Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksim civarı otopark!
onur1986
19/01/2013, 00:08
Sevgili dostlar, başlıkta taksim yazdım ama çok da meydanla ilgili değil aslında sorum.yarın(cumartesi) akşamı okuldan öğretmen arkadaşlarla Tepebaşı nda bulunan Beyoğlu Öğretmenevi nde bi aşam yemeği yicez.eğlence falan düzenledik.akşam 7:30 11 arası olucak sanırım.uzun zamandır o taraflara araçla gitmedim.o civarda güvenirliliği olan, anahtarımı bırakmayacağım bi otopark arıyorum.bilenleriniz vardır mutlaka.çok meydana yakın olmasına gerek yok.trt otoparkı biraz sıkıntılı biliyosunuz..hafif yürüme mesafesi de olabilir.acil yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
Onur o öğretmenevinde benim bir akrabam çalışıyor oranın otoparkı var orası dolu ise zaten TRT binası hemen yanında oranın otoparkı süper anahtarını da vermiyorsun boş oluyor zaten ucuz da rahat rahat koy kardeşim..çay ocağında Ergin abim var Tayfunun selamı var dersen yardımcı olacaktır ama akşamları çalışıyor mu bilmiyorum..
Yagmuradam
19/01/2013, 00:10
İspark var hemen orada Marmara Pera otelin önünde. 4 saat 8 tl sanırım güvenlidir. Başka yer ile uğraşma süre 4saati aşmıyorsa.
onur1986
19/01/2013, 00:19
Önerileriniz için çok saolun arkadaşlar.şahsen iett falan mı gitsem demeye başladım.park olayı hele ki cumartesi günleri sıkıntı oluyo çok.az aşada avizeciler var ya şişhane tarafında bi açık otopark var gene ispark sanırım tam iksv nin orda ora çok uzak mı kalır sizce?bi de tayfun hocam öğretmenevinin otoparkı nasıl sen gittin mi daha önce.
Onur hocam gittim ben arabayı da koydum ama küçük biraz birde sanırım sadece görevlilerin araçlarını alıyorlar ama dediğim gibi TRT otoparkı hemen öğretmenevinin yanında yani çok yakın taksime gidenler genelde müsaitse oraya koyarlar arabalarını ve ucuzdur bence oraya koy kafan rahat olur öyle diğer otoparklar gibi anahtarını da vermiyorsun..
onur1986
19/01/2013, 00:30
Tayfun um biliyorum orayı da daha önce de kullandım ama biliyosun yoğun oldu mu çıkmak bi zulüm.fiyatları nasıl trt nin bilio musun peki?olmadı bi öğretmenevini mi denesem önce bilemedim ki.başka varmı bildiğin o civarda peki?
Tayfun um biliyorum orayı da daha önce de kullandım ama biliyosun yoğun oldu mu çıkmak bi zulüm.fiyatları nasıl trt nin bilio musun peki?olmadı bi öğretmenevini mi denesem önce bilemedim ki.başka varmı bildiğin o civarda peki?
fiyatlar hatırladığım kadarıyla uygundu..ben cihangir otoparkına koymuştum orası da uygundu fakat öğretmenevine uzak..sen bilirsin ben cumartesi günü trt ye koyduğumda gece 1-2 gibi aldım arabayı kalabalık değildi hemen çıkmıştım ama tabi sen bilirsin öğretmenevine alacaklarını sanmıyorum açıkçası..en iyisi sen ataköye arabayı koy oradan sarı dolmuştaksi lere bin taksimde bir güzel eğlen kardeşim daha sonra yine aynı dolmuştaksi ile ataköye gel arabanı al paşa paşa evine git kardeşim..ben artık hep böyle yapıyorum ne arabayı düşünüyorum ne de başka birşey..hem daha uyguna geliyor hemde arabanın anahtarını verdim birşey yaparlar mı yok sürterler mi yok bilmem ne düşünmüyorum..
seastar1905
19/01/2013, 00:38
Sana uzak olmazsa Karaköy katlı otoparkı var.
Alman Hastanesi otoparki da olabilir. Ama en iyisi metro ile gitmek. Araci metro yakinlarina parkedip.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
onur1986
19/01/2013, 01:19
Arkadaşlar hata bende aslında.gidiceğim eri söylemedim.bağcılar tarafından gideceğim için hem ataköy hem taksim hem cihangir,alman he
Si biraz ters kalıcak tepebaşına.sanırım en mantıklısı direk evimin dibinden otobüse binip aksaray,ordan dolmuşlarla taksim gibi he?
Arkadaşlar hata bende aslında.gidiceğim eri söylemedim.bağcılar tarafından gideceğim için hem ataköy hem taksim hem cihangir,alman he
Si biraz ters kalıcak tepebaşına.sanırım en mantıklısı direk evimin dibinden otobüse binip aksaray,ordan dolmuşlarla taksim gibi he?
Onurcuğum sizin oradan ataköye minibüs yok mu? yoksa dediğin gibi olabilir fakat gece nasıl geleceksin?
onur1986
19/01/2013, 01:24
Çok gece kalmıycaz bildiğim kadaryla tayfun.zaten pazar günü hine sınav var biliyosun erkenci olacaz :)
Çok gece kalmıycaz bildiğim kadaryla tayfun.zaten pazar günü hine sınav var biliyosun erkenci olacaz :)
aynen öyle beni de bilmediğim okullara vermişler Halkalı trafiğine gireceğim neyse..sınav görevi iyidir 15 tatil öncesi:)..
Romeo_er2
19/01/2013, 03:29
otopark dolu orası açık kapalı vs.. odakulenin karşısındaki kapalı otopark güzeldir uzun süre koyduğumda oraya bırakırım..ama hafta sonu kalabalık saatlerde gidecekseniz ne açık ne kapalı nede isparkta yer bulmanız zor diyebilirim..
onur1986
20/01/2013, 19:45
direk gittim öğretmenevinin otoparkına son araç olarak daldım hem de son anda :) arabanın k.çı arkada kaldı resmen..bu arada taksim civarına gidecek arkadaşlara tavsiye ederim.görevliler gayet ilgiliydi.en güzeli de fiyatı.ttaksim civarı otopark fiyatlarına baktım ispark falan 4-5 saate 15 tl çekiyolar.ben saat sınırı olmadan sadece 7 tl verdim.yer olarak tepebaşına tırmanırken trt binasına gelmeden sağa bi sokak dönüyo.zaten tabelada koymuşlar beyoğlu öğretmenevi otoparkı diye.
Birkan61
20/01/2013, 19:49
Ben hep alman hastanesinin arka tarafında kalan caddede otoparklara bırakıyorum memnunum bi sıkıntı yaşamadım
SKELETER
25/01/2013, 10:10
Cumartesi günleri taksimde parasıyla dahi yer bulamadığınız oluyor bunu da hesaba katıp, mümkün olduğunca arabayla taksime girmemeye çalışmak lazım