Orijinalini görmek için tıklayınız : Far karartma
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında far karartma yapan tanıdık veya yapanlarınız var mı folyo bir yere kadar karartma lazım artık :)
pakten sanayi sitesi var beşyolda mr garage mesut abi tam gün orada akşamlarıda kardeşi geliyor ramazan bu işi ondan daha iyi yapanına rastlamadım oraya gittiğinde benim selamımı söylemen yeterli kardeşim
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/44238-59-ys-463-artik-satilik.html hatta bildiğim kadarıyla bu aracın farlarınıda ramazan yaptı bir incele istersen.
pakten sanayi sitesi var beşyolda mr garage mesut abi tam gün orada akşamlarıda kardeşi geliyor ramazan bu işi ondan daha iyi yapanına rastlamadım oraya gittiğinde benim selamımı söylemen yeterli kardeşim
peki kaça mal olur abi
karakushasan
01/02/2013, 02:23
biraz araştırın kendiniz yaparsınız bence ama uğraşmim diyorsanız o ayrı tabi zahmetli biraz.
bildiğim kadarıyla 120tl idi en son ama yinede arar sorarım.istersen kendin gidip bi fikirde danışabilirsin bence işlerinde bir numaralar.
bildiğim kadarıyla 120tl idi en son ama yinede arar sorarım.istersen kendin gidip bi fikirde danışabilirsin bence işlerinde bir numaralar.
Final haftasındayım abi sınavlar bir geçsin uğrarım yanlarına teşekkür ederim bu arada :)
rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana:)