PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deha Oto Servis yıllık bakım makul fiyat ve yeterli ilgi

comanchee
17/01/2013, 00:54
herkese öncelikle iyi akşamlar.

1,4 fire dualogic aracımın yıllık bakımı gelmişti.geçen yıl gökere ödediğim 450 tllik bakım ücretinin acısı hala içimdeydi.bu nedenle öncelikle iş adresime yakın olması ve aracımıda oradan almış olmanın verdiği duygusallıkla gürses otoya gittim amma gitmez olaydım.fiyattan gram inmediler birde araç lpgli deyince zaten lpgli araç kabul emiyoruz siz en iyisi Deha'ya gidin dediler.şikayet hakkım saklı kalmak üzere bu çok para kazandıkları için artık yeter diyen ve müşteri beğenmiiyoruz havasına girmiş firmadan derhal ve bir daha kapısından girmemek hatta kimseye tavsiye etmemek üzere ayrılarak Deha'ya gittim.Zaten daha önce lpg için gittiğim servisdi.yeri bana ters kalması nedeni ile aslında terch etmemiştim.Neyse servise girince beni bayağı iyi karşıladılar.122 tl ye hem bakımı yapıp hemde kredi kartı ekstreme pozitif katkı sağladılar.Başta Timur usta olmak üzere çalışan herkese teşekkür ediyorum.fiyatın ucuz olmasının nedeni opar olio 10w40 yağ kullanmaları.siz yağınızı kendiniz götürüseniz veya farklı yağ talep ederseniz fiyat 180 tl gibi olacaktır.elim dar olduğu için yağı çokda önemsemedim zaten. öte yandan opar ciddiyeti belli bir firma.Deha Otoyu herkese tavsiye ederim.
Saygılarımla.

dogus618
17/01/2013, 02:00
Deha oto emre bey e eski puntomuda yeni lineamida gotururum hem fiyat hem ilgi ve ustalarin guler yuxu herzaman 10 numaradir

lektonstar17
17/01/2013, 09:43
Arkadaş çok ters yerde bu servis yavvv.

dogus618
17/01/2013, 23:31
Arkadaş çok ters yerde bu servis yavvv.

yinede tavsiye ederim size yani en güzel şey bakım yapılırken aracınının başında bekleyebilmek bence kapalı bi odaya almıyorlar arabayı en azından ve ilgisi alakası gerçekten dört dörtlük
ben kıl bi müşteriyimdir ama beni hiç bi zaman uzmemiş bir servistir

htst
17/01/2013, 23:56
yinede tavsiye ederim size yani en güzel şey bakım yapılırken aracınının başında bekleyebilmek bence kapalı bi odaya almıyorlar arabayı en azından ve ilgisi alakası gerçekten dört dörtlük
ben kıl bi müşteriyimdir ama beni hiç bi zaman uzmemiş bir servistir

arkadaşlar nerede bu servis

lektonstar17
18/01/2013, 00:15
Multijet 20000 bakımı için ne kadar istiyorlar acaba ?

coll34
18/01/2013, 11:29
deha iyi servistir eski yeri satılınca yer konusunda baya sorun yaşamıştı servis sahibi ercan beyi yakın tanırım iyi niyeti iyi hizmet vermek için cabalayan biridir benim eve çok yakın yürüme mesafesi 10 dk deha oto ters olup gidemeyen veya alternatif başka yetkili servis arayan arkadaşlar haliç otomotiv üzerinden yardımcı olurum

comanchee
19/01/2013, 00:40
yeri çokda ters değil bomontide.şişliden giderseniz trafik sıkıntı fakat kağıthane güzergahından tünelle çok rahat gidilebilie