Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabaya sopa koymak?
Arkadaşlar bir çok arkadaşımızın aracında vardır mutlaka.. Geçen gün Alsancak'ta olan bir olayı anlatmak istedim.. Yolda seyir halindeyken bir araba öndekine çarptı... Ama iki arabada da birşey yok sadece hafif bir çizik.. Arkadaki adam arabayı park etmeye gitti ve geldi. Daha sonra aralarında çok kısa bir konuşmanın ardından ön arabanın sahibi arabaya koşturarak demir 50 cm civarında demir sopayı çıkardı... Arka arabadaki adam tek ve elinde hiç birşey yok... Tabi öndeki adamın sopayı alması ezikliğini göstermiş oldu... Tabi etraftakilerin ayırmasıyla olay bitti..
Ben arabamda karşı tarafın 3-4 kişi olması ve karşıdakinin de teçhizatla çıkması ihtimaline karşı arabamda bulundurma taraftarıyım.. Yoksa adam teçhizatsız tek başına çıkıyorsa bende o şekilde çıkarım..
Forumdaki arkadaşlarımında bu tür olayları bilerek tedbirini alması gerektiğini düşündüm.. tabi ki trafik dediğimiz yer arena değil ama şartlar bunu gerektiriyor gerçekten.. Kimse canını sokakta bulmadı... Sizce?
Mr.Freeze
21/01/2013, 18:44
Ben de koltuk altında beysball sopası var alüminyum. Ne olur ne olmaz.
Hatayye81
21/01/2013, 18:47
Haydar HAKyemezim her zaman hazırdadır:)
Tayfun-E30
21/01/2013, 18:51
sopayla öldürürüm heralde başıma iş alırım hiç gerek yok..
1ocak2011
21/01/2013, 18:59
Bilek gücüm varken gerek yok. Tayfun'a katılıyorum.
ozdemir58
21/01/2013, 19:00
Biber gazı tehlikesiz ve etkileyici...
Misafir046
21/01/2013, 19:03
Arkadaşlar bir çok arkadaşımızın aracında vardır mutlaka.. Geçen gün Alsancak'ta olan bir olayı anlatmak istedim.. Yolda seyir halindeyken bir araba öndekine çarptı... Ama iki arabada da birşey yok sadece hafif bir çizik.. Arkadaki adam arabayı park etmeye gitti ve geldi. Daha sonra aralarında çok kısa bir konuşmanın ardından ön arabanın sahibi arabaya koşturarak demir 50 cm civarında demir sopayı çıkardı... Arka arabadaki adam tek ve elinde hiç birşey yok... Tabi öndeki adamın sopayı alması ezikliğini göstermiş oldu... Tabi etraftakilerin ayırmasıyla olay bitti..
Ben arabamda karşı tarafın 3-4 kişi olması ve karşıdakinin de teçhizatla çıkması ihtimaline karşı arabamda bulundurma taraftarıyım.. Yoksa adam teçhizatsız tek başına çıkıyorsa bende o şekilde çıkarım..
Forumdaki arkadaşlarımında bu tür olayları bilerek tedbirini alması gerektiğini düşündüm.. tabi ki trafik dediğimiz yer arena değil ama şartlar bunu gerektiriyor gerçekten.. Kimse canını sokakta bulmadı... Sizce?
Bende beyzbol sopası var.Şöfür mahali kapı boşlugunda ise Biber gazı var.
Birde silah var bende ama ben silahı tabiki kullanmıyorum.Bazen sektor gereği daglık arazi ormana vs gidersek yanımda oluyor.(Hemen kimse bana silah ile ilgili sosyal mesaj vermesin.Beni tanıyanlar o silahı kullanmayacagımıda bilirler zaten.)
Aracınızda sopa vs biber gazı olmazsa olmazlardır.
Haydar HAKyemezim her zaman hazırdadır:)
o zaman bizim sopalar adaş :) benim sopanın adı da haydar :) aslında şuç olarak geçtiğini söylüyorlar.. o yüzden anneme oklava aldım eve götürüom diyebilceğim bi sopa var :) bence herkes o boyutlarda ve özelliklerde koysun derim..
Bilek gücüm varken gerek yok. Tayfun'a katılıyorum.
kardeşim bi gün karşındaki seni sopayla haşat ederse o zaman o bilekte kalmaz haberin olsun.. bence burda olay bilekte filan değil yani.. bizimde bilek gücümüz var ama karşıdakide bileğiyle geliyorsa...
Birde silah var bende ama ben silahı tabiki kullanmıyorum.Bazen sektor gereği daglık arazi ormana vs gidersek yanımda oluyor.(Hemen kimse bana silah ile ilgili sosyal mesaj vermesin.Beni tanıyanlar o silahı kullanmayacagımıda bilirler zaten.)
+1
ozdemir58
21/01/2013, 19:08
Silah'ı kullanmayacağınız için teşekkür ederim.İşim gereği silahlı dolaşmak zorundayım ve oyle olaylar geliyorki başımıza sakın ha demeyı size borç gördüm...
Hayat karartmayın.Buna sizde dahilsiniz..
Saygılarımla.
Misafir046
21/01/2013, 19:12
Silah'ı kullanmayacağınız için teşekkür ederim.İşim gereği silahlı dolaşmak zorundayım ve oyle olaylar geliyorki başımıza sakın ha demeyı size borç gördüm...
Hayat karartmayın.Buna sizde dahilsiniz..
Saygılarımla.
Hocam biz daga ormana gidince bir kaç kez yaban domuzu sıkıntısı ve kurt sıkıntısı yasadık.
Biz insaat soktorundeki muhendislere vs arazı sartlarından dolayı ruhsat veriyorlar.
Ancak kolay bir şey değil.
heyetten gecem 8-9 doktorun senden tam emin olması vs derken 2 ayı buldu.
Silahımı iş ve arazi gezisi dısında evde kasada saklıyorum ki bende baska kimse kullanamasın diye.Oda sarjoru için değil.Sarjorude evin baska bir kosesinde kilitli tahta kasa tarzı birşeyde.
Dediklerinize tamamen katılıyorum.
30 yasındayım o silahı cıkardınızmı birine karsı donulmez bir yola gidebiliyor insan.
İte dalaşmayın çalıyı dolaşın arkadaşlar,sakin olup cevap vermeyin bu durumlarda, meslek gereği tecrübe sabittir.
:) tabi bu videodaki gibide bir ihtimal var :)
Kavşakta kavga - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=jnTP0GavYjQ)
Ziyaretci040
21/01/2013, 19:53
Biber gazı candır. Sık sonrası gelir sadece surata denk getir :) Baseball sopasının varlığı hariç ilk kademe biber gazıdır. :)
Ziyaretçi033
21/01/2013, 20:00
Hiç gerek yok birde onu yük edemem :)
Ne olursa olsun öylelerine karışmam, basar giderim. Hatalıysam bile tamam sen haklısın der geçerim. Elde piskopat mı yok.
Burdan bulunduranlar piskopattır diye bir sonuç çıkarılmasın. Sizlerde eminim o piskopatlar için bulunduruyorsunuz.
Dün trafik kavgası yüzünden yakın bir arkadaşım bıçaklandı. Değmez kavga etmeye.
Sent my iPad using
Nacizane tavsiyem, delikanlılığa hiç gerek yok. Zira karşıdaki manyak mıdır deli midir bilmiyoruz. Belki adamın kaybedecek bir şeyi yok, sopayla saldırdı ve oracıkta öldük. N'oldu şimdi? Ölmek çok kolay bir şey, saniyelere bakar.
Benim kaybedecek çok şeyim var, güç gösterisi yapma derdim de yok, baktım olacak gibi değil, polisi arar beklerim. Kendi hayatımı riske atamam, ailem var sonuçta.
var da inşallah kullanmayız..
ibrahim06
21/01/2013, 20:39
en güzeli biber gazı arkadaşlar
biber gazıda çare olamayabilir.. siz de etkilenebilirsiniz çünkü.. bence sopada bulundurun derim...
https://e1301.hizliresim.com/15/p/j61nj.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
OAGP1960
21/01/2013, 21:20
Bu harika bir şey Can...:)
Bu harika bir şey Can...:)
Teşekkür ederim Orkun abi :)
OAGP1960
21/01/2013, 21:23
Teşekkür ederim Orkun abi :)
Sanırım senin olmalı, adı nedir?:)
Sanırım senin olmalı, adı nedir?:)
Evet abi benim, adı Zeus. 2.5 yaşında, American Bulldog - Boxer kırması.
OAGP1960
21/01/2013, 21:28
Evet abi benim, adı Zeus. 2.5 yaşında, American Bulldog - Boxer kırması.
Maşallah, gerçekten çok güzel.:)
Maşallah, gerçekten çok güzel.:)
Teşekkürler abi, o senin güzellğin, askere gidip gelince kısmet olursa bir kardeş gelecek kendisine :)
OAGP1960
21/01/2013, 21:31
Teşekkürler abi, o senin güzellğin, askere gidip gelince kısmet olursa bir kardeş gelecek kendisine :)
Yine aynı cins melezmi?
https://www.alalimsatalim.com/fotos/1KIINR2KFWI1ZFGN_383043201062615175018467.jpg
Bu kocaoğlanın yavrularından gelecek abi inşallah. El Presa Canario diye geçiyor. Bir daha Zeus gibi bir melez bulabilir miyim bilmiyorum :)
OAGP1960
21/01/2013, 21:40
https://www.alalimsatalim.com/fotos/1KIINR2KFWI1ZFGN_383043201062615175018467.jpg
Bu kocaoğlanın yavrularından gelecek abi inşallah. El Presa Canario diye geçiyor. Bir daha Zeus gibi bir melez bulabilir miyim bilmiyorum :)
Çok güzelmiş o da, hayırlısı olsun.:)
bagajda pompalı var ne olur ne olmaz
srkaradag
21/01/2013, 22:08
Şiddetin sonu yok dikkatli olun arkadaşlar
Ziyaretci031
21/01/2013, 22:12
Bi aralar aracımda sallama (Döner bıçağı) vardı vukattan dolayı kaptırdık
Sent my iPhone using .
🇮🇹 Abarth🇮🇹
Herkeste bir şeyler var. Bende trafikte başıma gelebilecek hava saldırılarına önlem olarak arabama radar ve uçaksavar taktırmaya karar verdim. Nasıl bir şiddet toplumuysak..
OAGP1960
21/01/2013, 22:18
:):):)
aykut_1914
21/01/2013, 23:31
oha
aykut_1914
21/01/2013, 23:32
https://e1301.hizliresim.com/15/p/j61nj.jpg (https://bit.ly/c25mcx)
:d :d
maceraci95
21/01/2013, 23:36
Biber gazı tehlikesiz ve etkileyici...
Ben denedim hiç öyle olmadı. Piyasadakiler polislerin kullandığı gerçek biber gazı gibi değil. İkiye tek kavga ettim. Biber gazı sıktım ama adamın adrenalini artınca yinede saldırmaya devam etti.:)
maceraci95
21/01/2013, 23:40
Zeus gibi koruma baya etkili olur. Sopa falan hakkından gelmez. Ama taşıma sıkıntısı var.:)
Misafir047
21/01/2013, 23:40
arkadaşlar yanınızda ne taşırsanız taşıyın ister sopa ister silah eğer karşınızdaki insanın kaybedecek bişeyi yoksa hiçbişey yapamazsınız bunu asla unutmayın
Trafikte sagduyulu olmayi, insanlara saygi gostermeyi ogrenmeliyiz. Insanlar hata yapabilirler, kimse mukemmel degil. Siddet gostererek bu hatalari insanlarin yuzune vurmak hic dogru birsey degil. Bu forumu kullanan insanlarin sag duylu olduklarina inaniyorum. Sizden bir ricada bulunmak istiyorum ozellikle kornanin kullaniminda. Kimseye hatasini yuzune vurmak icin kornayi kullanmayin, eger bir kazayi engelleyebilecekse o zaman kornayi kullanalim.
kurnugea
21/01/2013, 23:48
Çok güzel ya :) Maşallah.
Benim aracımda biber gazı var. Umarım kullanmak nasip olmaz, önlem amaçlı duruyor. (Gerçi kapalı alanda biber gazı kullanırsam muhtemelen beni de etkileyecektir.)
Trafikte problem olduğu zaman en güzeli oradan uzaklaşmak. Hayat felsefem "dövüş gördün sıvış, aş buldun giriş"tir :)
2 sene önce eşimi sabah 7'ye doğru okula bırakırken, Kartal E-5'den sahile inen yolda, ışıkları geçtikten sonra çift şerit yolda bir minibüs tali yoldan sol şeride tam önüme çıktı, ben de duramayıp arkadan vurdum. Şoförün çıkmasını bekledim, adam levye ile inse basıp gideceğim. :) Neyse minibüscü indi adama önce geçmiş olsun dedim. (halbuki hatalı o) Adam bir şaşırdı. Neyse konuştuk falan, adam senin suçun yoktu dedi, anlaştık gittik.
Velhasıl, karşındaki kim olursa olsun insanlıkta her zaman fayda olduğuna inanırım.
Gelismekte olan (Yani geri kalmis) ve adaletin cok zayif oldugu bir toplumda yasiyoruz. Gercekten uzucu seyler bunlar. Bazi seylerin duzelmesi cok uzun yillar alir...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Forum değil cephanelik mübarek... :)
Furious1990
22/01/2013, 00:12
Benim arabada biber gazı + beyzbol sopası + kelebek bıçağı var :)
onryldrm
22/01/2013, 00:16
Biber gazı arabamın olmazsa olmazı, en önemli aksesuarıdır :)
ya pompalı yinede yaralı bırakır bence bagaja otomatik makinalı kurdurun :)
Forum değil cephanelik mübarek... :)
https://cdnvideo.cnnturk.com/Temp/Thumbnails/75123-640x360-100-0-634891171850000000-thumb.jpg
sen bi de buraya bak :)
Tüm bunlar dolmuşçulardan çıktı CNN TÜRK Video (https://video.cnnturk.com/2012/haber/11/21/tum-bunlar-dolmusculardan-cikti)
adamlar 6000 tane üretilen teleskopik jop taşıyolar :) her poliste yok :)
Furious1990
22/01/2013, 00:32
Nato marka biber gazını tavsiye ederim kullanmak nasip olmadı ama bayagı bir etkiliymiş. Güvenlik görevlileri kullanıyor bu biber gazını.
bagajda Herzaman Çam ağacından Özel olarak yaptırdığım Beyzbol zopam vardır. Ön kapı cepligindede her zaman 1 Adet kelebek Bıçağı bulundururum. Aslında Arabaya Kuru sıkı Tabancada koymayı düşünmüştüm bi Ara ama adam gerçek tabancayı çıkartırsa o zaman Şapa otururuz :)
Nato marka biber gazını tavsiye ederim kullanmak nasip olmadı ama bayagı bir etkiliymiş. Güvenlik görevlileri kullanıyor bu biber gazını.
bagajda Herzaman Çam ağacından Özel olarak yaptırdığım Beyzbol zopam vardır. Ön kapı cepligindede her zaman 1 Adet kelebek Bıçağı bulundururum. Aslında Arabaya Kuru sıkı Tabancada koymayı düşünmüştüm bi Ara ama adam gerçek tabancayı çıkartırsa o zaman Şapa otururuz :)
bence bıçak olayına girmeyin... hatta bulundurmayın.. hem başkasının hemde kendi canınızı yakarsınız... birgün yanlış ihbar alınır arabanızı ararlar başınıza bela alırsınız..
Furious1990
22/01/2013, 00:44
bence bıçak olayına girmeyin... hatta bulundurmayın.. hem başkasının hemde kendi canınızı yakarsınız... birgün yanlış ihbar alınır arabanızı ararlar başınıza bela alırsınız..
Birgün Üsküdar sahil'e gidiyordum. O zamanlar arabanın camlarıda filmli içerisi gözükmüyor haremden gideyim dedim Yunus'lar çevirme yapıyorlardı. Beni çevirdiler dedim Film'den kitlicekler bana. 2 ekip toplam 4 yunus vardı. 1 tanesi benim üstümü Aradı digeri arabanın her yerini didik didik etti. Paspasın altında gizli bölme var adamlar orayı bile Biliyorlar baktılar :D
neyse Beni arayan yunusla muhabbet etmeye basladık işte nasıl yunusluk bende olabilirmiyim falan fıstık gibisinden digeri hala arıyordu arabayı neyse 5 dk sonra benim torpidoya koydugum kelebek bıcagını buldu bana göstererek sen hiç karakola düştünmü dedi bıcagıda gösteriyor tabi bu arada dedim yok abi allaha sükür gptem temiz düşmedim allahta düşürmesin dedim. yunus bıcagı tekrar torpidoya koydu tamam gidebilirsin dedi :)
can-asan
22/01/2013, 01:01
Allah kullandırmasın ama bagajda sopam var birtane, özellikle yanımda tutmuyorum, çok zor durumda kalırsam diye arkada duruyor. bazen öyle çileden çıkartıyorlarki ama yinede sabır çekip yoluma devam ediyorum..
Ziyaretci037
22/01/2013, 01:03
En güzeli :)
oha
Trafikte o kadar ya..sak adam varki bagajdaki pompaliyla is bitmiyor.... parner aracimiz varken sahin in biri bizi skistirdi ve haliyle bizde kornaya abandik ve aracin icinden bagirdik adam onumuzde el freni cekip durdu kapiyi acti elinde kocaman bi ekmek bicagi sallaya sallaya geliyor peder de yanimdaydi belinden silahi cikardi mermiyi agzina verdi havaya bi el skip adama dogrulttu adam ona sikacagimizi zannedip sag sol yalpalayarak aracina kostu pati cekerek uzaklasti. Boyle hayvanlara karsi sopa olsa ne olur bicak olsa ne olur silahimiz olmasa belkide o ofkeyle delecekti hayvan bizi...
sent my new ipad
bir dizide vardı yanlış hatırlamıyorsam deli yüreğin sözüydü :)
tespihi sallamak silahı çekmek değildir delikanlılık... tespihi çekmek silahı saklamaktır...
diyordu ;)
biber gazını tek gecerim etkili ve sıkınıtısız
Aracında silah taşıyıp sıkışınca çıkaran, en son olayında karşısına sağlamı çıkınca polis gelene kadar ecel terleri döken arkadaşımı hatırladıkça hiç kimseye bulaşmamaya devam ediyorum..
Hayatımı tehlikeye atan bir aracı şikayet etmek için alo trafiğe bildirip karakola gittiğimde "Bizim yapacağımız bir şey yok, o anda bir ekibinin görmesi gerekiyordu. Ona gitsek oda beni sıkıştırdı diyecek." cümlesinden sonra kimseye güvenim kalmadı.
Hatayye81
22/01/2013, 01:24
:robot000:Aracında silah taşıyıp sıkışınca çıkaran, en son olayında karşısına sağlamı çıkınca polis gelene kadar ecel terleri döken arkadaşımı hatırladıkça hiç kimseye bulaşmamaya devam ediyorum..:X:siritma:
paraddoxx
22/01/2013, 01:25
bir dizide vardı yanlış hatırlamıyorsam deli yüreğin sözüydü :)
tespihi sallamak silahı çekmek değildir delikanlılık... tespihi çekmek silahı saklamaktır...
diyordu ;)
Bence olayı anlatmaya yeter :)
kitanotr
22/01/2013, 01:26
aslında şu elektrikli joplar var ama, bilmiyorum kullanan varmı.bir ara alacaktım son çare kullanırım hesabı.çünkü araçta genelde eşimde oluyor. sonra düşündüm bu şimdi türk malı yok akımı voltajı fazla gelir, herif ölür, sakat kalır yada şarjı biter falan diye beklemedeyim.:)şu anlık biber gazı mevcut.
aykut_1914
22/01/2013, 01:28
ya pompalı yinede yaralı bırakır bence bagaja otomatik makinalı kurdurun :)
hahahaha :laugh000:
Trafikte o kadar ya..sak adam varki bagajdaki pompaliyla is bitmiyor.... parner aracimiz varken sahin in biri bizi skistirdi ve haliyle bizde kornaya abandik ve aracin icinden bagirdik adam onumuzde el freni cekip durdu kapiyi acti elinde kocaman bi ekmek bicagi sallaya sallaya geliyor peder de yanimdaydi belinden silahi cikardi mermiyi agzina verdi havaya bi el skip adama dogrulttu adam ona sikacagimizi zannedip sag sol yalpalayarak aracina kostu pati cekerek uzaklasti. Boyle hayvanlara karsi sopa olsa ne olur bicak olsa ne olur silahimiz olmasa belkide o ofkeyle delecekti hayvan bizi...
sent my new ipad
böyle durumlarda herkese tavsiyem direk telefonla fotoğraf çekin... o an adamın bittiği andır işte... plakayıda alın ve ordan uzaklaşın... daha sonra mahkemeye verin zaten adam ayağınıza gelcektir :)
Ziyaretçi
22/01/2013, 02:48
..... Cigeri bes para etmez adamlardan psikopat damgasi yemek icin yazmadim bu mesajda ki yazimi. İnsanlara sopanin kotu oldugunu anlatmak icin yazdim ama ne yazik ki her toplulukta oldugu gibi burda da varmis 1 tane varmis. Kusura bakmayin mesaji degistirdigim icin!
Sent my iPhone using
adam pompalı demiş ya,aynı şehirde yaşıyoruz ondan korkuyorum:D ben hiçbirşey bulundurmuyorum valla sabır en güzeli.başkalarının aptalca hatalarından ve hatta sıkıştırmasından dolayı 3 kez kaza yaptım.2si küçük 1i büyük kazalar.yinede ilk çıkan,birşeyiniz varmı diyen,alttan alan ben oldum.
Çok sevdiğim bir filmde de söylendiği gibi;
"Öfke bir yüktür.Hayat kızgın yaşanmayacak kadar kısadır.Buna kesinlikle değmez."
bende kezzap var ben onu kullanıyorum........
Ziyaretci037
22/01/2013, 03:43
Vay arkadas ortalik psikopat doluymus.Bi araba geriden gidicek diye adam yaralamayi icerde yatmayi hatta karsisindaki ondan daha manyaksa olmeyi goze aliyo ya yazik vallahi yazik.Kim varsa moderator kitlesin su konuyu iyice zivanadan cikmadan..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
hakanozukacmaz
22/01/2013, 04:06
abi maşallah hiç affetmiyon :D
Tayfun-E30
22/01/2013, 09:07
Yahu trafigemi cikiyorsunuz savasami gidiyorsunuz? Hayretler icinde okuyorum doldurdukca doldurmussunuz arabayi.. Hic kullanmamis adamin elinden alirlar bicagi silahi sopayi..
Arkadaşlar hazır Patriot'lar geliyorken, sizde sipariş verin birer tane. Kurdurun arabanıza, her saldırıya karşı kesin çözüm.
Furious1990
22/01/2013, 11:44
Ben bixi makinalı tüfek getirtmeyi düşünüyorum rusya'dan bagajımda geniş zaten biri gider yapınca binerim bagaja tararım :p
aalperdemir
22/01/2013, 12:41
Bi kere kavga durumu oldu hafif dokundurmadan dolayi. Gayet kinar bi sekilde arabadan inip gayet kibar bir sekilde "Ehliyetinizi Görebilirmiyim?" dedim. Bişey sandi beni. Özür diledi ve gitti. :) bunu da üniversite ortamindayken bi arkadaştan öğrenmistim. Bi taraftar grubunun arasinda kaldik 2 kisi. Hangi takimi tuttugumuzu sordular. "Emniyet spor" demisti arkadaş. 40-50 kisilik grup önlerini ilikleyip gitmisti. Etkili bi cözüm olabilir :)
Sent my iPhone using
Semih Kurtulmus
22/01/2013, 18:06
anahtar çekiç vb. şeyler var yeterli zaten. sopa gibi şeyler hareketi kısıtlıyor
AYTEK AYDIN
22/01/2013, 18:28
ben tartışmalardan uzak durmayı seçerim, kimseye bulaşmaya gelmiyor herkes asabi. durup dururken kızımı öksüz bırakmak istemem. o yüzden aracımda da alet çantam dışında hiçbir şey taşımam bagajda.
ahmetcihanokke
22/01/2013, 18:40
Vay arkadas ortalik psikopat doluymus.Bi araba geriden gidicek diye adam yaralamayi icerde yatmayi hatta karsisindaki ondan daha manyaksa olmeyi goze aliyo ya yazik vallahi yazik.Kim varsa moderator kitlesin su konuyu iyice zivanadan cikmadan..
aynen yorumları şaşkınlıkla okudum.bilinçli yazmadı heralde kimse yoksa allah sonumuzu hayır etsin.trafıkde kımden ne cıkcagı bellı olmuyo burda da yazıyo işte
55cm iki tarafı burçlu yüksek başınç hortumum vardı çalındı aracımdan :( daha önceden bir arkadaşım dedesinin yaptığı Dana nın üreme organından yapılma yaklaşık 70 cm uzunluğunda jop gibi esnek bir hakyemezim vardı oda kayıplarda, bir darbesinin acısı 1 ay geçmezdi, sopa bıçak vs.. karşındakini öldürebilir fakat bunlar şüphesiz uzun süre süründürüyordu :D
Bence konuyu kitlicek bi durum yok.Türkiye nin gercekleri bunlar... sadece konusulmadigi icin bilinmiyor...
adam pompalı demiş ya,aynı şehirde yaşıyoruz ondan korkuyorum:D ben hiçbirşey bulundurmuyorum valla sabır en güzeli.başkalarının aptalca hatalarından ve hatta sıkıştırmasından dolayı 3 kez kaza yaptım.2si küçük 1i büyük kazalar.yinede ilk çıkan,birşeyiniz varmı diyen,alttan alan ben oldum.
Çok sevdiğim bir filmde de söylendiği gibi;
"Öfke bir yüktür.Hayat kızgın yaşanmayacak kadar kısadır.Buna kesinlikle değmez."
antalyada çoğu arkadaşımda otomatik tüfek var ve bagajlarında taşıyor :) dikkat etmekte fayda var trafikte silah çıkardık ama tüfeği çıkarmak daha nasip olmadı hayırlısı diyelim :)
Arkadaşlar bu konu biraz uzamadı mı sizce?
Ben de koltuk altında beysball sopası var alüminyum. Ne olur ne olmaz.
kunt abi bana alacaktın unutma :D
Mr.Freeze
22/01/2013, 23:35
kunt abi bana alacaktın unutma :D
Amerika ya gidince alacağım merak etme.
Sent my iPad using HD
Amerika ya gidince alacağım merak etme.
Sent my iPad using HD
abinin kralısın kuntabi :D
aykut_1914
22/01/2013, 23:55
ciddi ciddi kullanmış birde
ya tüfek,silah filan o işler yürek ister... onlar sadece taşınır.. bırakın silahı sadece polisler, askerler taşısın... başlığa "sopa koymak" yazdım arkadaşlar... sadece bu konuda yorum yaparsanız sevinirim... insanları trafiğe çıkmaktan korkutcak şeylerden bahsetmeyin... herkesin çoluğu çocuğu ailesi var...
bunlar iyi şeyler değil ama...gerçek şeyler... geçenlerde ana yola cıkarken sag seritten gelen hızlı bi aracı görmemişim sıkıştırımısım olbalir insanlık hali bende bundan haberim yok arkada arkdasalar var başka arabada onlar anlattı beni ardılar fialn neyse adam beni takip ediyomus benimd haberim yok ben yavasladım bi an aracı önüme kırdı 4 kişi indi... bizde toplam 8 kişiyiz orda inip katliam mı çıkarsaydık? neyse ben ardan bastım gittim herkes bagırıyo dur incez filan bi anlık sinir nerelere kadar gidebiliyor... demek istediğim ben orda tek olsam ve kaçamasam ne olcaktı??? arkadaşların dedikliri biraz mantıklı geliyor... bu kadar basit şeylerden kimse kimseyi üzmesin
Babamın bi lafı var; Kaçanın anası ağlamaz diye. Allah göstermesin şiddet yanlısı değilim ama Kendimi korurum. Baktım pabuç pahalı, haklı da olsam bulaşmam.
uLTRa GP
23/01/2013, 09:46
Şiddete karşıyım arabamdada hiçbir alet yok sadece stepnedeki bijon anahtarım var çok sıkışırsam onu alırım ama inşallah böyle olaylar gelmez başıma :)
Misafir046
23/01/2013, 10:16
ya tüfek,silah filan o işler yürek ister... onlar sadece taşınır.. bırakın silahı sadece polisler, askerler taşısın... başlığa "sopa koymak" yazdım arkadaşlar... sadece bu konuda yorum yaparsanız sevinirim... insanları trafiğe çıkmaktan korkutcak şeylerden bahsetmeyin... herkesin çoluğu çocuğu ailesi var...
Aynen katılıyorum.
O silahı edebiyle tasımak zaten buyuk adamlıktır.
Oyle ona guvenip bir cıkardınmı omrunun geri kalanı ya mezardadır,yada Cezaevinde.
Aynen katılıyorum.
O silahı edebiyle tasımak zaten buyuk adamlıktır.
Oyle ona guvenip bir cıkardınmı omrunun geri kalanı ya mezardadır,yada Cezaevinde.
+1
Nasıl bir toplum olmuşuz böyle. Savaşa mı gidiyoruz trafiğe mi çıkıyoruz
Sent my iPad using
mrsberna90
23/01/2013, 18:08
bayansal çözümler kocaman biberr gazım var :toot0000:
birde çok işlevli direksiyon kilidim :stretche:
şaka bi yana gerçekten çok üzücü ve tehlikeli şeyler dönüyor trafikte,bi anlık sinirle olaylar nerelere varıyor,Allah magandalara akıl fikir versin ...
bayansal çözümler kocaman biberr gazım var :toot0000:
birde çok işlevli direksiyon kilidim :stretche:
şaka bi yana gerçekten çok üzücü ve tehlikeli şeyler dönüyor trafikte,bi anlık sinirle olaylar nerelere varıyor,Allah magandalara akıl fikir versin ...
tabiki özellikle siz bayanlar için zor bir yer... yolda sıkıştıranlar filan..
mrsberna90
23/01/2013, 18:28
tabiki özellikle siz bayanlar için zor bir yer... yolda sıkıştıranlar filan..
evet :/ minibüsçüler saolsun,en çok o tenekelerden çekiyorz :)
evet :/ minibüsçüler saolsun,en çok o tenekelerden çekiyorz :)
onlardan bizde çekiyoruz merak etmeyin :) ben artık yol vermiyorum onlara ve taksicilere hiç bi şekilde... kimsede vermesin bence... yollarda ambulans gibi davranıyolar... en iyisi yeni konuda açıyım :) taksici ve dolmuşçulara yol vermemek diye :) herkes puntolardan korksun ondan sonra :D
mrsberna90
23/01/2013, 19:05
onlardan bizde çekiyoruz merak etmeyin :) ben artık yol vermiyorum onlara ve taksicilere hiç bi şekilde... kimsede vermesin bence... yollarda ambulans gibi davranıyolar... en iyisi yeni konuda açıyım :) taksici ve dolmuşçulara yol vermemek diye :) herkes puntolardan korksun ondan sonra :D
hehehe :boxin:
Misafir046
23/01/2013, 19:08
Menemen ve Aliağa minibusculeri ile oyle bir oynuyorum ki deliriyorlar.Baktım yine kasap gibile.
Önlerine geciyorum baslıyorum yavaslamaya saga hamle yapıyorlar saga dogru bende hamle yapıyorum,sola yapıyorlar sola dogru yapıyorum.Baktılar olmuyor takılıyorlar arkama...
Bu arada Ankara'da yasarken ilginç bir anım var ;
Sincan tarafından Çankaya tarafına otobuse bindim.Onlar da bilirsiniz Özel Halk otobusudur.O zamanlar paralıydı,Para toplayan bir de muavin olurdu.Bir ara bir şeyler oldu.Bizim şöför bir surucu ile agız dalası yasadı.Önce şöförü cekip aldılar.ARdından muavin indi ama olay 4 dk surmedi.İkisinide paketlediler.Agız burun dagınık bindiler geriye...
Aha dedim bizim izmirdede boyle 2-3 olacak bak gor sonra nasıl akıllnaıyorlar.
Hele o menemen hattı soforleri bir kaç defa tartakladım ama yok arkadas.Adamlar akıllanmıyor.
Menemen ve Aliağa minibusculeri ile oyle bir oynuyorum ki deliriyorlar.Baktım yine kasap gibile.
Önlerine geciyorum baslıyorum yavaslamaya saga hamle yapıyorlar saga dogru bende hamle yapıyorum,sola yapıyorlar sola dogru yapıyorum.Baktılar olmuyor takılıyorlar arkama...
Bu arada Ankara'da yasarken ilginç bir anım var ;
Sincan tarafından Çankaya tarafına otobuse bindim.Onlar da bilirsiniz Özel Halk otobusudur.O zamanlar paralıydı,Para toplayan bir de muavin olurdu.Bir ara bir şeyler oldu.Bizim şöför bir surucu ile agız dalası yasadı.Önce şöförü cekip aldılar.ARdından muavin indi ama olay 4 dk surmedi.İkisinide paketlediler.Agız burun dagınık bindiler geriye...
Aha dedim bizim izmirdede boyle 2-3 olacak bak gor sonra nasıl akıllnaıyorlar.
Hele o menemen hattı soforleri bir kaç defa tartakladım ama yok arkadas.Adamlar akıllanmıyor.
Evka 1- yeni garaj dolmşlarına selam olsun burdan :) binen varmıdır bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim... olamaz böyle birşey :) süreleri olduğu için çok atraksiyonlu geçiyor yolculuk... mutlaka bir kez deneyin derim :) binmek için koşturuyosun ilerde durduğu için :) inceğin zamanda 1 km öncede müsait bi yerde diyosun 1 km sonrada iniyosun :)
mrsberna90
23/01/2013, 19:33
Evka 1- yeni garaj dolmşlarına selam olsun burdan :) binen varmıdır bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim... olamaz böyle birşey :) süreleri olduğu için çok atraksiyonlu geçiyor yolculuk... mutlaka bir kez deneyin derim :) binmek için koşturuyosun ilerde durduğu için :) inceğin zamanda 1 km öncede müsait bi yerde diyosun 1 km sonrada iniyosun :)
hahahhaa:) çok iyi yaa
Ziyaretci040
23/01/2013, 19:37
Servis şoförlerinin bazılarıda eski minibüsçü bizim şirketimizde. Bir tane sprinter sürücüsü sağlam bi korna bulmuş nereden bulduysa bildiğin vapur sireni. Bende en önde oturuyorum. Neyse soldan yardırdı gidiyor dedenin teki önüne kırdı yavaş yavaş devam ediyor . Adama geldiler sağ şerite geçti dayının cam açık bi korna herif pert sadece fren sesleri vs. :D Meğer adam sadece önüne kitlenmiş sağolsun bizim şoför uyardı.
Servis şoförlerinin bazılarıda eski minibüsçü bizim şirketimizde. Bir tane sprinter sürücüsü sağlam bi korna bulmuş nereden bulduysa bildiğin vapur sireni. Bende en önde oturuyorum. Neyse soldan yardırdı gidiyor dedenin teki önüne kırdı yavaş yavaş devam ediyor . Adama geldiler sağ şerite geçti dayının cam açık bi korna herif pert sadece fren sesleri vs. :D Meğer adam sadece önüne kitlenmiş sağolsun bizim şoför uyardı.
:)
Hatayye81
23/01/2013, 19:45
Şiddetli uyarı olmuş:siritma:
mrsberna90
24/01/2013, 21:46
Cesedi gizlediler, acı haberi veremediler | Mynet Haber (https://haber.mynet.com/cesedi-gizlediler-aci-haberi-veremediler-674805-yasam/)
gün geçmiyor ki kötü bi haber gelmesin :/
classiconline
24/01/2013, 22:43
İnsan bazen kendini tutamıyor.Sıkıştıran birine ya da yol isteyen birine sinirlenebiliyoruz.Aslında en güzeli eyvallah demesini bilmek ve önemsememek.
Cesedi gizlediler, acı haberi veremediler | Mynet Haber (https://haber.mynet.com/cesedi-gizlediler-aci-haberi-veremediler-674805-yasam/)
gün geçmiyor ki kötü bi haber gelmesin :/
ormanda yasamak daha guvenli hayvani gorunce tedbir alirsin.sehirde karsina cikanin hayvan oldugunu anlayinca is isten gecmis olabiliyor haberdeki gibi.
Ziyaretci035
24/01/2013, 23:12
Ulucak kavşağında adamın birini sıkıştırdım diye yarım saat beni takip etti, arabadan 4 kişi inince (ben tekim) aynen topuk kaçtım :) Kaçarken şirket aracını taşladılar, polisi aradım adamları paketleyip karakola almışlar, daha sonra ifade vermeye gittim, şu an mahkemelik olduk.
İnsan bazen kendini tutamıyor.Sıkıştıran birine ya da yol isteyen birine sinirlenebiliyoruz.Aslında en güzeli eyvallah demesini bilmek ve önemsememek.
eyvallah deyip önemsemediğimiz zaman korktuğumuzu sanıp peşimizi bırakmayabiliyorlar.. bence bu da çözüm değil..
Birkan61
25/01/2013, 00:48
Babamın servistede var o abi :D benzinciye girip hava basmaktan sıkıldım artık :)
2 kez çok eğlendik o kornayla..
1) Bakıma götürdük servisi servise :D korna en altlardaydı tekere yakın bi yerde. Usta aracın altındaydı bu ne ya dedi.. Babam dedi göster oğlum ne olduğunu. İçerden bi koydum kornaya adam çılgına döndü dondu kaldı :D
2) Geçtiğimiz kış babam ile sabah servisindeydim birlikte. Kar yağdığından dolayı birazda acelemiz vardı. Bi doblo geçti önümüze tın tın gidiyor gerektiğinden daha yavaş. Babam bir koydu kornaya doblo kaldırıma çıktı az daha çiçekçiye giriyordu :D
Babamın servistede var o abi :D benzinciye girip hava basmaktan sıkıldım artık :)
2 kez çok eğlendik o kornayla..
1) Bakıma götürdük servisi servise :D korna en altlardaydı tekere yakın bi yerde. Usta aracın altındaydı bu ne ya dedi.. Babam dedi göster oğlum ne olduğunu. İçerden bi koydum kornaya adam çılgına döndü dondu kaldı :D
2) Geçtiğimiz kış babam ile sabah servisindeydim birlikte. Kar yağdığından dolayı birazda acelemiz vardı. Bi doblo geçti önümüze tın tın gidiyor gerektiğinden daha yavaş. Babam bir koydu kornaya doblo kaldırıma çıktı az daha çiçekçiye giriyordu :D
neymiş bu korna yaa :) bi videosunu çekebilirsen bizde görelim :)
Mr.Freeze
25/01/2013, 01:14
Tren kornası olmasın
Birkan61
25/01/2013, 01:18
neymiş bu korna yaa :) bi videosunu çekebilirsen bizde görelim :)
En kısa sürede çekip koyarım :) sesi biraz güçlü :D tüp biraz küçük ama.
150 psi hava basabiliyoruz içine en fazla. Devamlı hava dolduruyoruz :)
Aynen tren kornası
En kısa sürede çekip koyarım :) sesi biraz güçlü :D tüp biraz küçük ama.
150 psi hava basabiliyoruz içine en fazla. Devamlı hava dolduruyoruz :)
Aynen tren kornası
tamamdır bekliyoruz :D
seastar1905
25/01/2013, 01:28
En iyisi yangın tüpü pimi çek tetiğe bas sonra topuk:)
Koltugun altında bulundururum genelde.