Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Navigasyon Hakkında ?

Misafir046
16/01/2013, 18:00
Araçlarımızın artık bir cogunda navgasiyon ön hazırlık opsiyonuda bulunuyor.

Ancak bu ön hazırlık tam haline cevirmek için aparatla beraber navigasyonu servisten almak isteek 850 tl gibi bir fiyattan saoğolsunlar kapıyı acıyorlar ?

Buna alternatif bir şey var mı ?

Yani o bolumu kullanmak adına ? Oyle kalmamalı orası resmen goume batıyor.

Ama bir yandanda o kadar parayı bayılmak istemiyorum.

Yorumlarınız için şimdiden tesekkur ederim.

Ziyaretçi051
16/01/2013, 18:16
Berkan tomtom un ayağı sadece satılıyor hatırladığım kadarıyla fiyatı 95 tl civarıydı. bağlayacağın navigasyonun kulaklık çıkışından senin aux a giriş yaptığında navigasyonun seslerini hoperlordan alabilirsin şahsen ben yaptım güzelde oldu.navigasyonun sd kartınada müzik dosyalarını yükledim artık aracın usb sinden tek tek parça aramıyorum istediğimde filmde izleyebiliyorum

selahattincevik01
16/01/2013, 18:20
Müdürüm,büyüksün:worthy00:

Misafir046
16/01/2013, 18:21
Berkan tomtom un ayağı sadece satılıyor hatırladığım kadarıyla fiyatı 95 tl civarıydı. bağlayacağın navigasyonun kulaklık çıkışından senin aux a giriş yaptığında navigasyonun seslerini hoperlordan alabilirsin şahsen ben yaptım güzelde oldu.navigasyonun sd kartınada müzik dosyalarını yükledim artık aracın usb sinden tek tek parça aramıyorum istediğimde filmde izleyebiliyorum

Ciddimisin abi.

Harika o zaman ya.Çok teşekkur ederim abi.

Bende aynen yazdıgın anlamda sadece ayagı aruyorım.Geri kalanını ben hallederim aynen dediğin yontemleri bende dusunuyordum.

Servistenmı alacagım o parcayı yoksa dısarıda da satılıyormu ?

Ziyaretçi051
16/01/2013, 18:31
servisten alıcan ayağı dur numarasını bulursam ekleyeyim buldum 718054795 yanlız fiyatı 120 tl imiş

Evren_c
16/01/2013, 18:32
Bu yöntemle gps cihazı enerjiyi çakmaktan alıyor değil mi?

Ben şansıma 2. el olarak buldum orijinal navigasyonu, hem çok şık hem de kullanışlı oldu. Bence 2. el sitelerinde şansınızı deneyin.

Ziyaretçi051
16/01/2013, 18:40

Ben şansıma 2. el olarak buldum orijinal navigasyonu, hem çok şık hem de kullanışlı oldu. Bence 2. el sitelerinde şansınızı deneyin.

enerjiyi navigasyonun şarj girişini kesip tomtomun aparatının içine bağlayarak çözdüm aparatı çıkarınca şarzıda çıkmış oluyor

Misafir046
16/01/2013, 18:48
Abi çok tesekkur ederim çok saolasın.

Misafir046
16/01/2013, 18:48

Siz hangi siteden bulmustunuz soyleme imkanınız varsa.Birde kaça bulmustunuz ?

Ziyaretçi051
16/01/2013, 18:49
problemini çözdüysek ne mutlu teşekkürün önemi yok

Misafir046
16/01/2013, 18:49
enerjiyi navigasyonun şarj girişini kesip tomtomun aparatının içine bağlayarak çözdüm aparatı çıkarınca şarzıda çıkmış oluyor

Birde abi dediğin gibi onun içindeki sarzı uydurabiliriz demi sonucta ?

segin
16/01/2013, 18:51
abi siz oralarda buluyonuz bunlarıda burdaki servisler sağolsun yanaşmıyor böyle şeylere ne soruyosak yok diyolar ben ayrı istedim getiremeyiz beraber almak zorundasın dediler birde 1.100 tl dediler en son tomtom navigasyona :D

Ziyaretçi051
16/01/2013, 18:55
ben uydurdum ama alacağın cihazın voltajı ile ayağın verdiği voltajı karşılaştır.aynı ise dediğim gibi değilse alacağın cihazın adaptörünü difizörün arkasına bağlayarak orayı kapat sonra aparatın içini aç tomtomun adaptörü ayağın içinde onu iptal et kendi şarz kablonu iptal ettiğin yerden bağla. eğer böyle bir düşüncen olursa malzemeleri tedarik ettikten sonra bana mesaj at telefonda detaylı olarak anlatırım.

Ziyaretçi051
16/01/2013, 18:57
abi siz oralarda buluyonuz bunlarıda burdaki servisler sağolsun yanaşmıyor böyle şeylere ne soruyosak yok diyolar ben ayrı istedim getiremeyiz beraber almak zorundasın dediler birde 1.100 tl dediler en son tomtom navigasyona :D

parçanın numarasını bilmedikleri için işkembeden sallıyorlar numarayı ver he tamam getirtelim derler

segin
16/01/2013, 19:38
parçanın numarasını bilmedikleri için işkembeden sallıyorlar numarayı ver he tamam getirtelim derler
aynen öyle abi bi parça soruyorum parça kodu istiyorlar, sen bilmezsen ben nerden bilicem :D

sezerism
29/03/2014, 02:06
Merhaba Benim 2012 Model araç fiyat nekadar diyorsunuz acaba.?