Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet ceza
okahinoTR
18/01/2013, 19:07
Merhaba arkadaşlar!
Bundan 6 ay önce ehliyetime alkollü araç sürmekten geri alınmıştı; 650TL de para cezasına tabii tutulmuştum. bu ayın 15 inde cezam bitmişti. parayı dün ayarladım ehliyeti almaya gidiyordum. acemi birtane kadın şoför geldi arkadan çarptı. benim aracın tamponu düştü sadece. ama diğer aracta baya hasar oluştu. kaza tespit tutanağı tutarkende bende olayı kadınla yanındaki diğer bayan arkadaşına anlattım, bunlarda ehliyetsiz şoföre çarpmışız diye seviniyorlardı baktım birbirlerine sarılıyorlar seviniyorlar bende o sinirle kadına birtane tokat attım diğerinide saçından tuttum sürükledim o arada diğer trafikteki şoförler durdu ayırdılar. trafik ekipleri geldi aynı olayı onlarada anlattım. dedim ceza sürem bitti almaya gidiyordum 3 gün geciktim almak için böyle böyle memur arkadaşlarda durumu anladılar. kadın benden davacı falan oldu bende ondan davacı oldum tahrik etti beni diye olayı birbir anlattım karakolda. kadının kocası geldi karakolda üstüme saldırdı onada tekme attım birtane onuda yazdım. memur arkadaşlar ehliyetsiz araç sürmekten ceza keseceklerini söylediler. ama tutanağı tam dolduramadık sanırım olay mahkemeye gidecek gibi. ehliyetimide gittim aldım. aracım şuan kapının önünde servise götürsem nedicem elimde ne kaza tespit tutanağı var nede başka bişey. kasgo aracı yaparmı? tutanaksız. bu olay neye varır bi yorumlarınızı alsam.
Kasko aracınızı yapmaz, ehliyetsiz olduğunuz için ne olursa olsun suçlu siz çıkacaksınız maalesef. Ayrıca size çarpan araçtaki bayanların tavırları ne olursa olsun keşke el kaldırmasaydınız. Kadına şiddet yasası kapsamına girerse olay hapse bile girebilirsiniz..
okahinoTR
18/01/2013, 19:21
Kasko aracınızı yapmaz, ehliyetsiz olduğunuz için ne olursa olsun suçlu siz çıkacaksınız maalesef. Ayrıca size çarpan araçtaki bayanların tavırları ne olursa olsun keşke el kaldırmasaydınız. Kadına şiddet yasası kapsamına girerse olay hapse bile girebilirsiniz..
iyide benim ehliyetim var zaten. yani ceza sürem dolmuş. almaya giderken oldu bu olay. poliste zaten ehliyeti yanımda bulundurmadığımdan ceza kesti. ehliyetimide aldım artık. ayrıca kaza yapmışız orda insan geçmiş olsun diceği yerine sevinirmi ya. kendinizi o durumda bi hayal etsenize!! bide acemi şoför zaten. dayanamadım öyle tavırlarına çarptım birtane. polislerin dediğine göre bişey çıkmaz diyorlar ama. benim derdim aracı yaptırmak. elimdeki tutanakta kadının imzası yok. şimdi servise gitsem olayı onlara anlatsam kasgo neder. yapın dermi aracı.
Misafir046
18/01/2013, 19:21
Hocam aksiyon filmine cevirmişsin.
Kadınlara ehliyetimi almaya gidiyorum diyeceğine daha farklı cozmeye calıssaydın keske bir arkadasını cagırıp ona tutanak tuttursaydın ki ,
Zaten ehliyetsiz araba kullanmak yanlıs anlama ama her ne olursa olsun sen hatalısın.
Yinede geçmiş olsun.
Ziyaretçi034
18/01/2013, 19:23
belli bir orana kadar beyan'la kaskodan işlem yapılmıyormuydu?
valla hocam benim bildiğim parasını ödeyip ehliyetinizi almadığınız sürece ehliyetsiz sayılıyorsunuz. forumda bir kaç sigortacı arkadaş var onlar daha iyi yardımcı olurlar tahminimce..
Karşı araç sizin aracınıza arkadan çarptığı için suçlu durumda.Tutanak araç ruhsatı araç sigortası ve sürücü bilgileri üzerinden tutulur.Sizin yanınızda ehliyetinizin olmaması arkadan vuran aracın haklılığını sağlamaz.Sadece yanınızda ehliyet bulundurmama kusuru cezası yersiniz.Gereksiz yere kendinizi güç duruma düşürmüşssünüz.Kaza tutanağını keske karakolda tuttursaydınız.Kaskoya gerek yok karşı tarafın trafik sigortası sizin aracınızın hasarını karşılayacak.Geçmiş olsun
ehliyetsiz araç kullanmak, bayana darp, kocasına karakolda tekme....
Hoş olmayan şeyler bunlar burda övünerek anlatman gereksiz bence.
Yinede geçmiş olsun ama işin zor gibi hocam.
Ziyaretci031
18/01/2013, 19:35
1.Ehliyetsiz araç kullanmaktan suç senin eğer polisler ifadede belirtmişlerse ehliyetini almaya hak kazandanda ehliyetin yanında olmadığı için suçlusun kardeşim.
2.Kadına şiddet yasasından yargılanırsın gerisi hakimin vereceği karara bakar.
Yani bu yasaya göre suçlusun.
3. Ehliyetsiz olduğun için ise kasko karşılamaz ve hasarı kendi cebinden ödersin.
Keşke bayanlara vurmasaysın kardeşim.Geçmiş olsun tekrar.
Geçmiş olsun, epey aksiyon yaşamışsınız.
Karşılıklı şikayetçi olduk diyorsunuz ama eğer küfür, hakaret vb. olmadıysa ve ilk önce onlar size saldırmadıysa savcı onlar hakkında takipsizlik kararı verip davayı sadece sizin alehinize açabilir.
Hakim, onların sevinip birbirlerine sarılmasının sizi kışkırttığı kanaatine varacağını pek sanmıyorum. Kaldı ki ne kadar tahrik olursanız olun, tokat attığınız için ve saçından sürüklediğiniz için büyük ihtimalle ceza alırsınız.
Bunlar tamamen yazdıklarınızdan yola çıkarak yapılan bir tahmin, olay bambaşka şekilde de sonuçlanabilir elbette.
aliastam
18/01/2013, 19:42
Yıllar önce daha askere gitmemiş,ehliyetim dahi yoktu.Bi öğretmenin arabasına çarptım.Valla 10 seneden fazla oldu.İlk aradığım kişi babam değil tanıdık bi abimdi.Geldi 2 dakikada olayı bağladı.Ne tutanak,ne başka bişey.Para verdik biraz,geçmiş gün hatırlamıyorum ne kadar verdiğimizi de hasarını karşılayabilieceği kadar vardı.Kartınıda verdi o abim,herhangi bir duruda ara beni diye.
Yani demek istediğim bu gibi durumlarda ters köşeye yatmamak gerekiyor.
geçmiş olsun.siziz ehliyetiniz yok kaza yaptınız %100 hatalısınız keşke kadınları dovmeseydiniz.ama hak etmişler onlarda:)
shellcininabisi
18/01/2013, 19:48
ala ala kusuruma bakmayın ama servise gidersin kardeşim park halindeyken arkadan vurmuşlar dersin.. anlındamı yazıyor bu yaşadıkların? nerden bilecekler ehliyetsiz olduğunu? sabah uyandım bu halde dersin kaskom var dersin.
ha yok olurmu öyle şey derse arkadaşlar istanbulda olsaydım ben vurmuş gibi bir belge doldururduk.
İlk önce alkollü kullanmışsın arabayı ehliyeti kaptırmışsın. Sonra ehliyetsiz kullanmışsın. Bayanlara el kaldırmışsın. Kocasına vurmuşsun. İşin zor dostum ;) Bayanlar mahkemede belirtir zaten bu elemanın ilk vukuatı değil ehliyeti alkolden kaptırmış falan filan bayaa bi ceza yersin.
Bence deli raporu al yırt tanıdık varsa :D
okahinoTR
18/01/2013, 20:54
ya arkadaşlar ben sorumu tam anlatamadım galiba. polisler zaten ehliyeti yanımda bulundurmadığım için bana 150 tl ceza kestiler. git aynı gün içerisindede ehliyetini al dediler. bende aynısını yaptım kazanın olduğu gün ehliyetimi aldım.
Polisede aynı anlattım olayı. karakolda kadının kocası yumruk atmaya çalıştı bana ordaki polis memurununda adını yazdırdım görgü tanığı diye bende kendimi savunmak için adama tekme attım. Ayrıca benim vukaatım alkolden kadına şiddetten vukaatım yok 5 yıldır evliyim daha eşime yüksek sesle bağırdığımı hatırlamam. yani bu bir kadın değilde erkek olsaydı ne fark edecekti ona da aynısını yapardım. hakim sorarsa aynısını hakime de söyleyeceğim. yolda kamera falan olsaydı keşke seyretme imkanınız olsaydı daha iyi anlayacaktınız beni. Benim tek sıkıntım kendi aracımı şuan yaptırmak istiyorum. eğer aramızda sigortacı arkadaşlar varsa onların fikirlerini alayım.
hasar nedir senin araçta?
Ziyaretci037
18/01/2013, 22:07
Kadın altı üstü gülmüş sevinmiş.Bu kadar sinirlenecek ve bir kadına el kaldıracak ne varki?
Bişey bulamıyorum söyleyecek..
aykut_1914
18/01/2013, 22:39
gereken cezayı inşallah alırsınız.
alıcaksınızda.
hakanozukacmaz
18/01/2013, 23:02
öncelikle geçmiş olsun bence sizin zaten ehliyetiniz var karşı tarafın sigortası sizin zararınızı karşılamak zorunda sonuçta karşı taraf suçlu hiç sıkıntıya düşmeyin bence, ayrıca sizi yargılamaya çalışan arkadaslara sesleniyorum kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir...
ozanoz93
18/01/2013, 23:10
Merhaba arkadaşlar!
Bundan 6 ay önce ehliyetime alkollü araç sürmekten geri alınmıştı; 650TL de para cezasına tabii tutulmuştum. bu ayın 15 inde cezam bitmişti. parayı dün ayarladım ehliyeti almaya gidiyordum. acemi birtane kadın şoför geldi arkadan çarptı. benim aracın tamponu düştü sadece. ama diğer aracta baya hasar oluştu. kaza tespit tutanağı tutarkende bende olayı kadınla yanındaki diğer bayan arkadaşına anlattım, bunlarda ehliyetsiz şoföre çarpmışız diye seviniyorlardı baktım birbirlerine sarılıyorlar seviniyorlar bende o sinirle kadına birtane tokat attım diğerinide saçından tuttum sürükledim o arada diğer trafikteki şoförler durdu ayırdılar. trafik ekipleri geldi aynı olayı onlarada anlattım. dedim ceza sürem bitti almaya gidiyordum 3 gün geciktim almak için böyle böyle memur arkadaşlarda durumu anladılar. kadın benden davacı falan oldu bende ondan davacı oldum tahrik etti beni diye olayı birbir anlattım karakolda. kadının kocası geldi karakolda üstüme saldırdı onada tekme attım birtane onuda yazdım. memur arkadaşlar ehliyetsiz araç sürmekten ceza keseceklerini söylediler. ama tutanağı tam dolduramadık sanırım olay mahkemeye gidecek gibi. ehliyetimide gittim aldım. aracım şuan kapının önünde servise götürsem nedicem elimde ne kaza tespit tutanağı var nede başka bişey. kasgo aracı yaparmı? tutanaksız. bu olay neye varır bi yorumlarınızı alsam.
semih arkadasim valla basindan buyuk bir olay geçmiş geçmiş olsun, dünyada ne pislik insanlar var iste goruyorsunuz. keske sinirinize hakim olsaydiniz simdi birde bundan para cezasi yemeyinde mahkemeden, tekrar tekrar geçmiş olsun
aykut_1914
18/01/2013, 23:11
öncelikle geçmiş olsun bence sizin zaten ehliyetiniz var karşı tarafın sigortası sizin zararınızı karşılamak zorunda sonuçta karşı taraf suçlu hiç sıkıntıya düşmeyin bence, ayrıca sizi yargılamaya çalışan arkadaslara sesleniyorum kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir...
acaba tokatlanan senin eşin,nişanlın,sözlün,kız arkadaşın, onları bi yana koydum annen veya kız kardeşim olsaydı aynı şeyleri yazar mıydın?
Geçmiş olsun hocam film gibi olmuş senin mevzu umarım davacı olmaz karşıdakiler..
acaba tokatlanan senin eşin,nişanlın,sözlün,kız arkadaşın, onları bi yana koydum annen veya kız kardeşim olsaydı aynı şeyleri yazar mıydın?
+10000000000
Ziyaretci031
18/01/2013, 23:58
Harikasın Aykut kardeşim.Bayanın eşi gene iyi yumruk atmaya çalışmış.Allah sabır vermiş adama gene.
Hocam bence ehliyeti kazayı boşver sen. Mahkeme olayını düşün uzlaşmaya bak kadına şiddet yasasından sonra işler çok ciddileşti kurtulamazsın bakanlığın ve başbakanın bizzet emri var bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar mahkemeye düştüğünde istediği kadar tahrik de işin içine şiddet girdimi kurtulamazsın.
Misafir046
19/01/2013, 00:51
Sana katılıyorum kardeşim...
Ne olursa olsun o bayanlara burmak bahane bile değil.Ne tur bir terbiyesizlik yaparlarsa yapsınlar.Sonucta onlar fizik olarak senden gucsuz.
Acıkcası o adam sana yumruk atmıs ya tekme ile cevap vermişsin.Dua et adam manyak psikopat biri değilmiş.
Acıkcası benim eşime ne olursa olsun biri yumruk atacak lama cimi yok ben belimden silahı ceker vururum.
O yuzden kimse kalkıp bana tahrik edebiyatı yapmasın.
Ha karsındaki erkek olsaydı asla laf etmezdim.Bizde trafikta kavga ediyoruz ama bayan oldumu durum değişiyor.
Dediklerim belki konuyu acan arkadsı kızdıracak ama kusura bakmasın.Kendi eşine aykutun dediği gibi boyle yapsalar ne yapardı ?
hakanozukacmaz
19/01/2013, 00:55
o 2 bayanın yaptıkları haraket karakter meselesi bilmem anlatabildim mi?
Misafir046
19/01/2013, 00:59
Ne olursa olsun.Gormezden geleceksin.Yada baktın sende pek bir şey yok arabana atlayıp gideceksin.
Biz zaten arkadasın kazasına haksız demiyoruzki? Kaldıki kadın vurmus arkadan.Ehliyetinde yanında değil.Bas git ehliyetini al.Sonra polis kapına gelirse valla hakaret ettiler vs de zaten onlar bana arkadan carptı de bitir olayı.
Baktın hiç ses seda yok sabah polis cagır gece aracıma biri carpmıs de.Yere biraz kaza susu ver tamam...
Bak yuzlerce bahane uretilebiliyor.
Ama haksız tektarafı karsısındaki KADIN ne kadar CAZGIRLIK yaparsa yapsın şidet uygulamasıdır.
Gecmis olsun koca koca degilmis verilmis sadakan varmis baska biri olsa vurulabilir yada akrabalarca linc edilebilirdin..
Sent my GT-I9300 using
görkem koçsan
19/01/2013, 01:44
iyi yapmışın ellerine sağlık. bıktım zaten trafikte onlardan. attığın tokat kar kalır gerisi olan hep sana olur biraderim.allah beterinden saklasın.
görkem koçsan
19/01/2013, 01:45
kadınsa kadınlığının bilsin.
hakanozukacmaz
19/01/2013, 01:48
kadınsa kadınlığının bilsin.
adamsın abi :D
görkem koçsan
19/01/2013, 01:52
biraderim bunun adamlıkla alakası yok aslındada yaptıkları çok büyük ayıp yani.hak etmişler elbetteki bizimde anamız bacımız varda tutupta kaza yapıpta sevinmezler yani. sonuçta dünya malı cana bişi olmasın sevinecekte hiç bi tarafları yok.
hakanozukacmaz
19/01/2013, 02:06
biraderim bunun adamlıkla alakası yok aslındada yaptıkları çok büyük ayıp yani.hak etmişler elbetteki bizimde anamız bacımız varda tutupta kaza yapıpta sevinmezler yani. sonuçta dünya malı cana bişi olmasın sevinecekte hiç bi tarafları yok.
yok hani ben bi ağzımı actım herkes yanlıs konusuyosun muhabbeti yaptı ondan bende pankart açtım :)
görkem koçsan
19/01/2013, 02:23
boşver kardeşim be herkezin kendi görüşü kendi davrnışı saygı duymak lazım herkezle fikirler uyuşcak diye bi olay yok. sonuçta bi olay olduğu zaman yanımızda herkez olcak diye bi mevzu da yok. takma kafana :)
Arkadaşlar, şiddet yanlısı mesajlar yazmayalım lütfen. Bir bayana el kaldırmanın ne kadar yanlış olduğunu her mantıklı insan gibi bizde bilmek zorundayız. Kadın kadınlığını bilmeyebilir, ama adam adamlığını bilmeli..
görkem koçsan
19/01/2013, 02:30
zaten hep biz adamlığımızı bildiğimiz için böyle olaylar oluyo birazda onlar bilsin be demi :)
Ziyaretci037
19/01/2013, 02:38
Adamlığını bilen insanın davranışı bellidir.Boşa bunu tartışmaya gerek yok,yapan çeker cezasını..
aykut_1914
19/01/2013, 02:44
anlatamadın,açsana?
Honor COOPER
19/01/2013, 02:51
Arkadaşlar yapılanı tasvip etmiyorum ama siz orda telaşlıyken karşınızda birinin"ohh ehliyetide yokmuş yaşasın yaşasın" gibi bir mizansende nasıl tepkiler verebileceğimizi bilemiyorum.
Allah kimseyi böyle kötü bir olayın içine düşürmesin sonuçta bir çok üzücü vakalar bu tarz insanın sinirlerini test eden insanlar yüzünden yaşanıyor.Bir anlık öfkeyle ne canlar gidiyor.
Infortion
19/01/2013, 02:52
Bende doğru olanı yapmışsınız. Sonuçta cezanızı çekip ehliyetinizi almaya hak kazanmışsınız. Yasal olarak ehliyetiniz aktif durumda sadece yanınızda yok. O kadın müsfetteleride özür dilemek yerine seviniyorlar masrafı size yıktık diye. Benim bile şuan kan beynime sıçradı. Siz napıcağınızı düşünürken karşınızdaki suçlular seviniyor. Sizde şikayetçi olun tahrik var sonuçta. Geçmiş olsun.
görkem koçsan
19/01/2013, 03:00
adam haklı ya sonuna kadar. ben olsam bende çakardım.
tonymontana
19/01/2013, 03:07
kamuran la bu. siz de hala ciddiye alıyosunuz.
kadına bi tane çakmış, diğerini saçından sürüklemiş bi de karakolda kocasına tekme atmış. gece gece hiç güleceğim yoktu. :D
isme bak semih emanet... 34 mesajı var onlara baktım, arka frenden ses geliyomuş yağ dökeyim mi demiş :D
görkem koçsan
19/01/2013, 03:11
harbi kamuranmı?
gorkem kaan
19/01/2013, 03:38
arka frenden ses geliyor yag dökeyimmi bu saatte sesli güldümm :)))) o degilde konu gerçekse ne olursa olsun kadına vurmak şiddet kabul edilebilir bişi degil.
Beyin ölümü gerçekleşmiş diyolardu bunun için arta kalanlarla yaşam mücadelesi veriyo anlaşılan :D :D bi yağ döküpp geliyom :D :D
okahinoTR
19/01/2013, 06:06
sesli gülen arkadaş! biz kapının eşiğine çömelip gülmüyoruz güleceğimiz zaman bizde sesli gülüyoruz. araba konusunda bilgim olmadığı için bu forumdayım. bişeyler öğrenebilmek için. yani sigortacı bilgisi olan insanlardan yardım istedim. biriniz çıktınız dediniz oh iyi olmuş diğeriniz demiş kadına vurulurmu inş. çekersin cezanı. dışardan olaylara bakınca biraz daha iyimser kalabiliyorsunuz. yemin ediyorum yazdığınız msj'ları okurken benim elim ayağım titredi. insanlıktan nasibini almamış kişiler gibi yorum yapıyorsunuz. ben sinirlerime hakim olamadım vurdum, inanın bana o durumda sizde olsanız ya vurur yada söverdiniz. ayrıca benim sorunum mahkeme yada mahkemeden çıkacak sonuç değil polisler zaten ordan bişey çıkmaz merak etme dediler. ben aracımı yaptırabilirmiyim derdine düştüm. yinede Allah sizlerin başına böyle olaylar vermesin. size göre hep ilk vuran haksız dimi ? ama bi durup düşünün bakalım bu adam niye vurdu buna diye.
Misafir046
19/01/2013, 12:43
kamuran la bu. siz de hala ciddiye alıyosunuz.
kadına bi tane çakmış, diğerini saçından sürüklemiş bi de karakolda kocasına tekme atmış. gece gece hiç güleceğim yoktu. :D
isme bak semih emanet... 34 mesajı var onlara baktım, arka frenden ses geliyomuş yağ dökeyim mi demiş :D
Valla acıkcası bende pek olaya inanmıyorum.
Birine yumruk atmış,diğerini saclarından suruklemiş...Polis karakolda adamdan yana olmus vs...
Arkadaslar bugun bende dahil hangi birimizde bir kadına yumruk atıp diğerini sacından surukleyecek kadar psikopatlık var. ??
Otokontrol denen bir şey vardır ki ben bu olaya asla inanmıyorum.Hatta boyle bir olay olmussa TV'lere dusmediyse hiç ama hiç inanmıyorum.e boyle bir olay olupta etrafta kimse yokmuydu onuda merak ediyorum.
Eger bu olay gercekse hangi karakol arkadas soylerse sevinirim.Bir arastırtayım dogrumu değilmi diye gercekten merak ettim.
Eger dogruysa herkesin onunde Tüm Laflarımı Yutup Arkadastan ozur dileyeceğim.
Zaten ehliyetsiz araba kullanmakla haksızsın.Kimse bana ehliyeti aktifti demesin.Kurallar kanunları hepimiz biliyoruz.Bu kadar iyimser olmayın..
Ziyaretci032
19/01/2013, 13:06
forumda boyle adamlari ve yardakcilarini gormek uzucu. adam utanacagi yerde bi de gurur duyarcasina anlatiyo ya pes. umarim yalan bi hikayedir gercekse cok aci.
Ziyaretci040
19/01/2013, 15:40
forumda boyle adamlari ve yardakcilarini gormek uzucu. adam utanacagi yerde bi de gurur duyarcasina anlatiyo ya pes. umarim yalan bi hikayedir gercekse cok aci.
+10000000
Eğer böyle birşey varsa ve ben şahit olmuş olsaydım. İnan bana gücüm yettiğince sana saldırmıştım. İyi bi *** yemiş gibi birde anlatıyorsun. Kadına el kalkması olayını geçtim ortada bir kaza var. İnsanlar şok etkisiylede bunu yapmış olabilir belki kadın kocasından vs birinden korktu o andada senin suçlu olucağını düşünüp sevindi sana inat yaptığını sanmıyorum. Sinirlerine hakım bir adam değilsen git tedavi gör.
Benimde eşim araç kullanmaya başlamak istiyor senin gibi kendini bilmez ayılar yüzünden vermek istemiyorum işte ! Ayrıca o kadının kocası veya her kimse ben öyle bi durumda ciddi söylüyorum sana seni hadım ederdim. Sen ve senin gibilerle hemcins olmaktan utanıyorum ! Hatta mümkünse forumdan uzaklaştırılman bile lazım diye düşünüyorum.
aykut_1914
19/01/2013, 15:47
harbi kamuranmı?
kanınıza dokundu heralde kamuranla aynı kafa yapısına,hayat görüşüne sahip olmak
Ziyaretci040
19/01/2013, 15:49
Abi hayır bide destekliyenler var mevzuya bak ! Arkadaşım düşününki böyle bir durum olduğu gerçek ve orada darp edilen sizin yakınınız . Eşiniz , kızınız , Anneniz gerçekten hayret içinde bakıyorum . İyi o zamanda dayağı haketmiş der geçersiniz. Dicem ama aslan kesilirsiniz hepiniz . Asar kesersiniz demi ?
aykut_1914
19/01/2013, 15:51
sesli gülen arkadaş! biz kapının eşiğine çömelip gülmüyoruz güleceğimiz zaman bizde sesli gülüyoruz. araba konusunda bilgim olmadığı için bu forumdayım. bişeyler öğrenebilmek için. yani sigortacı bilgisi olan insanlardan yardım istedim. biriniz çıktınız dediniz oh iyi olmuş diğeriniz demiş kadına vurulurmu inş. çekersin cezanı. dışardan olaylara bakınca biraz daha iyimser kalabiliyorsunuz. yemin ediyorum yazdığınız msj'ları okurken benim elim ayağım titredi. insanlıktan nasibini almamış kişiler gibi yorum yapıyorsunuz. ben sinirlerime hakim olamadım vurdum, inanın bana o durumda sizde olsanız ya vurur yada söverdiniz. ayrıca benim sorunum mahkeme yada mahkemeden çıkacak sonuç değil polisler zaten ordan bişey çıkmaz merak etme dediler. ben aracımı yaptırabilirmiyim derdine düştüm. yinede Allah sizlerin başına böyle olaylar vermesin. size göre hep ilk vuran haksız dimi ? ama bi durup düşünün bakalım bu adam niye vurdu buna diye.
bak semih sana bi olay anlatayım. Bizim izmir yağhanelerde bilen bilir %15 lik bir eğim vardır. O yokuşta bir gün durduk önümde toyota yaris vardı ve bayan sürücü. Yeşil ışık yandı arabayı kaldıramadı ve kaldıramadıgı yetmezmiş gibi istop ettirdi ve frene basmadı. geri geri geldi küt bana vurdu. Ben o an panikle aynama baktım arkam dolu oldugu için arabayı salamadım an ve an aracıma önden tıklatmasına razı geldim. içinden ablam yaşlarında bir bayan çıktı neyse arkamı boşaltıım aracımı saldım ve tekrar arabalarımıza bindik ve aynı olay tekrarlandı ve yine basmadı frene geldi küt diye bir daha vurdu. kan beynime sıçradı ancak indim baktım hasar var mı dye yok gibi birşeydi seninki gibi sadece öndeki krom nikelaj atma yapmıstı. abla dedim sen dur arabanda ben geri salıp çıkayım sonra istedigini yap akşam akşam bela bulmayalım. Neyse,eğitim şart.
valla bırı benım esıme tokat atmayı bırak elını kaldıracak cekıp vurmassam ********ım.trafıkte sorunlar kazalar olur ama bır kadına el kadırmak cok yanlıs bır haraket....
Denecek tek şey var, verilmiş sadakası varmış konuyu açan kişinin.
Hanım demek namus demektir. Öyle elin adamı gelip hanımımıza, kış kardeşimize, annemize el kaldırdı mı işin rengi değişir. Velhasıl kelam çok şanslıymışki, kadının kocası bu vatandaşı sadece yumruklamaya çalışmış.
Hem suçlu hem güçlü. Birde kendini haklı çıkarıyor. Allah akıl fikir versin diyorum.
eğer kamuran ise ne yaptı etti gene forumu karıştırdı ha :D ...bende pek bu olayın gerçekliğine ihtimal vermiyorum
hakanozukacmaz
19/01/2013, 20:46
anlatamadın,açsana?
benim anam bacım sevgilim bu tip hareketlerde bulunmaz kusura bakma ama bu olay bıraz sahsıyet meselesi...
Ziyaretci031
19/01/2013, 20:58
Arkadaşlar kusura bakmayın ama neyin mücadelesini veriyorsunuz.Konu yazan kişi Kamuran dediğiniz kişi ise birbirinize düşmeye gerek yok Kamuran'ın nasıl bir insan olduğunu herkes biliyor malum.
Eğer Kamuran da değilse şayet bu konuyu açan arkadaş dilerim kadına şiddetten en ağır cezayı alsın ve örnek teşkil etsin bence.Arkadaşlar bencede uzatılmasın bu konu ben kınıyorum arkadaşı. Hayırlı akşamlar.
Sent my iPhone using .
🇮🇹 Abarth🇮🇹
arkadaşlar konu kilitlenmiştir... konuyu kişiseleştirmeniz ve ikili diyaloglara girdiğiniz için...