Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık beyaz ışık veren far ve sis ampulleri
maceraci95
19/01/2013, 01:12
Maximum 1 ay kullandığım beyaz ışık veren 1 takım h4 osram far ampulünü ve sisler için beyaz ışık veren 1 takım h11 m-tech far ampullerini satıyorum. İlgilenen varsa hepsini 50 tl vericem.
Furious1990
19/01/2013, 01:34
Hayırlı satıslar lakin 5 para etmez o 2 ampülde. Sislerimde kullanmıstım Mtec superwhite h11 bi ara Görüntüde aydınlatmada Sıfır..
maceraci95
19/01/2013, 01:46
Görüntüde şeklen sıkıntı yaşamadım. Aydınlatma rengi gayet iyi gözüküyor. Ama beyaz ampullerin hepsi yağışlı havada aydınlatmada zayıf kalıyor.
Hayırlı satıslar lakin 5para etmez o 2 ampülde. Sislerimde kullanmıstım Mtec superwhite h11 bi ara Görüntüde aydınlatmada Sıfır..
Ne olursa olsun böyle bi giriş hoş değil arkadaşım :S
Hayırlı satışlar..
Bigbrother
21/01/2013, 01:19
Zaten Mtec ampüllerin sıfırı 35 TL değil mi?
maceraci95
21/01/2013, 10:38
Ben H11 M-Tech ampulün çiftine ve H4 Osram çiftine toplam 110TL verdim. Hepsini 50TL bırakacağım.
matadorcuk
22/01/2013, 01:56
Arkadas elındekı malı kımseye zorla satmıyor ısteyen alır.Bu davranıslar yanlıs bence.Hayırlı satıslar kardesım
maceraci95
22/01/2013, 11:17
Bende şunu anlamıyorum. Alacaksan mesaj atarsın elindeki paranın durumunu söylersin oluyorsa alırsın. Üstelik sis ampullerini kolay bulamadım. Bende istiyorum uygun fiyata almayı ama piyasada azalınca adamlar fiyatını arttırıyor. 6.sanayide sorduklarımdan birisi muhabbet ederken laf arasında 'adamına göre' veya 'piyasadaki bulunabilirlik durumuna göre' aynı malın fiyatını değiştirebildiğini açıkça söyledi. Sizinde dolaşırken yaktığınız yakıtta yanınıza kar kalıyor. Ben esnaf dahi değilim kar marjı güdeyim. Benim işime yaramayacak ürünü isteyen başkası kullansın diye düşünerek, aldığım fiyatı göz önünde bulunduruyorum ona göre etse etse yarı fiyatına zor gider diye düşünerek fiyat yazıyorum. Sonra gelen yorumlar bu başlık altında yazılan yorumlar gibi oluyor. Bu nedenle ampullerimi satmaktan vazgeçtim. Satmayı düşündüğüm 15" evo jantlarımıda burada satmayıp lastikçiye bırakacağım. Kimse kusuruma bakmasın. Ben artık forumdan soğudum.
hayırlı satışlar her malın bir alıcısı vardır alacak kişi fiyat uygun değilse pazarlık yapar
Anıl yoksa sen kamuranmısın.. Ne kadar gereksiz yorumlar..
Maceracı özgün sen yeni bir konu daha açarmısın bu konu silinsin..
Ziyaretci031
22/01/2013, 17:47
Anıl yoksa sen kamuranmısın.. Ne kadar gereksiz yorumlar..
Maceracı özgün sen yeni bir konu daha açarmısın bu konu silinsin..
Kamuranmı acaba ses yok???
Sent my iPhone using .
🇮🇹 Abarth🇮🇹
Bigbrother
22/01/2013, 23:47
Ben H11 M-Tech ampulün çiftine ve H4 Osram çiftine toplam 110TL verdim. Hepsini 50TL bırakacağım.
O dönemde ampülleri kaça aldığının hiç önemi yok. Önemli olan piyasadır. O ampülleri şimdi çok rahat bulabilirsin. Fiyatı da belli... Hatta belirttim. Şimdi hal böyle iken senin belirttiğin fiyat tabiri caiz ise "kazık" oluyor... Kimse de kazıklanmak istemez. Evet isteyen alır, isteyen almaz ama ben de görevimi yapar insanları uyarırım... bu kadar basit...
aykut_1914
22/01/2013, 23:58
O dönemde ampülleri kaça aldığının hiç önemi yok. Önemli olan piyasadır. O ampülleri şimdi çok rahat bulabilirsin. Fiyatı da belli... Hatta belirttim. Şimdi hal böyle iken senin belirttiğin fiyat tabiri caiz ise "kazık" oluyor... Kimse de kazıklanmak istemez. Evet isteyen alır, isteyen almaz ama ben de görevimi yapar insanları uyarırım... bu kadar basit...
mesleğiniz forum danışmanlığı mı?
hiçbirşey araştırmadan mı alıyor sanıyorsunuz burdaki insanları?
Araştırmasını yapmıyorsa ah vah etme hakkına sahip değildir kimse satan kişi isterse 200 liraya satar, zoruna giden başka yerden alır. Bu daha bir basit.
Hatayye81
23/01/2013, 00:01
Araştırmasını yapmıyorsa ah vah etme hakkına sahip değildir kimse satan kişi isterse 200 liraya satar, zoruna giden başka yerden alır. Bu daha bir basit.
alışmışınız demekki kazıklanmaya. İlan baltalama mal onun istediği fiyatı yazar işine gelir alır işine gelmez hayırlı satışlar diler noktanı koyarsın.
Bigbrother
23/01/2013, 00:01
Hani askerde bir laf vardır, zoruna gidenin... diye... kimse kimseyi kazıklamasın...
Bigbrother
23/01/2013, 00:02
Kendisi alışmış demekki kazıklanmaya.
Şıracının şahidi bozacı...
Alışmış olsam başkalarını uyarır mıyım? Saçma bir yorum olmuş...
Hatayye81
23/01/2013, 00:08
Şıracının şahidi bozacı...
Alışmış olsam başkalarını uyarır mıyım? Saçma bir yorum olmuş...
Senin yorumun kadar saçma olamaz. Forumdaki arkadaşlar bu ampüllerin fiyatını yada değerini senden benden iyi bilir avukatlık yapıpta kahramanlığa gerek yok
matadorcuk
23/01/2013, 00:09
Arkdasım ne cıns ınsanlar doldu buraya yaa.Adam dıyokı 50lıraa alıyomusun.almıyorsan dukkanın onunu kapatma.Adam bı ılan actı acacagına pısman oldu yaaa...
Bigbrother
23/01/2013, 00:15
Arkdasım ne cıns ınsanlar doldu buraya yaa.Adam dıyokı 50lıraa alıyomusun.almıyorsan dukkanın onunu kapatma.Adam bı ılan actı acacagına pısman oldu yaaa...
Burası forum... İsteyen istediği yorumu yapar... Sana ne oluyor ki? Sen istediğin yorumu yapacaksın da ben yapamayacak mıyım?
Senin yorumun kadar saçma olamaz. Forumdaki arkadaşlar bu ampüllerin fiyatını yada değerini senden benden iyi bilir avukatlık yapıpta kahramanlığa gerek yok
Mtec h11 ampülü daha 3 hafta önce 35 TL'ye aldım! Osram h4'lerde bir o kadar eder... 70TL değerindeki ESKİ ampüllere niye o kadar para verilsin? Kimse insanları enayi yerine koymasın arkadaş... Kimse kahramanlık yapmıyor merak etme...
matadorcuk
23/01/2013, 00:20
Burası forum... İsteyen istediği yorumu yapar... Sana ne oluyor ki? Sen istediğin yorumu yapacaksın da ben yapamayacak mıyım?
Senın yaptıgın ılanı baltalamak.ben ınsan gıbı hayırlı satıslar dıledım.Sende bu ınsanlgı denemelısın.
Mtec h11 ampülü daha 3 hafta önce 35 TL'ye aldım! Osram h4'lerde bir o kadar eder... 70TL değerindeki ESKİ ampüllere niye o kadar para verilsin? Kimse insanları enayi yerine koymasın arkadaş... Kimse kahramanlık yapmıyor merak etme...
Cızgı kahraman oldun yaa laaa
onur1986
23/01/2013, 00:20
Beyler bence fazla uzatmayın bu konuyu, dağılın :)
Hatayye81
23/01/2013, 00:24
Arkadaşım bende diyorumki işine gelirse alırsın işine germiyorsa almazsın sana zorla kimse mal satmıyolar türkçe karekter kullanıyorum.
matadorcuk
23/01/2013, 00:25
Arkadaşım bende diyorumki işine gelirse alırsın işine germiyorsa almazsın sana zorla kimse mal satmıyolar türkçe karekter kullanıyorum.
Anlamamakta ısrar edıyorr.Adamn ılanı mındar olduu.Zaten oda bu gıbı ınsnalar yuzunden satmkatan vazgectı.Herkeze hayırlı aksamlarr.
Bigbrother
23/01/2013, 00:27
Cızgı kahraman oldun yaa laaa
MatardorCUK... lanlı lunlu konuşma, terbiyeni bozma...
matadorcuk
23/01/2013, 00:30
MatardorCUK... lanlı lunlu konuşma, terbiyeni bozma...
lan degıl o laa.bızım oraların şivesi diyim.tamam yeter adamın ılanını mındar ettıgın ıyı aksamlar sana.
Bigbrother
23/01/2013, 00:32
lan degıl o laa.bızım oraların şivesi diyim.tamam yeter adamın ılanını mındar ettıgın ıyı aksamlar sana.
o lan kelimesinin angarada kullanılan bir şivesidir... Ben ankarada büyüdüm bana bunu yediremezsin CUK...
Gece gece terbiyesizlik yapma... adam gibi konuş...
matadorcuk
23/01/2013, 00:35
o lan kelimesinin angarada kullanılan bir şivesidir... Ben ankarada büyüdüm bana bunu yediremezsin CUK...
Gece gece terbiyesizlik yapma... adam gibi konuş...
La uzatmaa daa.Samsun bafralıyım cok sukur.varsa oralı tanıdıgın sor.Senden korkacak degılım dersem dedım derım.sayenızde adam satmaktan vazgectı zaten uzatmaa daaa.Iyı aksamlar dılıyorum sana ıkıncı kezz..
Bigbrother
23/01/2013, 00:57
La uzatmaa daa.Samsun bafralıyım cok sukur.varsa oralı tanıdıgın sor.Senden korkacak degılım dersem dedım derım.sayenızde adam satmaktan vazgectı zaten uzatmaa daaa.Iyı aksamlar dılıyorum sana ıkıncı kezz..
burada olsaydında sana şöyle okkalı bir küfür etseydim. Çünkü sen anca ondan anlayan bir tipe benziyorsun.
Arkadaşlar lütfen saygı ve sükunet.. birbirinizi kırmanıza değmeyecek bir konu..
matadorcuk
23/01/2013, 01:14
burada olsaydında sana şöyle okkalı bir küfür etseydim. Çünkü sen anca ondan anlayan bir tipe benziyorsun.
İşine bak..insan gıbı anllattık sana.Sen anlamak ıstemıyorsun halada uzatıyorsun.Sana ınat ampullerı ben alacam.Yeterki sus
aykut_1914
23/01/2013, 01:42
askerliğini nerde yaptın teyzemin evladı?
Sevgili arkadaşlar, lütfen bu tarz saygısızca konuşmalar yapmayın birbirinizle. Bunu ilk ve son uyarı olarak alın..
matadorcuk
23/01/2013, 01:46
askerliğini nerde yaptın teyzemin evladı?
dur kardes etme,konu kapansın dıye yırtınıyom burda:)
arkadaşlar sakin alt tarafı ürün ilanı fiyatı çok bulan almaz olur biter Bigbrother hocam sende sakin ol ki ufuk lan cümlesini kullanmadı sinirini başka yerde at benden sana tavsiye
Misafir046
23/01/2013, 11:43
maceraci95 öyle 3'ün 5'in adamı değildir.
Şahsen İzmirliler olarak hepimizin tanıdıgı saygı duydugu bir arkadasımızdır.
Neyi ne kadar sattığı kimin ne kadara aldıgı kimseyi ilgilendirmez.
Saygı gereği pahalıysa soylenir.Ama soylendiği gibi kalır.Kimsenin konusunu berbat edip kazıkcı vs demeye zerre kadar hakkı yoktur.
Emin olun ki bu sekilde konusmaktansa kendisinin dediği gibi ozelden mesaj atıp abi 30 olurmu deseniz olur be biraderim diyecek kadar ADAM gibi ADAMDIR.
Saygılarımla;
BBYILDIZ
Ziyaretci031
23/01/2013, 12:05
Arkadaşlar konu iyice sıkıntı olmuş anlaşılan sakin olalım lütfen tartışmaya gerek yok.
Bakın arkadaşlığınızı dostluğunuzu bitirmeye gerek yok sakin olun yeter.
Moderatör
23/01/2013, 12:44
Sayenizde ilan kurallarına bir yenisi daha eklendi.
İlan baltalamak ilan üzerinde eleştri yapmak ilanı kötüleme amaçlı yazı yazmak. pahalı yada ucuz yorumlar kesinlikle yasaklanmıştır kurallara uymayanlara 3 gün süreyle ceza alacaklardır.
İlan sahibi haricinde güncel yapmak. ilan sahibinin ard arda 24 saat içerisinde güncel yapması yasaktır.
dogus618
23/01/2013, 14:00
[QUOTE=Furious1990;791299]Hayırlı satıslar lakin 5 para etmez o 2 ampülde. Sislerimde kullanmıstım Mtec superwhite h11 bi ara Görüntüde aydınlatmada Sıfır..[/QUOTE
Bu arkadaşın başka konusunuda okudum ama insanlara dawranma konusma tarzı hiç hoş değil gerçekten
matadorcuk
23/01/2013, 21:26
Sayenizde ilan kurallarına bir yenisi daha eklendi.
İlan baltalamak ilan üzerinde eleştri yapmak ilanı kötüleme amaçlı yazı yazmak. pahalı yada ucuz yorumlar kesinlikle yasaklanmıştır kurallara uymayanlara 3 gün süreyle ceza alacaklardır.
İlan sahibi haricinde güncel yapmak. ilan sahibinin ard arda 24 saat içerisinde güncel yapması yasaktır.
Cok ıyı olmus Gercektenn.
maceraci95
24/01/2013, 01:07
Konu ile ilgili olarak destek veren ve beni anlayan tüm herkese teşekkür ederim. Ama millet artık iyice fesatlaşmaya başlamış. Söylediğim gibi ben esnaf değilim piyasayı da bilmem, harcadığım paraya göre aklımdan geçen fiyatı da yazarım. Bir sıkıntı varsa mesaj atarsın güzelce söylersin. Ortalık yerde yok şöyle yok böyle, yok beş para etmez diye atmazsın. Bizde ona göre durumumuzu değerlendiririz. İzmir'de görüştüğüm arkadaşlar bilirler 3'ün, 5'in hesabını yapmadığımı. Konuyu fazla uzatmanın da gereği yok diye düşünüyorum. Forumda artık kalmanın da gereği yok diye düşünüyorum. Yönetimden ricam üyeliğimin silinmesidir. Herkese saygılar.
matadorcuk
24/01/2013, 01:14
Üç kurus üzünden araamızdan bır ınsan ayrılıyor.O olumsuz yorumları yapanlara seslenyorum sımdı mutlumusunuz.Özgün bey burası ıyı bır forum aile ortamı var.helekı ısanbul ap ayrı(istanbullu arkadasları sahse tandıgım ıcın soyluyorum) herkez boyle değildir.Üyelik konusunu bir düşünün saygılar.
Hatayye81
24/01/2013, 01:56
Üç kurus üzünden araamızdan bır ınsan ayrılıyor.O olumsuz yorumları yapanlara seslenyorum sımdı mutlumusunuz.Özgün bey burası ıyı bır forum aile ortamı var.helekı ısanbul ap ayrı(istanbullu arkadasları sahse tandıgım ıcın soyluyorum) herkez boyle değildir.Üyelik konusunu bir düşünün saygılar.
Ufuk arkadaşıma katılıyorum özgün bey tekrar düşünün derim. Bu kadar basit olmamalı.
Misafir046
24/01/2013, 10:19
Konu ile ilgili olarak destek veren ve beni anlayan tüm herkese teşekkür ederim. Ama millet artık iyice fesatlaşmaya başlamış. Söylediğim gibi ben esnaf değilim piyasayı da bilmem, harcadığım paraya göre aklımdan geçen fiyatı da yazarım. Bir sıkıntı varsa mesaj atarsın güzelce söylersin. Ortalık yerde yok şöyle yok böyle, yok beş para etmez diye atmazsın. Bizde ona göre durumumuzu değerlendiririz. İzmir'de görüştüğüm arkadaşlar bilirler 3'ün, 5'in hesabını yapmadığımı. Konuyu fazla uzatmanın da gereği yok diye düşünüyorum. Forumda artık kalmanın da gereği yok diye düşünüyorum. Yönetimden ricam üyeliğimin silinmesidir. Herkese saygılar.
Özgün nereye be birader boşver gitsin.
Biz seni biliyoruz.
özgün anlamadım şimdi forumu ne için terk ediyorsun ?
sana karşı yapılan bir şey yok konuyu açan sen değilde ahmet olsaydı yada mehmet yine sonuç farklı olmayacaktı.
yukarıda işaretlediğim yerde acaba ne için kalıyordu şimdi ne için gidiyor sorusu doğurdu kafamızda ..