Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Takvimi 2013
Ziyaretci035
31/01/2013, 21:17
Çatlayın :D
https://imageshack.us/a/img43/6669/p1020556m.jpg
https://imageshack.us/a/img202/9628/p1020555xu.jpg
aliastam
31/01/2013, 21:22
Takvim için bir ücret ödenizmi?Dün bende biraz fotoğraf çekmiştim.Ama ücret alınıp alınmadığını veya nekadar olduğunu bilmediğim için istek göndermedim sonra.
Ziyaretci035
31/01/2013, 21:33
Takvim talebi gönderen ilk 2013 kişiye basılıp gönderiliyor. Hemde bedava.
çekimlerin yapıldığı yerin yanındaki restoran'da çalışıyorum, bu kızlardan 4 tanesi WC'yi kullanmak için bizim oraya geldiler :) bilseydim fiatcı olduklarını bi kaç resim alırdım :)
Bekliyorum hala gelmedi. Ama dağıtımlar sürüyormuş.
Sent my iPad using
shellcininabisi
31/01/2013, 22:14
ulan ilk açıldığında sayfa çektim fotoları bu senede gelmezse bırakacam bu işi :) ne la bu ÇATLADIM imi
bana geleli 2 hafta kadar oldu ama daha göremedim :)
Benimki geldiyse de posta kutusundan yürütmüşlerdir kesin :D
Benimki geldiyse de posta kutusundan yürütmüşlerdir kesin :D
benimki yurtiçi kargo ile gelmiş, aradım 2 gün içinde almanız lazım dediler. arkadaşa aldırdım.
Ayberk0616
01/02/2013, 03:36
Benimki geleli 10 gün oluyor:)
çekim yapan mankenler arka kapıları açarken kapı koluyla boğuşucaklar sandım.. ayrıca açtıkları kapıları nedense tek seferde kapayamayacaklarını düşündüm :D (malum kronik problemler)
bu arada çektiğiniz resimleri mi basıp takvim olarak gönderiyolar merak ettim
Bekliyorum hala gelmedi. Ama dağıtımlar sürüyormuş.
Sent my iPad using
Benimki de bu sene gelmedi
ama dağıtım sürüyorsa problem yok
Benimki de bu sene gelmedi
ama dağıtım sürüyorsa problem yok
Twitterdan böyle bir açıklama yaptılar
Sent my iPad using
banada 2 hafta önce geldi
motor delisi
04/02/2013, 13:09
çekimlerin yapıldığı yerin yanındaki restoran'da çalışıyorum, bu kızlardan 4 tanesi WC'yi kullanmak için bizim oraya geldiler :) bilseydim fiatcı olduklarını bi kaç resim alırdım :)
illa fiatcı olmasına gerek yok isterse tata olsun gördüğün az yazman lazımdı :D
Hayırlı olsun. Ulen bayada başarılı imiş. Tam tüm resimleri çektim,ayları tamamladım benim garı kıskandı bi ton fırça attı,takvim isteği yapamadım. Kıskandım ya içim yandı şimdi :D
altanasci
04/02/2013, 22:50
benimkisi hala gelmedi :D
benim takvimde elime bugün ulaştı tek kuruş vermeden bir güzel kargocudan da teslim aldım on numara olmuş :)
benimki yurtiçi kargo ile gelmiş, aradım 2 gün içinde almanız lazım dediler. arkadaşa aldırdım.
Arayan soran olmadı :) Umarım bu ara gelir de Ankarayken alırım :)
timurgoksel
06/02/2013, 00:58
2 tane geldi ama bizim hanım sağolsun kapıcıya vermiş kitaplığı temizlerken :) napalım 2012 ile idare edecez...
fatihsen67
08/02/2013, 16:06
Çok hızlılar, 3 günde teslim :)
geldi dediğim onların çekimi çıktı, Ozan ve Mustafa olarak 2sinide istemiştim halbuki :D
aliastam
11/02/2013, 14:27
Benimde takvimim bugün gelmiş.Eşim teslim almış.Alır almaz beni aradı takvim geldi ama ben çöpe atıyorum diyo:) Dermiyim resimleri netten ben çektim diye:)Neyse ikna ettik atmaması için.Akşam bakıcam.
maceraci95
11/02/2013, 15:21
Benimkide geldi. Hanım evde istemiyor. İş yerinde masaya koyayım mı diye düşündüm ama oda olmuyor. Takvim ortada kaldı. En iyisi arabaya koymak.:)
Hala gelmedi.
Sent my iPad using
AYTEK AYDIN
11/02/2013, 19:37
Belliki bu takvim evli çiftlerin arasını bozuyor. En iyisi almamak.
karargah26
11/02/2013, 22:42
benimki de geldi tv ünitesinin üstüne koydum sıkıntı olmadı eşimle şükür :)
Ben geçen sene şeeetirmiştim 3.ayda gelmişti 9 aylık takvimi neyapayım yahu :D
aliastam
12/02/2013, 12:01
Akşam eve gittiğimde takvimin resimlerine bakabildim sadece,bizim evdeki patron takvime el koydu.İşyerinde masada kullanıcam dememe rağmen takvime el konuldu.:(
Evli arkadaşların yorumunu görünce " yok artıkk , bizdemi böyle olucaz , kimse benim özenle hazırladığım takvimi alamaz :) " gibisinden mırıldanıyorum Kahkahaylaa :D :D :D
aliastam
12/02/2013, 15:45
Evli arkadaşların yorumunu görünce " yok artıkk , bizdemi böyle olucaz , kimse benim özenle hazırladığım takvimi alamaz :) " gibisinden mırıldanıyorum Kahkahaylaa :D :D :D
Hiçde öyle olmuyor neyazıkki.Heleki resimlerin pozlarını benim çektiğimi söyleseydim kafama yerdim herhalde takvimi:)
altanasci
12/02/2013, 17:45
gelde evlen şlimdi özgürlüğümü kimse elimden alamaz!! diyorum ama nereye kadar
Hiçde öyle olmuyor neyazıkki.Heleki resimlerin pozlarını benim çektiğimi söyleseydim kafama yerdim herhalde takvimi:)
Vayy beeehhhh :g0000000:
Benim takvimi kesin 14 şubatta gönderirler... :)
altanasci
13/02/2013, 13:47
sonunda geldi :D
önceki yurtiçi kargo ile gelenin fiatın çekimi olduğunu yazmıştım, bugun kurye ile kendi çekimim olanda geldi :D
Allah allah ben de web sitesi açılır açılmaz hazırladım ama gelen giden yok henüz :( Çok da güzel olmuştu oysa.
Allah allah ben de web sitesi açılır açılmaz hazırladım ama gelen giden yok henüz :( Çok da güzel olmuştu oysa.
Kendi çekimimiz olanların dağıtımı yeni başladı anladığım kadarıyla, 1-2 güne gelir bence.
Kendi çekimimiz olanların dağıtımı yeni başladı anladığım kadarıyla, 1-2 güne gelir bence.
Hadi inşallah :)
Benim takvimi kesin 14 şubatta gönderirler... :)5 dakika önce kurye takvimi getirdi nasıl tahmin... :)
Ziyaretci035
14/02/2013, 23:35
Karım takvimi her gördüğünde laf söylüyor :)
twentynine
18/02/2013, 21:46
benim ve iş arkadaşımın şahane takvimleri bugün yurtiçi kargoyla geldi :D
benim ki de bugün geldi :) eh fena olmamış...
motor delisi
19/02/2013, 01:42
bende bugun aldim fotografi cekip face sayfama koydum kiz arkadasim ile aram bozuldu. erotik shop takvimi gibi mubarek hele son sayfasi :D
benimde geleli 3-4 gün oluyor evde tutuyorum yanlışlıkla arabaya koysam bizim hatun oyar beni :)
Ziyaretci040
19/02/2013, 10:26
Şirkette masamda duruyor :D Pozları kendim çektiğim için ayrıca bir güzel geliyor.
shellcininabisi
19/02/2013, 19:20
haha bana da geldi hem de kendi çektiğim resimlerden oluşanı :)
e tabe eşim gördü ve "ne güzel resimler çekmişsin sen böle :agiskavgasi:"
şu tüm modellerle olan sayfadaki TEŞEKKÜRLER EMRAH KOCABAŞ ı görünce hep delirdi " BİR DE TEŞEKKÜR MÜ ETMİŞ .... (tamamlayıverin gari) " :whistlin:
bu gün benimde takvimim gelmiş, üzerinde adım yazıyo kendi çektiğim resimler falan, hatun görünce mankenleri biraz bozuldu :D
Benimki de dün geldi. Hanımla birlikte yaptığımız için sorun yok :)
Geçen hafta geldi benim takvimim de. Ama geçen seneki daha kaliteliydi.
Sent my iPad using
shellcininabisi
22/02/2013, 19:07
Benimki de dün geldi. Hanımla birlikte yaptığımız için sorun yok :)
vallaha en güzelini yapmışsın :) seneye ben de öyle yapçam
ykaya1983
22/02/2013, 20:03
Benim de dün geldi.Ne eve konur bu takvim ne iş yerine:)