PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Işık Arıza Lambası

hetfieldpunto
17/01/2013, 22:55
Herkese Merhabalar,

Birkaç gün önce ışık arıza lambam yandı.Kılavuzda dediğine göre ampullerden biri patlamış olabilir yani bu yüzden yanıyor. Birkaç gün içinde uzun yola çıkacağım.Işığın sürekli orada yanması rahatsızlık veriyor.Servise gitmeden ışığı söndürmenin bir yolunu bilen var mıdır acaba?

İyi Günler

alixxx
17/01/2013, 22:58
Ampullere baktınız mı birisi patlamıştır kesin onu yenileyince sönecektir. Bir kontrol edin hepsini. Buna plaka lambalarıda dahil benimki arada yanıyor bakıyorum plaka lambam sönmüş. Plakaya bir iki tıklatmadan sonra düzeliyor.

Ziyaretci040
17/01/2013, 23:05
Araç dışında yanan tüm ışıkları kontrol ettirin.Birde sislambası falan bağlattırdıysanız sonradan bu tarz sıkıntılar olabiliyor.

matadorcuk
17/01/2013, 23:16
Benımkı yanmadıgı zaman rahatsız oluyorum ben:DAlısırsınz dert etmeyın.

acRep
18/01/2013, 07:33
Fazla dert etme Arka plkalık ampüllerine bak kesin biri patlamıştır :)

tyilgin
18/01/2013, 11:17
Arıza ışığı farları açar açmaz yanıyorsa işiniz kolay, dikkatlice kontrol ederek hangisi olduğunu bulabilirsiniz.
Benim aracımda seyir halindeyken yanıyordu, farları kapatıp çınca sönüyordu. Arka sağ stobun konnektörü oksitlenmiş, ara sıra anlık titreşimle temassızlık yapıyordu. her kontrol ettiğimde yanıyor gördüğüm için bir türlü bulamıyordum. Bulana kadar epey sinir olmuştum.

PUNTO2008
18/01/2013, 15:33
Benim de yandı, kitapçığını okudum patlak verince yanıyormuş, bence süper bir düşünce, rahatsız olmamak, patlayan ampul(leri) bulup değiştirmek lazım. Stoplar, sağ arka park, ön kısa far patlamıştı değiştirdim, ayrıca ön cam silecek yeniledim plastik taktırdım, hepsine 40 TL ücret ödedim.:)

yolgezer90
18/01/2013, 15:36
muhtemelen park ampulünüz patlamştır 3 tl ye alın bi park ampulu takın :)