Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal jantta boya atar mı?

minsevi
30/01/2013, 00:09
selamun aleykum
geçtiğimiz aylarda talihsiz bir kaza geçirdik. çok şükr ki bizlere birşey olmadı. rabbim herkesi muhafaza eylesin.

sormak istediğim şu: jant değişti orjinali takıldı serviste, ama bir ay içerisinde takılan jantın boyası ( gümüş ) attı. bu normal bi durum mu yoksa anormal mi? servise gittim gösterdim. servisin ifadesi ile : bazen orjinal parçada bile bu durum olabiliyor dedi yarın getirin boyayalım dedi. ama diğer 3 jantta 15 ay oldu en ufak bi boya kalkması dahi yok.

bu olayla karşılaşan oldu mu onu ögrenmek istiyorum.

müşteri hizmetlerini aradım onlarda servise yönlendirdiler.incelesinler dedi...

sizlerden yardım bekliyorum.
saygılarımla

Honor COOPER
30/01/2013, 01:35
selamun aleykum
geçtiğimiz aylarda talihsiz bir kaza geçirdik. çok şükr ki bizlere birşey olmadı. rabbim herkesi muhafaza eylesin.

sormak istediğim şu: jant değişti orjinali takıldı serviste, ama bir ay içerisinde takılan jantın boyası ( gümüş ) attı. bu normal bi durum mu yoksa anormal mi? servise gittim gösterdim. servisin ifadesi ile : bazen orjinal parçada bile bu durum olabiliyor dedi yarın getirin boyayalım dedi. ama diğer 3 jantta 15 ay oldu en ufak bi boya kalkması dahi yok.

bu olayla karşılaşan oldu mu onu ögrenmek istiyorum.

müşteri hizmetlerini aradım onlarda servise yönlendirdiler.incelesinler dedi...

sizlerden yardım bekliyorum.
saygılarımla
boyamakta neymiş yenisini taksınlar.Ayıplı mal konumunda şu an o jantlar.Garantiden değişmeli.

mfgunes
30/01/2013, 13:52
Garantiye girip değişmesi gerekir garanti ne işe yarıyor servise gidin istemiyorum bu jantı diyen gerekirse resimlerini çeksin Fıat a yollasın belkide servis çıkma parçayı boyayıp sıfır dye verdi sana sana gelen sıfır parcayıda kendine aldı olabilir sakın boyatma üstüne düş garantiden mecbur degişeck

minsevi
31/01/2013, 15:10
bugün itibariyle müşteri hizmetleri aradı ve orjinal renginde jantın siparişi verildiğini birkaç gün içerisinde servise çağrılacagımı ifade ettiler.

coll34
01/02/2013, 11:28
arkadaşların dediği gibi yeni jant koymaları en mantıklısı ki zaten yenisi takacaklar, jant boya konusunda eğer boyayı yapan iyi bir usta ve kaliteli boya kullanıyor ise atma sorunu hemen yaşanmaz