Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon tercihiniz
SUNNY 4.3inc NAVİGASYON CİHAZI SN4NAV-09
EDS GÜVENLİK KAMERALARINA YAKLAŞILDIĞINDA UYARI
Piranha Sigma 4.3" I-go Amigo Navigasyon Cihazı
SIFIR İSMİNİZE FATURALI 24 AY GAR
arkadaşlar bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz.yardım lütfen
N-ciniir
11/01/2013, 17:21
ben önceden navitech kullanıyordum. memnundum ama camı patlatıp uçurdular. bi seferde piranha kullanmıştım ama arayüzü hoşuma gitmemişti. goodyear'la hediye verdikleri versiyondu..
Navitech kullanıyorum oldukça mennunum. Linkteki ürünü tavsiye ederim bendeki ürünün yeni modeli.
Navitech - Navigasyon, Ses ve Görüntü Sistemleri - Navigasyon Cihazları, Navigasyon Sistemleri ve GPS (https://www.navitech.com.tr/products.asp?id=61&pid=557)
Hatayye81
11/01/2013, 22:53
Garmın nuvı'yi tercih ederim oldukça kullanışlı ve basit ayrıca araç kitide olarakta kullanıyorum.
seastar1905
11/01/2013, 22:55
Navitech QX-513 kullanıyorum memnunum incele derim.
navitech QX B432 serisini kullanıyorum gayet güzel :) laz uşağunu da yükledim yolculuklar baya bi komedi oluyo :D QX serisini tercih edin yeni nesil ...
cihankardes
11/01/2013, 22:59
garmin 1410 kullanıyorum
eski tip ama navigasyon işini kusursuz yapıyor :)
shellcininabisi
12/01/2013, 01:39
çin malı :) neredeyse 2 sene oldu gayet memnunum :) bilgisayarla ve programlarla aranız iyi ise bizzat yüklemesini kendiniz yapıyorsunuz hem de istediğiniz programın istediğiniz sürümü ile. speedcam vs her şey elinizin altında.
Navitech QX-513 , gayet kullanışlı ve başarılı.
çin malı :) neredeyse 2 sene oldu gayet memnunum :) bilgisayarla ve programlarla aranız iyi ise bizzat yüklemesini kendiniz yapıyorsunuz hem de istediğiniz programın istediğiniz sürümü ile. speedcam vs her şey elinizin altında.
+1
Zaten piyasadaki navigasyon cihazlarının büyük çoğunluğu Çin malı, Piranha ve Sunny de öyle.
Çin malı navigasyon cihazlarını keşfetmeden önce Navking marka bir navigasyon cihazı almıştım. Üzerinde gelen Route 66 hiç bir işe yaramadığı için araştırdım ve IGO8 yükledim.
IGO8 li halini çok beğenen iki akrabam da aynı cihazdan isteyince tekrar araştırdım ve IGO8 yüklü Piranha'yı Navking ile aynı fiyata bulup İnternetten aldım.
Gelen Piranha cihazlar Navking ile aynı çıktı. Sadece dış plastiği biraz farklıydı ama diğer her şeyi aynıydı.
Sonra Çin malı navigasyon cihazlarını keşfettim ve Navking'e verdiğim paraya pişman oldum, çünkü aynı cihazları yarı fiyatına almanın mümkün olduğunu öğrendim. Bir çok arkadaşıma ve akrabama Çin malı navigasyon cihazı aldık.
Çin malının dezavantajı ne? Programı ve harita güncellemelerini sürekli İnternetten takip etmek, acayip acayip forumlara üye olmak, altından çıkacak harita linkinin ne kadar güncel olduğunu bile görebilmek için 'Teşekkür' butonuna tıklamak, verilen dosyayı indirmek için rezil rüsva reklam sayfalarını tek tek kapatmak vs. Yılda yaklaşık 3-4 kez bunu yapmanız lazım.
Dosyaları indirdiniz, haritayı bir klasöre; radar gösteren dosyaları ayrı klasöre kopyala vs. vs.
Gelelim sorunuzun cevabına:
Piranha.
Bildiğim kadarıyla artık ömür boyu ücretsiz güncelleme imkanı veriyor. Programını bilgisayara kurduktan sonra 3-4 ayda bir USB den İnternete bağlı bir bilgisayara bağlamanız yetiyor, haritaları yasal olarak indirip ilgili yerlere kopyalıyor.
Üzerinde IGO var, Türkiye için en detaylı harita olan BaşarSoft haritasını kullanıyor. Radarların yerini o da gösteriyor.
Ha... "Laz uşağu" da yükleyebilirsiniz.
ozanoz93
12/01/2013, 02:35
navking kulanan varmi arkadaslar ben bir turlu randuman alamadim bu aleten
Hala kullanıyorum ama üzerindeki programı silip IGO yükledim. Yoksa kendi programı hiç bir işe yaramıyor.
ozanoz93
12/01/2013, 02:38
hala kullanıyorum ama üzerindeki programı silip ıgo yükledim. Yoksa kendi programı hiç bir işe yaramıyor.
mustafa bey sizinle telefonda konusabilirmiyiz mumkunse ozel mesaj atabilirmisiniz ben nasil igo yuklerim yardimci olabilirmisinz. Ykosa ben bu alete kırıp aticam verdim paraya acimiyip
aalperdemir
12/01/2013, 02:39
Valla dedigim gibi arama ozelligi ciddi anlamda digerlerinden onde tutuyor. Turkiyedeki harita saglayicilarindan cok fazla bisey beklemiyceksin. Bi cok yeri google earth ten koordinat bulma yontemiyle bulursun. Ama navking arama ozelligi digerlerinden ustun bence.
Sent my iPhone using
ozanoz93
12/01/2013, 02:42
valla dedigim gibi arama ozelligi ciddi anlamda digerlerinden onde tutuyor. Turkiyedeki harita saglayicilarindan cok fazla bisey beklemiyceksin. Bi cok yeri google earth ten koordinat bulma yontemiyle bulursun. Ama navking arama ozelligi digerlerinden ustun bence.
Sent my iphone using
alper hocam bu alet beni yolun disinda gosteriyor dun ev adresimi yazdim tarif bile yapmadi beyinsiz alet
aalperdemir
12/01/2013, 02:43
mustafa bey sizinle telefonda konusabilirmiyiz mumkunse ozel mesaj atabilirmisiniz ben nasil igo yuklerim yardimci olabilirmisinz. Ykosa ben bu alete kırıp aticam verdim paraya acimiyip
Burda belirtmem mumkunmu bilmiyorum ama bir navigasyon forum sitesinde detaylariyla anlatiliyor. Hatta kaç inç lik ekranin olursa olsun navkingler icin tek bir harita var. Mumkunse onu indir. Tek bir dosya butun ekran boyutlarina uygun. Ancak ne yazikki bu kirilan igo haritalari, 2 veya 3 ceyrek geriden takip ediyor guncelleme acisndan.
Sent my iPhone using
aalperdemir
12/01/2013, 02:45
alper hocam bu alet beni yolun disinda gosteriyor dun ev adresimi yazdim tarif bile yapmadi beyinsiz alet
4 uydu baglantisi yerini 50- 200 metre yanilma payiyla gosterir. 13 uydu baglantisi yerini nokta atisi, yuksekligini milimetrik, gun dogumu ve batimini saniyesi saniyesine gosterir. Sizin kac uydu gosterdigine bir bakin. Eger az ise cihqzi koydugunuz yerde sorun vardir.
Sent my iPhone using
ozanoz93
12/01/2013, 02:51
4 uydu baglantisi yerini 50- 200 metre yanilma payiyla gosterir. 13 uydu baglantisi yerini nokta atisi, yuksekligini milimetrik, gun dogumu ve batimini saniyesi saniyesine gosterir. Sizin kac uydu gosterdigine bir bakin. Eger az ise cihqzi koydugunuz yerde sorun vardir.
Sent my iPhone using
tsk alper yarin bir kurcaliyim bunu iyice ben ;)
aalperdemir
12/01/2013, 02:57
tsk alper yarin bir kurcaliyim bunu iyice ben ;)
Ne demek. Hepsi aynisi. Hangisine elin alisirsa o en iyisi :) Aklinda bulunsun.
Sent my iPhone using
Semih Kurtulmus
12/01/2013, 03:01
bende navigasyon almayı planlıyorum önerilere açığım
Furious1990
12/01/2013, 03:08
Kesinlikle tomtom'un Start 25 modelini tavsiye ederim. Pederin sirket arabasında var rota ve adres kesinlikle sasmıyor kaybolma riskiniz sıfır :)
ozanoz93
12/01/2013, 03:11
Ne demek. Hepsi aynisi. Hangisine elin alisirsa o en iyisi :) Aklinda bulunsun.
Sent my iPhone using
alper senin arac yol bilgisayari sehir icinde tuketim ne gosteriyor, suan otamatikte kullandiginda ecoda dilken birde
oblio aldım ben,haritası başarsoft ve ömürboyu ücretsşz güncellemesi var,ben çok memnunum..
aalperdemir
12/01/2013, 12:07
alper senin arac yol bilgisayari sehir icinde tuketim ne gosteriyor, suan otamatikte kullandiginda ecoda dilken birde
Benim araba ecoda 6.9 Kapaliyken 7.2 gosteriyor. İlk aldigimda ekim ayinda havalar cok iyiydi. Sifir motor olmasina ragmen 6.5-6.3 civariydi. Havalar soguyunca yukseldi biraz.
Sent my iPhone using
Eğer uygun bir android li cep telefonunuz varsa. Igo8 ya da Igo primo programlarının andrroid versiyonları var.
Ben HTC EVO 3D telefonuma bir de tutacak aldım Çakmak-usb çevirici aldım bir de navigasyonum olmuş oldu ekstradan. oldukça da başarılı. tavsiye ederim.
İçinde iGo Primo olan bir cihaz alın üzülmezsiniz. 4 yıldır iGo'lu cihazlar kullandım. En son iPhone'ada yükledim sabit hız kameralarına kadar yükledim yaklaşırken vs uyarıyor. Uydu bulması çok seri. (Navitech QX-B512) Çok hızlı yeniden rota hesaplıyor. Otobanlarda tüm tabela yönlendirmelerini yapıyor.
Semih Kurtulmus
12/01/2013, 12:23
oblio aldım ben,haritası başarsoft ve ömürboyu ücretsşz güncellemesi var,ben çok memnunum..
başarsoft olması önemliymiş zaten herkes onu söylüyor :)
aalperdemir
12/01/2013, 14:11
İçinde iGo Primo olan bir cihaz alın üzülmezsiniz. 4 yıldır iGo'lu cihazlar kullandım. En son iPhone'ada yükledim sabit hız kameralarına kadar yükledim yaklaşırken vs uyarıyor. Uydu bulması çok seri. (Navitech QX-B512) Çok hızlı yeniden rota hesaplıyor. Otobanlarda tüm tabela yönlendirmelerini yapıyor.
İphone igo son güncelleme biraz basarisiz ama...
Sent my iPhone using
Arkadaşlar bende Çin Malı (Noname) navigasyon var 2 sene kullandım yeni aracıma Double Din cihaz taktırdığım için boşa çıktı. Henüz ilan vermedim düşünenlerle görüşelim yabancıya gitmesin.
5 inç ekran.
Sirf Atlas 5 işlemci, 533 mhz.
(Birçok markalı cihaz hala Sirf Atlas 4 işlemci kullanıyor. Ayrıca onlar da Çin malı.)
128 mb Ram.
4 gb dahili hafıza.
Micro SD kart yuvası.
igo 8, Amigo ve Primo navigasyon yazılımları yüklü.
Bluetooth ve FM transmitter var.
Cam tutucusu, ev ve araç şarj aleti, USB kablosu, kutusu vs. mevcut.
Ekrana güneş gelse bile görünür parlaklık ayarı güçlü.
Forum erbabına 70 TL olur. İşiniz görülsün :)
hannibal
23/01/2013, 00:33
ben piranha tahoe 7'' kullanıyorum. igo primo ve başarsoft yükledim. çok memnunum.
SUNNY 4.3inc NAVİGASYON CİHAZI SN4NAV-09
EDS GÜVENLİK KAMERALARINA YAKLAŞILDIĞINDA UYARI
Piranha Sigma 4.3" I-go Amigo Navigasyon Cihazı
SIFIR İSMİNİZE FATURALI 24 AY GAR
arkadaşlar bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz.yardım lütfen
Bu ikisi arasinda igo acik ara ondedir. Basarsoft iyi bu konuda.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
fausto2005
26/01/2013, 12:45
Navking almayında ne alırsanız alın derim.
aalperdemir
26/01/2013, 21:34
Navking almayında ne alırsanız alın derim.
Neden hocam? Ben bircok nav cihazi ve yaziliminin arasinda en cok navkingle yol buldum nokta atisi.
Sent my iPhone using
Bu nasıl acaba?
Serinin ikinci versiyonu YEN? Next Piri Reis II (2) Navigasyon Cihaz? (5 inç KAPASiTiF Çoklu Dokunmatik Ekran) - Next & NextStar Kullan?c?lar?na Özel Forum (https://www.next.web.tr/forum/showthread.php?t=2342)
Bilemedim.
Mr.Freeze
27/01/2013, 01:07
Garmin nuvi 3760 kullanıyorum
Sent my iPad using HD
Ziyaretci040
27/01/2013, 02:16
Nokia E-5 üstüne tanımam :D