Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık Bende Punto cuyum :)
recepagdas
28/01/2013, 04:38
Arkadaşlar merhaba. Dün itibarı ile bir Punto aldık hayırlısıyla. Bende artık foruma katılayım dedim :)
Adım Recep Ağdaş . Yaşım çok büyük değil 22 yaşındayım. İstanbul / bahçelievlerdeyim. Mesleğim bilgisayar alım satım onarım bakımı hertürlüsünü yapıyorum. Ayrıca okula devam öğrenciyim :)
İnanın çok önceden beri takip ediyorum aracı almak istememin başlıca sebepleri buradaki dayanışma ve paylaşımlar oldu. Herkes araca bir özellik katıyor değiştiriyor. Herkes dayanışma içinde haberleşerek birşeyler başarıyorlar. Bana cazip gelen bunlar oldu ve aranıza katıldım. Umarım bende birşeyler katabilirim yavaş yavaş öğrendikçe. Ayrıca laptop vs arıza sorunları yaşayan olursa da bura aracılığıyla gelene ayrıca ilgi gösteririm :) Neticede kimse burada parayla paylaşım yapmıyor bende buna istinaden gereken maddi manevi paylaşımı yaparım.
Herkese kazasız belasız günler dilerim :) Aracımın da resimlerini ekleyeceğim ama hiç bişey yapmadım daha çok sade :innocent:
beytullah
28/01/2013, 04:48
Öncelikle yeni aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin , hoşgeldin aramıza iyi forumlar :)
Hayırlı olsun, hoşgeldin :)
Ziyaretçi049
28/01/2013, 10:12
Hoşgeldin Recep, kazasız belasız sürüşler dilerim
Ziyaretci040
28/01/2013, 10:16
Hoşgeldin kazasız belasız sürüşler...
Aramıza hoşgeldiniz aracınız da hayırlı olsun...
Hayırlı Olsun Aramıza Hoşgeldin...
Arkadaşlar merhaba. Dün itibarı ile bir Punto aldık hayırlısıyla. Bende artık foruma katılayım dedim :)
Adım Recep Ağdaş . Yaşım çok büyük değil 23 yaşındayım. İstanbul / bahçelievlerdeyim. Mesleğim bilgisayar alım satım onarım bakımı hertürlüsünü yapıyorum. Ayrıca okula devam öğrenciyim :)
İnanın çok önceden beri takip ediyorum aracı almak istememin başlıca sebepleri buradaki dayanışma ve paylaşımlar oldu. Herkes araca bir özellik katıyor değiştiriyor. Herkes dayanışma içinde haberleşerek birşeyler başarıyorlar. Bana cazip gelen bunlar oldu ve aranıza katıldım. Umarım bende birşeyler katabilirim yavaş yavaş öğrendikçe. Ayrıca laptop vs arıza sorunları yaşayan olursa da bura aracılığıyla gelene ayrıca ilgi gösteririm :) Neticede kimse burada parayla paylaşım yapmıyor bende buna istinaden gereken maddi manevi paylaşımı yaparım.
Herkese kazasız belasız günler dilerim :) Aracımın da resimlerini ekleyeceğim ama hiç bişey yapmadım daha çok sade :innocent:
hayırlı olsun allah güle güle binmek nasip etsin.75lik dynamic.sanırım kaç model.sorması ayıp olmasın da bende alacam temız bulamadım kaça oldu.
onryldrm
28/01/2013, 11:05
Hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Bahçelievlerin neresindesin ?
hoş geldiniz iyi forumlar
paraddoxx
28/01/2013, 11:45
Aramıza hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun....
can-asan
28/01/2013, 11:48
hayırlı olsun yeni aracınız, hoşgeldiniz..
Birkan61
28/01/2013, 11:51
Hayırlı olsun aracınız..
Bende bahçelievlerdeyim :)
hoşgeldin kazasız belasız ve cezasız sürüşler...
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan :))))
cihankardes
28/01/2013, 14:32
Güzel seçim yapmışsınız tebrik ederim. Hayırlı sürüşler :)
recepagdas
29/01/2013, 14:31
Amin inşallah herkese kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Araç dynamic değil ACTIVE.
Şirinevler civarı belki yakınızdır :)
Birkan61
29/01/2013, 14:53
Amin inşallah herkese kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Araç dynamic değil ACTIVE.
Şirinevler civarı belki yakınızdır :)
Evimden yürüme 5 dakika mesafede şirinevlerdeki göbek tuningcilerin olduğu cadde :)
Onur abide soğanlıda oturuyor..
aramıza hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar..
recepagdas
29/01/2013, 15:43
Evimden yürüme 5 dakika mesafede şirinevlerdeki göbek tuningcilerin olduğu cadde :)
Onur abide soğanlıda oturuyor..
şu e5 e ayrılan halk pazarnın karşısındaki yolmu ?
bende soğanlıya yakınım alt tarafında kalıyorum kocasinan karakoluna doğru diyelim