Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP active lere sis farı soru

pasa_nuri
27/01/2013, 13:19
merhabalar aracım gp active olduğundan ön taraftaki sis farlarından yoksun durumdayım. sis farı montajı yapılıyor mu bu modellere Ankara da yapan yerler var mı bilen yaptıran varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. teşekkürler

Ziyaretci040
27/01/2013, 14:09
Sis farı montajını herkes yapar ancak, orjinalinde olmadığı için farklı yerlere bağlıyorlar buda ampul uyarınızın yanmasına sebebiyet verebiliyor. Eğer takarım diyorsanız serviste yaptırtmak en mantıklısı diye düşünüyorum.

Birkan61
27/01/2013, 14:25
İyi bi elektrikçi tanıdığınız varsa daha uygun fiyata kendisine yaptırabilirsiniz.

İlk aracımdaki sis farı düğmesine ayrı düğme takılmıştı, bende lamba falan yakmıyordu.

Ama herkesin işçiliği bir değil..

Sol alttaki düğmeydi sis farım :)

https://f1301.hizliresim.com/15/v/jf2ul.jpg

alixxx
27/01/2013, 15:34
Ben taktırdım ve arka sis farına bağlattım. Usta baya uğraştı tam bitti derken sisleri yaktığımda uyarı veriyor ve kapanıyordu. Geç olduğundan usta böyle olmayacak sonra gel ayrı bir düğme takalım dedi bende ampullerin fazla elektrik çektiği için söndüğünü düşünerek arkanın ampulünü 5 watt ile değiştirdim ve sorunum kalmadı. Bilmiyorum doğrumu yaptım ama bir sene oldu ve memnunum açıkçası.

must82
27/01/2013, 19:50
Benim aracımda active ama sis farı bende takmak isterim. Orjinali gibi olabilmesi için neler yapmak gerekir? maliyeti ne olur?

omerr
27/01/2013, 21:35
Fazla bir meblağ değil çiftini 85 liraya buldum fakat muayene de sıkıntı olur mu diye düşünüyorum

Birkan61
27/01/2013, 21:38
Fazla bir meblağ değil çiftini 85 liraya buldum fakat muayene de sıkıntı olur mu diye düşünüyorum

Zannetmiyorum. Benim resimdeki aracı sıkıntısız geçirmiştik muayeneden

omerr
27/01/2013, 22:02
Zannetmiyorum. Benim resimdeki aracı sıkıntısız geçirmiştik muayeneden

sisleri yaptıktan sonra xenon projem var ondan kast geçmez hocam , muayeneye kadar xenonsuz devam edicez öyleyse :)

Birkan61
27/01/2013, 23:41
sisleri yaptıktan sonra xenon projem var ondan kast geçmez hocam , muayeneye kadar xenonsuz devam edicez öyleyse :)

xenonlarda sıkıntı yaratırlar evet :)

çok fazla kalmadıysa biraz daha idare et dostum muayeneden sonra takarsın

Budweiser
27/01/2013, 23:48
Hocam sizin ilacınız, Ankara Kartaş Maltepe Fiat Yetkili servisi ve Servis müdürü bey, kendisi forum üyesidir. herşekilde yardımcı olur.

pasa_nuri
28/01/2013, 02:47
not ediyorum beyi ankaraya döndüğümde yanına uğrayıp en olmadı fikir alırım benimde tercihim serviste taktırmak tabiki en azından onlar kafasına göre biyerlere paralelleyip uyarı lambasını yaktırmazlar. teşekkürler herkese fikir ve önerileri için

Budweiser
28/01/2013, 03:34
Ben sis farlarımı orada taktırdım, aklınız kalmadan aracınızı emanet edebileceğiniz bir yer orijinal yedek parça ve kaliteli işçilikte cabası.

must82
28/01/2013, 10:58
Benim aracımda active ama sis farı bende takmak isterim. Orjinali gibi olabilmesi için neler yapmak gerekir? maliyeti ne olur?

Orjinali gibi derken ekstra bir düğme falan takmadan...soldaki sis farı tusundan yapabiliyorlar mı? İlla ki de servise mi gitmek lazım bunun için?

femoli
28/01/2013, 13:27
www.kemaloto.com (https://www.kemaloto.com) adresinden orj tipinden satın alabilrsin . istersen ankaraya geldiğinde montajınıda yapabiliriz.

aykutisci
28/01/2013, 16:02
ben yeni geçirdim muayneden sadece hafif kusur yazıyolar yönleri bozuk diye 90 liraya aksarayda satılıyor 5 dükkan gezdim 5 ide 90 dedi ön tarafı krikoyla kaldırıp kendiniz montaj yapabilirsiniz birazda elektrikten anlıyorsanız bağlayabilirsinizde tek problem içeriye kablo vermek

Nokta.
29/01/2013, 00:52
Ben otoedirnekapıdan 42tlye aldım araya röle almak gerekiyor oda dahil kendim monte wttim sorunsuzçalışıyor
dipnot.arka sis dügmesine baglandıgında parklarda sisler yanmıyor mutlaka kısa farları yakmanız gerekiyor o yüzden ayrı dügme şart

Budweiser
29/01/2013, 20:36
Ayrı bir tuş olması daha iyi oluyor. Ben çıt çıt bu uçak switch i gibi bir switch var küllüğün evolardaki sol taraftaki küllüğün içinde gayet memnunum :) Tercih size kalmış, ben dışarıdaki elektrikçilere güvenmiyorum, arabayı tanıyan bilen birine yaptırmakta fayda var, sizin elinizden geliyosa aslında basit bir şekilde yapabilirsiniz.

aykut_1914
30/01/2013, 00:00
Ayrı bir tuş olması daha iyi oluyor. Ben çıt çıt bu uçak switch i gibi bir switch var küllüğün evolardaki sol taraftaki küllüğün içinde gayet memnunum :) Tercih size kalmış, ben dışarıdaki elektrikçilere güvenmiyorum, arabayı tanıyan bilen birine yaptırmakta fayda var, sizin elinizden geliyosa aslında basit bir şekilde yapabilirsiniz.

kardeşim fotolayabilir misin zahmet olmazsa?

Kanber Tastan
30/01/2013, 14:57
Sis konusunda benimde yardıma ihtiyacım olacak. Düğme küçük ve işlevsel olsa her yere takılabilir. Ayrıca açık konumda üzerinde bir ışıklı uyarı bulunması da faydalı olur diye düşünüyorum.İstenilmeyen yerde farkedilmeden açık kalmaz en azından.

Budweiser
30/01/2013, 15:18
kardeşim fotolayabilir misin zahmet olmazsa?

Tabi araca indiğim zaman hallederim ;)

Budweiser
30/01/2013, 15:19
Sis konusunda benimde yardıma ihtiyacım olacak. Düğme küçük ve işlevsel olsa her yere takılabilir. Ayrıca açık konumda üzerinde bir ışıklı uyarı bulunması da faydalı olur diye düşünüyorum.İstenilmeyen yerde farkedilmeden açık kalmaz en azından.

Ledli buton alırsanız açık durumda ışığı yanacaktır :) Göstergede olmasa bile tuşu eğer görünür yere koyarsanız uyaracaktır ;)