Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Poyraz'a teşekkürler...

aalperdemir
19/01/2013, 00:46
Aracım, aldığımdan beri ilk defa yetkili servis yüzü gördü :) Ve çalışmalarına hayran kaldım. 12:15 gibi gittim ve öğle yemeğinde olduklarını bile utana sıkıla söylediler yoldan geldiğimi söyleyince.

Öğle yemeğinden hemen sonra hastanelerde bile göremeyeceğiniz bir titizlikle ilgilendiler. Gittiğim herhangi bir serviste herhangi bir konuda sizden daha çok şey bilmeleri kadar önemli birşey yok benim için. Bişey soruyosun çalışma prensibiyle birlikte sana tatmin edici cevap veriyorlar. Aydınlılar; yetkili servisinizin kıymetini bilin.

Sent my iPhone using

Ziyaretci035
19/01/2013, 00:51
Aracıma utanmadan, sıkılmadan Marea'nın Z rotlarını takan servis orası. Orijinalinden 2.5 cm kısa olan Z rotları...

Sağolsun orijinallerini taktıda, ses falan kalmadı. İsteyene parça koduyla ve plakasıyla birlikte işin faturasını bile tarayıp yollarım.

Misafir046
19/01/2013, 00:56
Aracıma utanmadan, sıkılmadan Marea'nın Z rotlarını takan servis orası. Orijinalinden 2.5 cm kısa olan Z rotları...

Sağolsun orijinallerini taktıda, ses falan kalmadı. İsteyene parça koduyla ve plakasıyla birlikte işin faturasını bile tarayıp yollarım.

İzmirdekinin Servisini bilmiyorum ama satış bölümü gördüğüm en kötülerden biri..

aalperdemir
19/01/2013, 00:57
Bu bahsettikleriniz aydın daki servismi?

Sent my iPhone using

Ziyaretci035
19/01/2013, 00:59
Bu bahsettikleriniz aydın daki servismi?

Sent my iPhone using

Aynen öyle. Aydın Poyraz. Faturası bile başucumda duruyor. Günde üç kere okuyup etüd ediyorum.

OzzY
19/01/2013, 03:09
bende oldukça memnunum, aydın poyrazdan