PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka ampulü hakkında

gorkem kaan
22/01/2013, 03:42
bugun aracım arıza ısıgı yaktı plaka ampulleri için. sanırım mtecler miladını doldurdu zaten baya kısılmıstı ısık sıddeti son zamanlarda. sorum su plaka ampullerinde arıza ısıgı yakmayan led kullanan varmı?(el yapımı dısında) marka isim ögrenebilirmiyim. yada bu mteclerden daha güclü bi ısık vericek mavimsi işte o tarz bi ampul tavsiyesi alabilirmiyim.

Ziyaretci037
22/01/2013, 03:49
Ariza yakmayan led yok kanka.eb guzeli el yapimi sirali led :)

araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..

gorkem kaan
22/01/2013, 03:56
Ariza yakmayan led yok kanka.eb guzeli el yapimi sirali led :)

gulsuyundaki yeri bana bi tarif etsene gideyim oraya yaptırayım ya :) yada vaktin varsa alıyım seni beraber gidelim

Ziyaretçi034
22/01/2013, 11:17
medos engin'de bi zımbırtı vardı, farın içindeki park duyunu çıkarıp o parçaya takıyordun, sonra diğer uca led takıp fara takıyordun, arıza ışığı yakmıyor demişti, arada taş direnç var sanırım, siyah bi kutu gibi bişey vardı. yakınlarındaysan bi göz at derim

Furious1990
22/01/2013, 11:21
Arıza lambası yakmayan dipsiz led nasıl Yok az araştırın öyle yorum yapın..

Photon'un 8 ledli Can-bus'lu park ampülü var dipsiz Arıza ısıgı yakmıyor. Arkadasım Jetta'da kullanıyor. Bi abimde fiorino'da kullanıyor tavsiye ederim ısık gücü harika. Hafif mavi yanıyor 8000k xenon renginde.

Bende plakalarımda Photon'un 5 ledli olanı var onu kullanıyorum tavsiye ederim ama o arıza ısıgı yakabilir.

Yanlız plaka ampülünüz sofit mi Dipsiz mi ?

Ziyaretci037
22/01/2013, 11:28
gulsuyundaki yeri bana bi tarif etsene gideyim oraya yaptırayım ya :) yada vaktin varsa alıyım seni beraber gidelim

Cuma gunu musaitsen gidelim kanka beraber;)

medos engin'de bi zımbırtı vardı, farın içindeki park duyunu çıkarıp o parçaya takıyordun, sonra diğer uca led takıp fara takıyordun, arıza ışığı yakmıyor demişti, arada taş direnç var sanırım, siyah bi kutu gibi bişey vardı. yakınlarındaysan bi göz at derim

Abi o zimbirtinin icindede direnc var iste.Yoksa direnc olmadan yakiyo her turlu ariza isigi..

Furious1990
22/01/2013, 14:53
Bunu denemedigimi nerden biliyosun diyorum ben sana?

Denesen arıza lambası yakmadıgını görecektin :whistlin:

raymon
22/01/2013, 15:13
bence, ilanda yazıldığı gibi arıza lambası yakmıyorsa alınabilir.

Furious1990
22/01/2013, 15:38
bence, ilanda yazıldığı gibi arıza lambası yakmıyorsa alınabilir.

Yakmıyor abi bende kullandım parklarımda bunu ısık siddeti harika hatta ilana yorum bile yazmısım. Arkadaslarımda kullanıyor canbuslu araçlarında hatta 1 2 modeli daha var photonun arıza ısıgı yakmayan onlarada bakabilirsiniz

1ocak2011
22/01/2013, 16:14
Bu ürün Fiat Punto araçlarda arıza lambası yakıyor... 4 adet denemiş ve sonra hayrıma bağışlanmıştır.

O aparatlarında bir tanesi çalışıyor. 2 . lambayı takınca ikisini birden elektriğini kesiyor. Orijinal takınca tekrar çalışıyor.:dribble0:

Ziyaretçi034
22/01/2013, 17:57
O aparatlarında bir tanesi çalışıyor. 2 . lambayı takınca ikisini birden elektriğini kesiyor. Orijinal takınca tekrar çalışıyor.:dribble0:

abi hayatımda gördüğüm en nanemolla araba ya,

ne kapılar ayar tutar doğru düzgün kapanır,
ne fıskiyelere ayar yapılabilir suyu silecek koluna püskürtür,
ne bagaj kapağında tutacak yer var zahmetsizce açabilirsin,
ne arka stopta buhar giderilebiliyor,
ne arka kapı zahmetsizce açılıyor.

koltuğu kendime göre ayarladığımda sol dikizin iç kısmında benim kapı kolunu görebiliyorum, halbuki biraz daha dışarı bakmasını istiyorum ama cıx, mühendisler ayrıntılarla pek uğraşmamış sanırım.

be adam aynayı bi yerine takıp koltuğu en geri çekte bak bu ayna nereyi gösteriyor diye. kalite kontrol konusunda fiat kocaman bir sıfır

v.s. v.s. v.s.

italya'ya mail atalım topluca, sizin mühendislerinizin bi b*ktan anladığı yok, bizden 3-5 mühendis alında sizinkileri eğitsin diyelim

1ocak2011
22/01/2013, 18:01
abi hayatımda gördüğüm en nanemolla araba ya,

ne kapılar ayar tutar doğru düzgün kapanır,
ne fıskiyelere ayar yapılabilir suyu silecek koluna püskürtür,
ne bagaj kapağında tutacak yer var zahmetsizce açabilirsin,
ne arka stopta buhar giderilebiliyor,
ne arka kapı zahmetsizce açılıyor.

koltuğu kendime göre ayarladığımda sol dikizin iç kısmında benim kapı kolunu görebiliyorum, halbuki biraz daha dışarı bakmasını istiyorum ama cıx, mühendisler ayrıntılarla pek uğraşmamış sanırım.

be adam aynayı bi yerine takıp koltuğu en geri çekte bak bu ayna nereyi gösteriyor diye. kalite kontrol konusunda fiat kocaman bir sıfır

v.s. v.s. v.s.

italya'ya mail atalım topluca, sizin mühendislerinizin bi b*ktan anladığı yok, bizden 3-5 mühendis alında sizinkileri eğitsin diyelim

:bash:

macman
22/01/2013, 18:11
Bende denedim bu üründen yakıyor malesef arkadaş parkalarda danadiyse evet parklarda yakmıyor bende denedim ama plakalıkta arıza ışığı yakıyor sacma ama oye iste

raymon
22/01/2013, 18:23
negatif yorumlara göre kafam karıştı şimdilik...

gorkem kaan
23/01/2013, 02:15
Cuma gunu musaitsen gidelim kanka beraber;)

Abi o zimbirtinin icindede direnc var iste.Yoksa direnc olmadan yakiyo her turlu ariza isigi..

Herseyi ne kadar cok biliyosun arkadasim sen ya.Helal sana.

kanka bugun aradım seni acmadın. cuma günü haberleşelim ögleden sonra gidelim ama su canbuslu philips photon yakmayabilir. gerci bi arkadaş 2sinide takınca hiç yanmıyo demiş

matadorcuk
23/01/2013, 02:38
negatif yorumlara göre kafam karıştı şimdilik...

All sana pozıtıf yorum tak kafana gore arıza lambası yanık kalsın no problem:DBenım hep yanıyo:D

sfkbrtn
23/01/2013, 02:40
photon marka led ampülleri hem plaka hem parkta denedim arıza lambası yakıyor arkadaşlar bilginize ve philips in ürünü olarak satılmasına rağmen herhangi bir yerinde philips in izine rastlayamadım...

Ziyaretci037
23/01/2013, 05:43
kanka bugun aradım seni acmadın. cuma günü haberleşelim ögleden sonra gidelim ama su canbuslu philips photon yakmayabilir. gerci bi arkadaş 2sinide takınca hiç yanmıyo demiş

Olm benim denemedigim led kalmadi merak etme.Can-bus falan yalan bizim arabada.Hepsine yakiyo isik.Tamamdir kanka cuma uyar banada 3e kadar isimizin bitmesi sartiyla..

Ziyaretçi034
23/01/2013, 11:20
görkem, bora'ya katılıyorum. benim de denemediğim led kalmadı, led ampüller sadece iç tavan ve bagaj aydınlatmasında arıza lambası yakmıyor, onun haricinde arıza lambası yakmama gibi bi seçenek yok

gorkem kaan
23/01/2013, 19:28
Olm benim denemedigim led kalmadi merak etme.Can-bus falan yalan bizim arabada.Hepsine yakiyo isik.Tamamdir kanka cuma uyar banada 3e kadar isimizin bitmesi sartiyla..

tamam kanka o zaman cuma sabahtan arıyorum seni gidiyoruz şu senin elektrikçiye

OzzY
23/01/2013, 21:34
direnç kullanmaktan neden çekiniyorsunuz?

gorkem kaan
24/01/2013, 00:19

el yapımı bişey yaptırıcaz işte led döşücek elektrikçi plakalık ışıgı camına direnç vs kullanılcak bu nedenle. kesme biçme işleride var biraz sanırım

Ziyaretci037
24/01/2013, 02:22
tamam kanka o zaman cuma sabahtan arıyorum seni gidiyoruz şu senin elektrikçiye

Tamamdir kanka ne kadar erken olursa o kadar iyi benim icin.Haberlesiriz..

fhmnl
24/01/2013, 02:35

ozan nasıl bir direnc bağlamaliyiz kaç ohm luk? Resmi falan varsa daha Iyi Olur

OzzY
24/01/2013, 02:38
ozan nasıl bir direnc bağlamaliyiz kaç ohm luk? Resmi falan varsa daha Iyi Olur

Takılan ampullede alakalı 9smd 5050 ledli ampulde 33ohm11watt yeterli olmuştu. Bu sınır degeri gibi bisey piyasadaki daha düşük ohm daki dirençler is görür 27ohm vardı sanırım en az 15-20watt olursa ısınmaz. Tek tarafa paralel bağlanacak.

twinslion
25/01/2013, 02:12
Sizlerinde bahsettiği bu uyarı "check engine" uyarısıdır değil mi? Bende bu uyarı var ve plaka lambam yanmıyor.

Ziyaretci037
25/01/2013, 02:45
Sizlerinde bahsettiği bu uyarı "check engine" uyarısıdır değil mi? Bende bu uyarı var ve plaka lambam yanmıyor.

Hayır Check Engine motoru kontrol edin uyarısıdır siz en yakın zamanda servise gidin en iyisi:)

Göstergede yanan tek bi tane ampul ışığı arızayı gösterir..

mitix
29/01/2013, 01:17
bende can bus olanlardan kullandin zira ariza isigi yakti . araya ariza isigi takmak sart .

GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi

Ziyaretci037
29/01/2013, 02:11
bende can bus olanlardan kullandin zira ariza isigi yakti . araya ariza isigi takmak sart .

GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi

Bazı çok bilen arkadaşlar var onları boşverin.Hertürlü araya direnç koymak gerekiyor..

EmreDakni
05/02/2013, 13:01
bende kullanıyordum yakmıyor.

mertaptullah
06/02/2013, 02:02
arkadaslar plakalara elektırıkcıden led alıyoruz ıstedıgınız renk (3 parca kesın elektırıgıne bagayın ) kendı ampulu ıcınde yansın .on parklarada dıpsız led ampul alıp yan sınyallerede led doseyin arıza ısıgı yanmaz devreye giden voltajı tamamlıyor cunku tabi yan camurluk sınyallerı parklarda yanmalı