Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntoya ses sistemi önerisi ?

motor delisi
21/01/2013, 00:52
Merhaba arkadaşlar, Puntoma ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum. Normalde bagaja 30 cm kabini koyar birde amfi koyar işim oldumu çıkarırım fakat puntomla sürekli uzun yol yapıyorum şu 3 haftadır 3. uzun yolum oldu hatta bugün bile bursadan geldim :) İşin özü bagajım hep lazım oluyor ve ekte gördüğünüz ürünü çok beğendim. Sonradan evo lara hi-fi ses sistemi yapılıyormu bilmiyorum ama verdiğim paraya asla değmez gibi. acıkcası sağlam bi sub arıyorum kapılar tatmin ediyor mid olarak,
pioneerın TS-WX610A modeline sizce 650 tl vermeye değermi ?
stepnede hava vs olmayacak malum birde üzerine bagaja yük koyduğumda bassda değişme olurmu ?
Sesi ne derece şiddetli olur 2x12cm sub varmış ve 200w amfisi varmış.
Bunu sitede kullanan biri varmı bizzat onada sorabilirim :)

Çok soru sordum biliyorum ama buna benzer bi öneride bulunabilecek biri varmıdır ?

Saygılar :)

Ziyaretci037
21/01/2013, 00:58
Oha olm süper bişeymiş bu yaa.Acaba parasına değecek kadar iyimidir?

SteinGP
21/01/2013, 01:00
V?BE OPT?SOUND 20 CM KAB?NL? ?NCE ARAÇ BASS'I GittiGidiyor'da 73326114 (https://urun.gittigidiyor.com/garaj/vibe-optisound-20-cm-kabinli-ince-arac-bass-i-73326114)

yer kaplamasın diyorsan en mantıklısı bu bence. 4 kanallı standart bir amfi, önlerede orta karar bir kompenant takımı alırsan memnun kalırsın. ama iyi bir şeyler istiyorsan bagajdan vazgeçmek şart :) ha en kötü ne olur? bu linkteki üründen 2 tane alır yanyana koyarsın, o zaman daha iyi olur :)

EvoKoray
21/01/2013, 01:03
sürekli uzun yola gidiyorsun sana ses sisteminden çok yedek lastik lazım olabilir :) normal Sub ve Amfi alıp uygun mdf kabin yaptırıp yan köşelere koymak daha mantıklı olabilir

Forumdan abiden aracın bagaj sağ tarafına Subwoofer, sol tarafına amfi gelecek şekilde iki parça el emeği bir kabin aldım. Sağolsun beni kırmadı ve hediye etti.

https://img132.imageshack.us/img132/9079/img0661sd.jpg

Kırmızı olan şu anda kullandığım, siyah olan yeni montaj yapacağım. Araç LPG'li olduğu için stepne+bass+temizlik malzemeleri+takım çantası+trafik seti derken bagaj doluyor. Biraz olsun yer açmak istiyorum.

seastar1905
21/01/2013, 01:15
Şöyle bir set iş görürmü arkadaşlar bende düşünüyorumda.
YENİ YILA ÖZEL 100 ADETLİK ŞOK SET KAMPANYASI - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 110455392 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-yeni-yila-ozel-100-adetlik-sok-set-kampanyasi-110455392/detay/)

motor delisi
21/01/2013, 01:15
Oha olm süper bişeymiş bu yaa.Acaba parasına değecek kadar iyimidir?
aynen kanka bende onu merak ediyorum :)

V?BE OPT?SOUND 20 CM KAB?NL? ?NCE ARAÇ BASS'I GittiGidiyor'da 73326114 (https://urun.gittigidiyor.com/garaj/vibe-optisound-20-cm-kabinli-ince-arac-bass-i-73326114)

yer kaplamasın diyorsan en mantıklısı bu bence. 4 kanallı standart bir amfi, önlerede orta karar bir kompenant takımı alırsan memnun kalırsın. ama iyi bir şeyler istiyorsan bagajdan vazgeçmek şart :) ha en kötü ne olur? bu linkteki üründen 2 tane alır yanyana koyarsın, o zaman daha iyi olur :)
bu baya yer kaplar bence. herzaman bagaj fulleniyor malum.puntonun bagaji ufacik iki valiz iptal ediyor kiz arkadasim ile bu hafta gittik bursaya bagaj bile yetmedi ara koltuga koyduk bi valizi :)

sürekli uzun yola gidiyorsun sana ses sisteminden çok yedek lastik lazım olabilir :) normal Sub ve Amfi alıp uygun mdf kabin yaptırıp yan köşelere koymak daha mantıklı olabilir
resime dikkat edersen zaten metal kabin lastigin icine giriyor yani lastik cikmiyor tam tersi basinc yapiyor fakat lastigin icindeki tornavida vs vs almak zorundasiniz oda sikinti degil yer bulunur hem amfiside bu metal.kabinin icindeymis 200w lik sadece teypten kablo cekiliyor okadar lastik kipirdamiyor

coll34
21/01/2013, 11:24
çok bişey beklemiyorsan memlun kalırsın stepne yerinde lastik çıkmadan monte imkanı güzel ancak titreşimle havuz sacı ve stepne jantının vereceği zırıltı hoş olmayabilir

motor delisi
21/01/2013, 12:33
çok bişey beklemiyorsan memlun kalırsın stepne yerinde lastik çıkmadan monte imkanı güzel ancak titreşimle havuz sacı ve stepne jantının vereceği zırıltı hoş olmayabilir
Gerçekten ses yaparmıki acaba ? Bu işlem Guılettanın hi-fi ses sistemi paketidne orjinal olarak veriliyor benim piyasada bulduğum pioneer marka gulıde kullanılan bose marka tek farkı bu boyutları aynı. işlem fotosuda bu fabrika çıkışlı böyleymiş. Ama - yönü amfili ve metal kabin olduğundan baya bi ağırmış lastik değişimi gerektiğinde sıkıntı yaratabilirmiş çıkartma takma vs. bu arada montaj aparatları var vidalı onları sök tak vs çekincede gelmiyormuş kendini sabitliyor.

aykut_1914
21/01/2013, 23:21
Şöyle bir set iş görürmü arkadaşlar bende düşünüyorumda.
YENİ YILA ÖZEL 100 ADETLİK ŞOK SET KAMPANYASI - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 110455392 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-yeni-yila-ozel-100-adetlik-sok-set-kampanyasi-110455392/detay/)

şu tarz sistemler ses veriyo mu ya

seastar1905
22/01/2013, 00:11
sorduk ama yorum alamadık:)

coll34
22/01/2013, 00:39
berk fabrikasyon olanında ona göre yalıtım var zırıltıyı önlemek için he bende yalıtım yapar koyarım diyorsan o zaman olur ama yalıtımsız bu ürün macera olur zırıltı açısından

SteinGP
22/01/2013, 00:42

sence?

Ziyaretci037
22/01/2013, 00:48
Ya arkadaş her seferinde şöyle konular açarak içimdeki ses sistemi isteğini depreştiriyosunuz yapmayın etmeyin beni borca sokmayın :D

motor delisi
22/01/2013, 01:03
Ya arkadaş her seferinde şöyle konular açarak içimdeki ses sistemi isteğini depreştiriyosunuz yapmayın etmeyin beni borca sokmayın :D

kanka alalimmi ? 530 tl ye buldum 500 e baglariz nekadar kotu olabilirki bi vw forumunda yapan varmis gayet memnunmus passata koymus adam

aykut_1914
22/01/2013, 01:57
sence?

bangır bangır dumtıs :D

alperd
22/01/2013, 17:24

Can merhaba,

Bu subwoofer hoşuma gitti :)
200-220 TL'ye Anfisiz (Pasif) modeli alınabiliyor.

Bende Piranha Encore 7" Double Din var cihazın kutusunda 4.1 kanal çıkışı yazıyor. 4 hoparlör ve 1 subwoofer sanırım. 4x50 watt çıkış. Cihazın arkasında Siyah renkli bir soket var subwoofer için;

Benim 2 sorum var birincisi bu cihazı hiç dinledin mi işimi görür mü?
İkincisi Anfi olmadan Encore'a bağlanabilir mi?

Ziyaretci040
22/01/2013, 17:32
Kardeş bence dert etmiceksin alıcaksın jbl bass amfi comp. takımını bagaj lazım olucağı zaman kucaklıcan bası bu kadar basit :) Ben öyle yaptım gayette memnunum :)

alperd
22/01/2013, 19:00

Can merhaba,

Bu subwoofer hoşuma gitti :)
200-220 TL'ye Anfisiz (Pasif) modeli alınabiliyor.

Bende Piranha Encore 7" Double Din var cihazın kutusunda 4.1 kanal çıkışı yazıyor. 4 hoparlör ve 1 subwoofer sanırım. 4x50 watt çıkış. Cihazın arkasında Siyah renkli bir soket var subwoofer için;

Benim 2 sorum var birincisi bu cihazı hiç dinledin mi işimi görür mü?
İkincisi Anfi olmadan Encore'a bağlanabilir mi?

Kardeş bence dert etmiceksin alıcaksın jbl bass amfi comp. takımını bagaj lazım olucağı zaman kucaklıcan bası bu kadar basit :) Ben öyle yaptım gayette memnunum :)

Öyle çok şey beklemiyorum; kaliteli olsun, ses çoğalsın ama sadece ben dinleyeyim istiyorum ayrıca hem bagaj hacmi olarak hem maddi olarak bu daha mantıklı geliyor bana :) Bir de en önemli faktör kabin küçüldükçe Hanım'dan duyacağım dırdır azalacak :)

motor delisi
23/01/2013, 09:54
işte öyle olmuyor malesef yukarıdada dediğim gibi sürekli uzun yola gidiyorum zaten ses sistemi bana uzun yolda gerekli en çok aradığım şey oluyor bagaj doluyken bassı çıkartırsam o ses sisteminden bi hayır gelmez bana :)

coll34
23/01/2013, 12:41

burak keşke öyle olsa bu işlerle hobi olarak uğraştığımdan beri o söylediğin sistemler yetmemeye başladı eski sistemi iyileştirme konusunda son virajdayım bakalım ortaya ne çıkacak :)