Orijinalini görmek için tıklayınız : gp renk yardımı?
merhabalar arkadaşlar
uzun araştırmalar sonucu grande punto almaya karar verdim bende
1.3 multijet active 75 hp siparişi verildi
ben titanyum griyi begenmiştim ellerinde yokmuş gelmesi 1 hafta-10 gün civarı sürer dediler şu an izmirde granit gri bulduklarını istersem salı günü teslim edebileceklerini söylediler.
ne dersiniz 2 renk arasında kaldım granit gri füme gibi koyu bi renkmi? forumlardaki fotolara baktım ışıktan sanırım değişik tonlarda çıkmış
ayrıca toz gösterme konusunda kullanan arkadaşlardan yorum lütfen
çok yakında bende aranızdayım...
Granit gri güzel görünüyor... Toz göstermeyeceğini düşünüyorum! Tekno gri renginden daha açık bir renk...
Ama beklerim diyorsan şahsen tekno griyi tavsiye ederim! Güzel renk...
beyaz beyaz beyaz ve beyaz ...
walla gp olsunda renk farketmez
Beyaz varsa beyaz al. bi de cam filmi offf
Granit gri güzel görünüyor... Toz göstermeyeceğini düşünüyorum! Tekno gri renginden daha açık bir renk...
Ama beklerim diyorsan şahsen tekno griyi tavsiye ederim! Güzel renk...
teknoyu nerden çıkardın murat. titanyum griyi beğenmiş.
bence titanyum gri granit griden hem daha güzel hem de tozu çiziği hiç belli etmiyor. 1 hafta 10 gün kısa bir süre. burada aylarca bekleyen arkadaşlar var. ben illa siyah istemiştim. ellerindeki maviyi vermeye çalıştılar.beklerim dedim 10 gün bekledim. sonuçta içime sineni almış oldum.
neyse hayırlı olsun şimdiden.
bence arabayı sen kullanıcaksın tavsiye yerine her gördüünde gözüne güzel gelicek içine sinen rengi al... :)
erdiyilmaz
11/08/2007, 20:40
önceden anket yapmıştık en fazLa egzotik kırmızı, ikinci rock siyah, ücüncü orLeans mavisiydi sanırım.
teknoyu nerden çıkardın murat. titanyum griyi beğenmiş.
Hakikaten... Ne uydurmuşum yaw! :D :D
Granit gri iyidir.Bence isabet olmuş:cheers00:
https://img181.imageshack.us/img181/1919/dsc01725jo1.jpg (https://imageshack.us)
Hayırlısı olsun...
çok teşekkürler yorumlar için arkadaşlar sanırım titanyum gri için beklicem içime en çok sinen renk o şuan ama beyazda arada aklımı çelmiyo değil hani
gri istiyorsaniz griler icerisinde en güzeli granit gri.
baska renk derseniz bolero kirmizi , siyah yada beyaz güzel duruyor.
titanyum gri , orleans mavisi ve egzotik kirmizi benim hosuma gitmeyen renkler. ancak herkesin zevki farkli tabi icinize sinmeyecekse istediginiz renk icin biraz sabredip beklerseniz en güzeli olur.
ufukbzk84
14/08/2007, 12:15
ben titanyum gri derim... kiri göstermiyo çiziği göstermiyo mümkün olduğu kadar...ama ikinci tercihim beyaz olurdu beyazın bi arabaya ancak bu kadar yakıştığını gördüm...
new o . mavi,siyah,bolero kırmızısı
the_Algn
14/08/2007, 20:31
Titanyum gri...temizken mavimsi bir hal alıyor:)). çizik göstermiyor. tabi zevk meselesi....