Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Galaxy S3
siyahinci83
17/01/2013, 23:45
Samsung Galaxy S3 arıyorum distribütör garantili olursa iyi olur
StrawBeeRy
18/01/2013, 01:14
abi s3ü ne yapıcan note2 almanı tavsiye ederim
siyahinci83
18/01/2013, 01:22
denk gelirse o da olur ama satan abiler sıfırından daha çok para istiyorlar :) bende şimdilik kampanya kovalıyorum
Bir tane satan arkadaşım vardı abi ama cihaz rootlanmış ve yurtdışı. istersen bir sorarım yarın..
siyahinci83
18/01/2013, 11:03
sor sen yine bakalım can ne kadar istiyor ?
Note II'yi bende çok beğeniyorum, tam ihtiyaçlarıma göre bir cihaz ama tek elle kullanması imkansız.
Özellikle araç kullanırken telefon kullanma gibi bir alışkanlığı olan arkadaşlar bir daha düşünsün derim.
Misafir047
18/01/2013, 11:29
Note II'yi bende çok beğeniyorum, tam ihtiyaçlarıma göre bir cihaz ama tek elle kullanması imkansız.
Özellikle araç kullanırken telefon kullanma gibi bir alışkanlığı olan arkadaşlar bir daha düşünsün derim.
aynene ya ne oyle kocaman şey
Misafir046
18/01/2013, 19:11
aynene ya ne oyle kocaman şey
Note 2 bende var yaklasık 20 gun oldu alalı.
tek elle cok rahat kullanıyorum.Cunku ele gore dizaynı menusu var.Ben alırken eleman sag elime gore ayarladı.
Ayrıca Her konuda cok iyi bir cihaz.
Ben autocad dahil bir cok programı cok rahat kullanıyorum.
Arac konusuna gelince valla Ben aractada cok rahat kullanıyorum.Elleri oyle maşa gibi kocaman biride değil.
siyahinci83
19/01/2013, 10:46
PM attım
Note 2 bende var yaklasık 20 gun oldu alalı.
tek elle cok rahat kullanıyorum.Cunku ele gore dizaynı menusu var.Ben alırken eleman sag elime gore ayarladı.
Ayrıca Her konuda cok iyi bir cihaz.
Ben autocad dahil bir cok programı cok rahat kullanıyorum.
Arac konusuna gelince valla Ben aractada cok rahat kullanıyorum.Elleri oyle maşa gibi kocaman biride değil.
Yoğun olarak tel. kullanan ve araç kullanan bir arkadaşım aldı kullanamadı, o da beni biraz korkuttu açıkçası. Hele ki iPhone 4'ten sonra elime aldığım zaman zebellah gibi birşey bu. Sony Xperia Z aklımı çeldi. Onun fiyatına göre bende ya Note2 ya da Xperia Z alacağım. Bakalım :)
Misafir046
19/01/2013, 17:59
Yoğun olarak tel. kullanan ve araç kullanan bir arkadaşım aldı kullanamadı, o da beni biraz korkuttu açıkçası. Hele ki iPhone 4'ten sonra elime aldığım zaman zebellah gibi birşey bu. Sony Xperia Z aklımı çeldi. Onun fiyatına göre bende ya Note2 ya da Xperia Z alacağım. Bakalım :)
2 gunde alıştım hatta kucuk gelmiyor. :)
Sonucta hepsinde android var biraz guclu olsun yeter.
EvoKoray
19/01/2013, 18:21
Bir arkadaşım daha yeni ekranını kırdı ama telefon ekran normalmiş gibi dokunmatikte ve aydınlatmasında hiçbir sorunu yok satıcam diyordu 1200-1300 e alan olursa ekran değişimi 270 tl olması lazım , garantisi var 45 günlük telefon
Bir arkadaşım daha yeni ekranını kırdı ama telefon ekran normalmiş gibi dokunmatikte ve aydınlatmasında hiçbir sorunu yok satıcam diyordu 1200-1300 e alan olursa ekran değişimi 270 tl olması lazım , garantisi var 45 günlük telefon
s3 ekran değişimi 700 TL civarında
PM attım
pm cevapladım ama geri donmedim cihaz satıldı malesef..
siyahinci83
19/01/2013, 20:21
pm cevapladım ama geri donmedim cihaz satıldı malesef..
hayırlısı olsun ;)
bora.sen
19/01/2013, 21:54
izmir de ikamet ettiğini varsayarak;çankaya ya gidersin mağazaları gezersin açılmamış kutusunda temlik denilen fatura üzerine alınan ve nakite satılan cihazlardan bulursun 1500tl jelatininde cihazı alırsın :)
siyahinci83
20/01/2013, 20:25
izmir de ikamet ettiğini varsayarak;çankaya ya gidersin mağazaları gezersin açılmamış kutusunda temlik denilen fatura üzerine alınan ve nakite satılan cihazlardan bulursun 1500tl jelatininde cihazı alırsın :)
biliyorum ama oradaki adamlardan birşey alınmaz tecrübe ile sabit
bora hani beşim nerde :)
siyahinci83
11/02/2013, 12:28
yazmayı unutmuşum telefonu aldım arkadaşlar sağolun
bizde dün aldık hanıma s3 1399 lira 12 taksit..sen ne kadara aldın Şakir?
siyahinci83
11/02/2013, 13:55
1300 e aldım
iphonu hanıma verip bende s3 'e geçtim.Kullanışlı ve özellikli bir telefon.Fakat ekran büyük olduğu için şarj sıkıntısı en üst düzeyde.:)Yanımda sürekli şarj cihazı ile geziyorum
Ayberk0616
11/02/2013, 15:30
iphonu hanıma verip bende s3 'e geçtim.Kullanışlı ve özellikli bir telefon.Fakat ekran büyük olduğu için şarj sıkıntısı en üst düzeyde.:)Yanımda sürekli şarj cihazı ile geziyorum
Sizin telefnda sıkıntı var galiba bende s3 kullanıyorum bütün gün face whatsapp vs hepsi aktif olarak kullanıyorum şarj her türlü geceyi çıkartıyor :)
1300 e aldım
Şakir çok uyguna almışsın nereden aldın o kadar gezdim bulamadım o fiyata..gittigidiyor.com da vardı oraya da güvenemedim..
Amerikadan anker marka pil geliyor fazla sipariş ettim almak isteyen varsa 1 haftaya gelecek.
Htc Sensation/
onur1986
11/02/2013, 23:27
Tayfun hocam sen nerden aldın telefonu ben de düşünüyorum bu aralar da?bide hangi renk aldın benim beyaz var aklımda ama...
Tayfun hocam sen nerden aldın telefonu ben de düşünüyorum bu aralar da?bide hangi renk aldın benim beyaz var aklımda ama...
Onur hocam 212 carrefour dan aldım 1399 lira 12 taksit beyazını aldım..
onur1986
12/02/2013, 00:54
vaay..daha dün akşam ordaydım :) carrefour mu medşa markt mı?belki karşılaşmışızdır he oralarda =)
vaay..daha dün akşam ordaydım :) carrefour mu medşa markt mı?belki karşılaşmışızdır he oralarda =)
olabilir Onur hocam biz hanımla birlikteydik 12-1 gibi :D carrefourdan aldım ben media markt ta 1500 yada 1600 liraydı ama carrefour indirime girmiş 1399 lira 12 taksit hallettik :) karşısındaki avea bayiinde 1450 liraydı bilgin olsun..
onur1986
12/02/2013, 01:01
ben de hanımlaydım :) ama daha geç saatlerde.i-phone 5 satıyodu bide carrefor.1989 mu neydi..biraz daha bekliyim bakalım iner sanki daha fiyatı.gerçi memur adamın neyine bu kadar lüx =P diycem olmıycak tabi...
ben de hanımlaydım :) ama daha geç saatlerde.i-phone 5 satıyodu bide carrefor.1989 mu neydi..biraz daha bekliyim bakalım iner sanki daha fiyatı.gerçi memur adamın neyine bu kadar lüx =P diycem olmıycak tabi...
:D hehe bende bekle dedim hanıma da internette baya araştırdı s3 iphone 5 ile hemen hemen aynı hatta bazı özellikleri daha iyi falan dedi bende hiç bilmem araştırmam emin misin dedim evet dedi aldım geçtim..bakıyorum şöyle de baya memnun halinden :D