Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto 60.000 bakımı
Arkadaşlar punto evo 1.3 mjet 60.000 bakımı ne kadardır kavaklidere 600 dedi siz ne kadara yaptırdınız
uLTRa GP
29/01/2013, 11:28
bende 603 TL ye yaptırdım yazın başında Gebzede
önemli bakım yetkili servise yada gibi bilindik temiz ve iyi bir servise yaptırmakta fayda var..
ykaya1983
29/01/2013, 14:23
önemli bakım yetkili servise yada gibi bilindik temiz ve iyi bir servise yaptırmakta fayda var..
+1
triger değişimi,baskı balata vs gibi bakımlar bence kesinlikle servis veya eşdeğer bir yerde yaptırılmalı.
O kadar mı tutuyor yahu şu an baya moralim bozuldu :(
Ziyaretci037
29/01/2013, 14:49
+1
triger değişimi,baskı balata vs gibi bakımlar bence kesinlikle servis veya eşdeğer bir yerde yaptırılmalı.
60 binde trigermi değişiyor yahu ?:shocking:
60k bakimda V kayis+rulman ve fren hidroligi degisiyor. Buji ve fren balatalarida degisiyorsa fiyat normal.
Gerci tjet haricinde ki bujiler cok ucuz ama balatalar ve rulman fiyati yukselten olay.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
dizel 1.3 lerin kızdırma bujisi değiştirme zorunlu değil diye biliyorum ama şahsi fikrim zorunlu olmasa bile değiştirmeniz yönündedir çünkü kaynama yapma ihtimali var. bakım fiyatlarını ben 2 sene önce paylaşmıştım en ucuz 450 liraydı heralde zam gelmiştir ama iyi araştırmak lazım..