Orijinalini görmek için tıklayınız : Kar tanem :)
fotolar taze cıktı :)
devamı
kazasız belasız kullanın maaşallahı var, maşpiel ve spoiler eksikliği var gibi :D
EvoKoray
10/01/2013, 19:43
maşallah :) jantlar güzelmiş
maşallah :) jantlar güzelmiş
teşekürler :):fun:
volume23
10/01/2013, 19:45
Maşallah kazasız belasız.
kazasız belasız kullanın maaşallahı var, maşpiel ve spoiler eksikliği var gibi :D
bana da öyle geldi inşallah zamanla :)
1ocak2011
10/01/2013, 19:48
Evo bir başka be kardeşim. Maaşallah. Aynalardaki damalar çok emanet, Orijinal kapak olsa güzel duracaktır.
Evo bir başka be kardeşim. Maaşallah. Aynalardaki damalar çok emanet, Orijinal kapak olsa güzel duracaktır.
abi yogun istek üzerine çıkardım onları şu an üzerinde mevcut değil teşekkürler öneri için :pepsi000:
kazasız belasız sürüşler..hayırlı ugurlu olsun.
1ocak2011
10/01/2013, 19:55
abi yogun istek üzerine çıkardım onları şu an üzerinde mevcut değil teşekkürler öneri için :pepsi000:
Ben orijinal piano black kapak getirttim. Skydome ile çok uyumlu oldu. Tavsiye ederim.
[QUOTE=1ocak2011;786889]Ben orijinal piano black kapak getirttim. Skydome ile çok uyumlu oldu. Tavsiye ederim.[/QUOTE
hmm sorması ayıp fiyatı ne kadar abi? :lamo0000:
Maşallah güzel araç. Kazasız belasız.
Sent my iPad using
Maşallah güzel araç. Kazasız belasız.
Sent my iPad using
teşekkürler .:rolleyes:
effect1903
10/01/2013, 20:30
Maşallah,kazasız belasız.
selahattincevik01
10/01/2013, 20:49
Maşallah,Allah kaza bela vermesin.Güzel araç
Maşallah,Allah kaza bela vermesin.Güzel araç
teşekkürler selahattin abi
güzel araç kazasız belasız
güzel araç kazasız belasız
teşekkürler
1ocak2011
11/01/2013, 11:35
[QUOTE=1ocak2011;786889]Ben orijinal piano black kapak getirttim. Skydome ile çok uyumlu oldu. Tavsiye ederim.[/QUOTE
hmm sorması ayıp fiyatı ne kadar abi? :lamo0000:
90 TL kardeşim...
Kazasız belasız, tertemiz araç.. Maşallah diyelim..
Kazasız belasız, tertemiz araç.. Maşallah diyelim..
çok teşekkürler hepinize . Hepimize Kazasız belasiz cezasız sürüşler diliyorum :)
[QUOTE=fhmnl;786893]
90 TL kardeşim...
teşekkürler tuncay abi fiyat uygunmuş düşünülebilir .
Allah kaza bela vermesin guzel olmus
Allah kaza bela vermesin guzel olmus
teşekkürler :)
maşallah Allah kaza bela vermesin. Bilgisizliğimden soruyorum jantlar orjinal mi? ve ne kadara aldınız acaba
Maşallah güzel araç, pop kit olunca hemen farkediliyor yan çıtalar ile karbon tampon... Spoiler marşpiye vs yapınca tuncay abi ve benimkine iyice benzer ben iyiki yaptırmışım diyorum spoiler ve marşiyeli
[QUOTE=fhmnl;786893]
90 TL kardeşim...
abi teki mi 90 tl yoksa çifti mi?
kardeşim arabana bayıldım Allah kaza bela vermesin. evo nun en sevdiğim kombinasyonu beyaz artı skydome jantlar falan da harika güle güle kullan.
Mr.Freeze
11/01/2013, 13:11
Maşallah.
maşallah Allah kaza bela vermesin. Bilgisizliğimden soruyorum jantlar orjinal mi? ve ne kadara aldınız acaba
jant orjinal fiat janti değil dışarıdan aldım göbeklerini değiştirdim fiat logosu taktım . Dynamic jantlarıni Verdim üzerine 900 lira Verdim 16 jant +lastik aldım
Maşallah güzel araç, pop kit olunca hemen farkediliyor yan çıtalar ile karbon tampon... Spoiler marşpiye vs yapınca tuncay abi ve benimkine iyice benzer ben iyiki yaptırmışım diyorum spoiler ve marşiyeli
sıra da onlar var :) teşekkürler
kardeşim arabana bayıldım Allah kaza bela vermesin. evo nun en sevdiğim kombinasyonu beyaz artı skydome jantlar falan da harika güle güle kullan.
teşekkürler daha Iyi leri sizlerin olsun inşallah
jantlarına aşık oldum :) sırıtma ile cuk oturmanın arasındaki çizginin ibretlik bir göstergei adeta :) sorması ayıp spor yaylar kac cm? :)
jantlarına aşık oldum :) sırıtma ile cuk oturmanın arasındaki çizginin ibretlik bir göstergei adeta :) sorması ayıp spor yaylar kac cm? :)
3.5 eibach pro kit var üzerinde teşekkür ederim :)garaj da yaylari n foto şu var bakabilirsIn ordan
3.5 eibach pro kit var üzerinde teşekkür ederim :)garaj da yaylari n foto şu var bakabilirsIn ordan
konfor olayı nasıl peki? orjinalden sonra rahatsız etmiyormu :uhm00000:
konfor olarak çok memnunum orjinal yayı aratmıyor diyebilirim ama ister istemez konfor Azcik da olsa düşüyor sonuçta orjinal yayın sertliğinden daha sert
Ziyaretçi051
12/01/2013, 10:14
sade ve güzel karda beyaz çok daha güzel hayırlı olsun
sade ve güzel karda beyaz çok daha güzel hayırlı olsun
teşekkürler abi :)