PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya-Korkuteli-Denizli yol durumu

rbcn
15/01/2013, 21:35
pazar günü antalyadan denizliye yola çıkıcam yol durumu hakkında bilgi sahibi olan varmı yolları düzgünmüdür kar çamur varmıdır

onur1986
15/01/2013, 21:38
Valla şuan ki durumunu bilemem ama genel anlamıyla baya sıkıntılı bi yol hocam..dikkat etmenizde fayda var.genelde yolyapım çalışması da hiç eksik olmaz.

rbcn
15/01/2013, 21:44
arkada hanım ve bebek olacağından 100 ü geçmemeye özen göstericem zaten topu topu 3 satlik yol sanırım kar olursa yola çıkmıcam ön tekerler bitmeye yaklaştı yolda ne olur ne olmaz

onur1986
15/01/2013, 21:48
Evet hocam aman hee.benim de lastikler sıkıntılı, şahsen şehiriçinde korkuyorum.sakın zaten ka mar olursa çıkma yollara..hem bebeciğinizi üşütmenin ne anlamı var canım :) Allah analı babalı büyütsün inşallah...

rbcn
15/01/2013, 21:53
Evet hocam aman hee.benim de lastikler sıkıntılı, şahsen şehiriçinde korkuyorum.sakın zaten ka mar olursa çıkma yollara..hem bebeciğinizi üşütmenin ne anlamı var canım :) Allah analı babalı büyütsün inşallah...

teşekkürler Allah razı olsun

aalperdemir
15/01/2013, 22:14
arkada hanım ve bebek olacağından 100 ü geçmemeye özen göstericem zaten topu topu 3 satlik yol sanırım kar olursa yola çıkmıcam ön tekerler bitmeye yaklaştı yolda ne olur ne olmaz

Valla hocam minik yavruyla bizde ilk defa uzun yola ciktik. İnsan ister istemez geriliyo ve sacmaliyo. Arkaya cok takilma. Ben birde arkaya bir ekran tutucu koydum. Oto koltugunun ustunde baka baka geldi. Bu arada burdur uzerinden geleceksen yolda hic bir sorun yok. Dumduz. Tertemiz yol yapimi hic yok.

Sent my iPhone using