Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon öneriniz
Arkadaşlar navigasyon cihazları olarak önerileriniz nelerdir
tşk....:grup:
aalperdemir
10/01/2013, 20:53
Eger cihaz olarak alacaksaniz bircok marka hemen hemen ayni ozellikleri sunacaktir. Basarsoft veya teleatlas olayina takilmamanizi oneririm. Tomtom, navking(teleatlas) ,igo(basarsoft) kullandim. Hepsinin harita saglayicisi farkli ama, harita detayi bakimindan igo oneririm. Poi bakimindan teleatlas iyidir. Bircok yeride harita detayi ile degil poi yardimiyla bulursun. Ancak navking QuickSearch ozelligi ciddi anlamda mukemmel. Aradigin yeri aramayi bilirsen aklini okuyor zannedersin. Odullu arama ozelligidir. Eger akilli telefon icinse igo dan baska onermem. Hepsini jailbreak yaptiktan sonra denedim. Aralarinda en iyisi igo.
Navigasyon ve elektronik bağimlisi olarak onerilerim nacizane bunlar. Umarim yardimi olur.
Sent my iPhone using
volume23
10/01/2013, 21:00
S2 telefonumda igo kullanıyorum çoktabasit kullanımı.
Benim navigasyon piranha evoque cihazım biraz eski ama bana yetiyor. aux kablosu ile teybe bağladım müzik işinide o şekilde hallediyorum. Ama şimdi olsa geri görüş kamerası bağlamak için av-in girişi olan bi tane alırdım.
Walla bi yerde tanıtımını okumuştum cihaz güzel gibi gelmişti bana işlemcisi falan Next piri reis II
hannibal
23/01/2013, 00:34
piranha tahoe 7'' + igo primo + başarsoft
yazılımı değiştirince mükemmel oldu
06bb6580
17/02/2013, 01:41
7 Inch 1Din Car DVD Player GPS Bluetooth TV RDS - USD $ 229.98 (https://www.lightinthebox.com/7--Motorized-Touch-Screen-1-Din-Car-DVD-Player-GPS-TV-Bluetooth-Ipod-RDS-SZC6043-_p158795.html#) merhabalar arkadaşlar bu ürünü bu sitede görmüştüm. kaliteli bir ürünmüdür ? bana türkiyeye tam olarak kargo vergi dahil ne kadara gelir ? acil cevap verirseniz sevinirim teşekkürler