 201.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57558430 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-2007-heffner-stage-3-twin-turbo-dodge-viper-1750hp-57558430/detay)
buda yeşil
Dodge Viper SRT/10 Model 325.000 EUR Galeriden satılık sıfır Yeşil renk - 103060497 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-otomoto-dan-dodge-viper-str10-yesil-siyahmt-siyah-103060497/detay)
uLTRa GP
01/02/2013, 09:38
alınmasına alınırda sömürür insanı bu :D vergisi benzini derken gezilmez bence
motor delisi
01/02/2013, 09:50
araba değil canavar mubarek :D bu tarz arabalar türkiyede değil katarda satıyor. Arkadaşım katara gitti bir fotoğraflar gösterdi bana hayretler içerisinde kaldım, paça takmış adamlar camaro ile yanlamaya çıkıyormuş geceleri :D
Misafir046
01/02/2013, 10:54
araba değil canavar mubarek :D bu tarz arabalar türkiyede değil katarda satıyor. Arkadaşım katara gitti bir fotoğraflar gösterdi bana hayretler içerisinde kaldım, paça takmış adamlar camaro ile yanlamaya çıkıyormuş geceleri :D
Doha'da arkadasımda var.Bir depo ile 300 kmyi anca gidiyormus :)
Ziyaretçi049
01/02/2013, 11:06
Deposu kaç lt bunların 100lt vardır sanırım :)
bu çok yakar camaro verelim kelepir :fish0000:
Chevrolet Camaro RS Model 105.000 USD Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 105726613 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-aldatmaz-plazadan-turkiyede-tek-sari-chevrolet-camaro-cabrio-105726613/detay/)
yaz aylarında bir tane kırmızı viper bakmıştık adam tüm dökümanlarını filan getirmişti aracın 34 plaka idi ama americada motor modifiyesi yapılmış yanlış hatırlamıyosam 980 hp civarında idi araç maslak sanayi çıkışında gaza asılınca araba savurmuş kaporta mekanik aksamı hasarlanmıştı
Adam silik lastik koymus arabaya. Demek ki nasil gidiyor kuruda arac.
Supersport araclarin vergisi cok yuksek arkadaslar. O yuzden cok zenginde olsa herkes almiyor.
Sent my GT-I9100 using 2
Adam silik lastik koymus arabaya. Demek ki nasil gidiyor kuruda arac.
Supersport araclarin vergisi cok yuksek arkadaslar. O yuzden cok zenginde olsa herkes almiyor.
Sent my GT-I9100 using 2
Demek istediğim yani gidip 200.000 euroya porsche falan almaktansa yada mustang skyline gibi araçlar. Bu aracı almak daha mantıklı olmuyormu ?
Ayrıca araç 1750 hp diyorlar nasıl gidiyo acaba merak ettim youtube video baktımda bulamadım. Birde şimdi dikkat ettim 0-100 ü 2.5 saniyemiş :D
Belkide servisinden dolayıdır ben böyle araç baksam direk camaro alırım takarım prinsi gezerim :))
StrawBeeRy
01/02/2013, 17:55
pek hosuma gitmedi desem heleki yesil olan sifir diyorlar ama sanki 2003 2004 gibi geldi gozume ben o paralara camaro alirim yada daha spor dursun gosteris olsun corvette alirim :)
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Ziyaretçi
01/02/2013, 20:05
Kırmıız olan viper özel bir proje aracıdır. Yeşil olan ise orijinal. Türkiye'de ki canım yurttaşlarım amerikan araçlarına karşı sadece bilinen markalarla takılıyorlar. Mustang - Camaro vb gibi lakin chevrolet'in son yıllarda ürettiği araçların çok büyük bir çoğunluğu kore üretimli. Viper ise gerçek amerikan ruhunda olduğu için Türkiye'de satılması ve kullanılması çok güç bir araçtır. Bu araçlar porshce'nin bir çok modelinden daha seri ve donanımlı olmalarına rağmen insanlarımızı korkutuyor. Yumuşak hatlara sahip yarış arabaları bizde daha çok tutuluyor. Bana kalırsa Porshce mi Dodge Viper mı diye Benim cevabım Dodge viper SRT 8.0 V10 olurdu. :D Ama Türkiyede ne kullanmak nede almak mantıklı değil. Yıllık 18.803TL vergi ödemesi ve 182mph(301km'lik) maksimum hıza sahip olduğu için kullanamayız :D
burhankutlu
01/02/2013, 20:35
buna binecek arkadaşın benzin fiyatından haberdar olmaması yani fiyatına dahi bakmaması gerekir bu ne böyle yer uçağı gibi maşallah..
Honor COOPER
01/02/2013, 22:38
700-800000TL verecek adam bunun benzinini önemsemez.
Kaldıki bu tarz süper spor otomobillerin %80 ni şirket üzerine kayıtlı olduğu için de yakıt tüketimi direk vergiden gider olarak düşer.
Kırmıız olan viper özel bir proje aracıdır. Yeşil olan ise orijinal. Türkiye'de ki canım yurttaşlarım amerikan araçlarına karşı sadece bilinen markalarla takılıyorlar. Mustang - Camaro vb gibi lakin chevrolet'in son yıllarda ürettiği araçların çok büyük bir çoğunluğu kore üretimli. Viper ise gerçek amerikan ruhunda olduğu için Türkiye'de satılması ve kullanılması çok güç bir araçtır. Bu araçlar porshce'nin bir çok modelinden daha seri ve donanımlı olmalarına rağmen insanlarımızı korkutuyor. Yumuşak hatlara sahip yarış arabaları bizde daha çok tutuluyor. Bana kalırsa Porshce mi Dodge Viper mı diye Benim cevabım Dodge viper SRT 8.0 V10 olurdu. :D Ama Türkiyede ne kullanmak nede almak mantıklı değil. Yıllık 18.803TL vergi ödemesi ve 182mph(301km'lik) maksimum hıza sahip olduğu için kullanamayız :D
Kırmızı olan dikkatimi çekti stock orjinal olan normal bildiğimiz viper :D Adam 1750 hp demiş. Dediğin gibi 200.000 euro verip m6 porsche verceğime böyle bir canavar alırım daha iyi. Sonuçta o arabalarda 17 kuruş yakmıyo. Onun parasını veren bunuda verir diye düşündüm bende :D