PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doblo safeline 1.3 premio beyaz renk

akca37
24/01/2013, 18:58
Dostlar babamın kullanımında olan sıfırdan beri bizde bulunan ve sahibinden de ilanı bulunan 2006 model 1.3 Multijet Doblo Premio 88.000 km de olup hatasızdır, tüm bakımları yaptırılmış, aracı satma sebebimiz yeniden sıfır bir doblo ile değiştireceğiz ilgilenenler ilandan bana ulaşabilirler ilanda telim mevcut, lütfen takas teklif etmeyiniz...

Not: 28 ve 29 ocak günlerinde sabah 10:00-12:00 saatleri arasında lütfen aramayınız sınavda olacağım. Bunun dışında istediğiniz zaman telden ulaşabilirsiniz.

atila
24/01/2013, 19:16
Emrullah dobloyla ne isin var hayrola.

akca37
27/01/2013, 01:45
Emrullah dobloyla ne isin var hayrola.

Abi kısmet olursa babamın aracı yani 2006 model Dobloyu değiştirmek istiyoruz yenisiyle, Trabzondaki bayıden kredi nedeniyle alamamıştık ancak Kastamonu daki bayi de krediyi çıkartmama rağmen sis farı ve park sensörünü takabilirmisiniz dememe rağmen bakarız deyip caydığından dolayı kredimi iptal ettirdim yeniden Trabzondaki bayiden aracı almak için uğraşıyorum amaç babamın aracı yenilemek

Bu arada arkadaşlar babamın kullandığı sıfırdan bizde olan 2006 model orta kasa 1.3 Multijet PREMİO doblo (modelinin yeni kasası) 88.000 km de hatasız granit gri (siyaha çalan gri) satılıktır ilanı sahibinden de vardır benim adıma ilan, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Aracımızın ilan no su: 97406447 ancak şu dk itibariyle onay bekliyor bilginize...

Ziyaretci040
27/01/2013, 02:25
Hayırlı satışlar.

must82
27/01/2013, 03:58
Tam uzun süre binilecek araç. Hayırlı satışlar diliyorum. İstersen kaza durumu yada boya-kına hakkında da bilgi verebilirsin.

akca37
27/01/2013, 19:50
Teşekkür ederiz sağolasınız, Ksr bakmayın ilanı açtığımda doblo safeline alamıyordum ancak döndüm dolaştım yine o bayiden nasip olacak gibi bakalım kısmetse tabi, aracımızın hiçbir kaza boya vs değişeni yok, sadece babam kullandığı sırada kırmızı ışıkta bir kartal tıklamış, tıkladığı yer ise arka bagaj açma yerinin solu fotolara dikkatlice bakıldığında farkedilebilir Allah tan başka ne park sensöründe ne de başka bi yerinde bişiyok, birde ben sol arka stop unu kendim değiştirdim eskisinde küçük çatlak vardı içime sinmedi 50 TL ye servisten yenisiyle değiştirmiştim o kadar o da duruyor isteyene gösterebilirim
Fiat Doblo Combi 1.3 Multijet Premio Model 20.000 TL - 97406447 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ilk-sahibinden-2006-model-88000-km-de-hatasiz-orjinal-km-97406447/detay/)

Arkadaşlar dün Kastamonu daki araç pazarını dolaştım, bizim aracın kasasından olup boş düz doblo olanını 1.9 olanını 19 a , bir başka bizim araçtan olup üç dört parçası boyalı olan bir araca ise 22.500 TL istiyorlardı biz ise aracı 20.000 TL ye vereceğiz , ciddi ilgilenen arkadaşlar birkaç gün içinde irtibata geçsin yoksa aracımız Trabzon iline gidebilir beni yarın veya öbür gün arayacaklar.

Birkan61
27/01/2013, 19:57
Umarım en kısa sürede satılır gerçekten temiz bir araç :)

Hayırlı satışlar abicim..

Tunalarda takasa verseniz aracı kaça sayıyorlar?

akca37
27/01/2013, 20:22
Umarım en kısa sürede satılır gerçekten temiz bir araç :)

Hayırlı satışlar abicim..

Tunalarda takasa verseniz aracı kaça sayıyorlar?

Henüz netleşmedi , belki iki araç birden alabilirim Tunalardan, Genel Müdürüyle görüştüm haber verecek ! Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, Kastamonu pazarındaki araçları görünce acaba bedavaya mı veriyoruz doblo yu dedim,

SİZCE FİYATI NASIL ÇOK MU UCUZA GİDECEK ARACIMIZ ?

Misafir046
27/01/2013, 20:26
Trabzon Tunalar'dan SERDAR vr satış temsilcisi muhasebedende Gulendam haanım var.İZMİR'den Berkan YILDIZ'ın selamı var de.Yada gerekirse ben arayabilirim.O krediyi cıkarttırırız.

Birkan61
27/01/2013, 20:26
Çok ucuza değil tam piyasasında alıcı için son fiyat bence..

Gitse gitse 21'e gider diye düşünüyorum.

Aciliyetten satıyorsunuz bu fiyat iyidir bence

Herkes fazla fiyattan satmaya çalışıyor ama satamıyor internetteki piyasaya bakıp 1 lira civarı altını yazmak iyidir :)

akca37
27/01/2013, 20:46
Trabzon Tunalar'dan SERDAR vr satış temsilcisi muhasebedende Gulendam haanım var.İZMİR'den Berkan YILDIZ'ın selamı var de.Yada gerekirse ben arayabilirim.O krediyi cıkarttırırız.

Eyvallah Berkan kardeş, bağrıma bağdaşı kurdun, sağolasın olaki bi sıkıntı çıkarsa ararım :) şaka şaka kredim aslında çıkmıştı aracı Kast dan alıyordum ancak Kast sis fari ve park sensörü yüzünden aldırtmadı, yani sözünde durmalarına rağmen öyle şey demedik deyip işin içinden çıktılar bende çıkarttığım krediyi iptal ettirdim yeniden Trabzon dan almaya karar verdim konu başlığı da alacağım araba şeklide kalmış oldu :)

Ziyaretçi048
28/01/2013, 00:22
arabayı görünce benim bile alasım geldi :) çok temizmiş gerçekten.

akca37
30/01/2013, 11:57
Teşekkürler sağolasın üstad, bu arada aracımızsafeline değil PREMİO Basın sorumlusu Mehmet beye rica etmiştim konu başlığının değiştirilmesi için yeniden mesaj atım biliyorsunuz premio çok farklı

Ayrıca konu başlığının değiştirilmesinde emeği olan Mehmet Bey e (Femoli ) ve diğer ilgilenen yetkililere teşekkürlerimle

RecepBursa
30/01/2013, 13:01
Hayırlı satışlar...

coll34
30/01/2013, 13:17
hayırlı satışlar km düşükmüş bu tip araçlar zor bulunur düşüm km

akca37
31/01/2013, 23:39
Çok teşekkür ederim arkadaşlar kısmet olursa c.tesi günü bir alıcısı çıkmaz ise Trabzona teslim etmeye gideceğiz, ben isterdim ki yakınımdan eş dosttan birisinin almasıydı :) Alana şimdiden hayırlı uğurlu olur inşallah...

akca37
07/02/2013, 00:04
Arkadaşlar malumunuz üzere babamın aracını geçtiğimiz c tesi günü itibariyle Trabzon Tunalar Fİat bayiine teslim edip, yeni aracımız olan 1.9 Multijet 2012 Doblo Safeline ımızı aldık, Allah ım tüm araç almayı isteyenlere daha iyisini güzelini nasip eylesin,

Tunalar Fiat Bayiinde bulunan Başta genel müdürümüz Levent bey, satış müdürümüz Murat bey, satış temsilcisi Haydar bey ve araç teslimcisi olan Savaş kardeşimiz ile Aksesuar birimindeki Erol kardeşimize ve tüm servisteki arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Tunalar Fiat tan ilk kez araç aldık, iyiki de almışız, tüm isteklerimiz tereddütsüz yerine getirildi, halı paspasından tutun da sis farı park sensörü veya başka isteklerimize varıncaya kadar, üstüne üstlük Doblonun yeni sahibi babamız için yapılan doğum günü hazırlığına varıncaya kadar...Lütfen maşallah ı eksik etmeyelim...

Bu arada mont u test etme imkanı sundukları için ayrıca teşekkürler...

Birkan61
07/02/2013, 00:20
Yeni doblonuz hayırlı olsun abicim..

Babanızın yeni yaşıda kutlu olsun nice sağlıklı uzun ömürlere inşallah :)

montun yanındaki aracın plakası daha çok dikkatimi çekti :D

Unutmadan, maaşallah :)

https://www.teknikportal.com/image-uploads/nazar-boncugu-00.jpg

akca37
07/02/2013, 00:32
Sağolasın kardeşim, evet yanındaki plaka 61 ve Trabzon Spor :) Babamda iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ediyor. Eş/dost uma artık Tunalar ı tavsiye edeceğim.

muratx41
07/02/2013, 08:56
Hayırlı olsun

fotobelit
07/02/2013, 12:34
Maşallah..Hayırlı olsun..