Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo orjınal led ve mercekli far ve DPF temizliği
Selamunaleykum arkadaslar ve abılerım ıkı konum olacaktık sızden yardım bekledıgım bırıncı konu su
1-mercek ve ledlı farlar orjınal varmıdır kı suan ınt baktıgıma göre var gercekmı degılmı ve fıyataı
2-Dpf temızlıgı yaptırmak ıstıyorum fiyatları ne kadar yetkılı servıslerı aradım kımısı 100 tl dıyor kımısı 400 tl anlam veremedım sızden abılerımden veya kardeslerım den yapan varmı
bu ıkı konus hakkında bılgılendırısenız sevınırım sımdıden herkeze hayırlı ugurlu olsun:cool::cool::cool:
Fiatın mercekli modeli yok.sonradan oem mercek far yapılıyor.
Sent my iPad using
pekı oem far muaynede gecmıyecegı ıcın ıkıncı takım far almam gerekıyor galıba bunun fıyatı ne olur bır bılgınız varmı
smartmavi
08/01/2013, 01:35
dectane.de sitesinde sizin aracınıza göre de ledli mercekli far var.
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headlights-FIAT/D-LITE-headlights-Fiat-Punto-Evo-09--drl-black.html
dectane.de sitesinde sizin aracınıza göre de ledli mercekli far var.
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headlights-FIAT/D-LITE-headlights-Fiat-Punto-Evo-09--drl-black.html
Sertaç bu siteden alışveriş yapılabiliyor mu? astraya göre çok güzelmiş hem çift angel hemde mercekli..
yurtdışında var arkadaş paylaşmış bunun beyaz zemınlı olanıda var ama türkiyede yok..
smartmavi
08/01/2013, 02:40
Sertaç bu siteden alışveriş yapılabiliyor mu? astraya göre çok güzelmiş hem çift angel hemde mercekli..
yapılabiliyor hocam. ancak +%20 vergi/gümrük ödemesi gerekiyormuş.
yurtdışından gelen birine aldırmak mantıklı ama o kişi de eminim gümrükte sorun yaşayacaktır. en iyisi %20 ödeyip almak.
Ziyaretçi034
08/01/2013, 11:52
üstad o farlar sadece görüntüden ibaret biliyorsundur umarım :) bugüne kadar sonar - junyan tarzı far alıpta aydınlatmasından memnun olan bir kişiye şahit olmadım
üstad o farlar sadece görüntüden ibaret biliyorsundur umarım :) bugüne kadar sonar - junyan tarzı far alıpta aydınlatmasından memnun olan bir kişiye şahit olmadım
+1283
Gerçekten başarılı bir aydınlatma istiyorsanız bir takım far alıp mercek modifiyesi yaptırmak en mantıklısı ama yabi maliyetli.
Sent my iPad using
Ziyaretci037
08/01/2013, 13:11
Almasına alınır da önünüzü göremezsiniz bu farlarla:) 40 Euro kargo bedeliyle gönderiliyor Türkiye'ye de..
Ziyaretci037
08/01/2013, 13:12
Bu da içi beyaz olanı bu arada ;
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headlights-FIAT/D-LITE-headlights-Fiat-Punto-Evo-09--drl-chrome.html
baya pahalaı 389 euro far 40 euro kargo artık ptt kargodan alım yapacagız veya dhl kargo alım yapacagız buyuk ıhtımal dhl kargo bırde gumrukcu bulmak laım olucak yanı baya marfalı olucak anlasılan en ıyısı böle kalması :)
bırde su dpf temızlıgı yapan ve kaca yaptırdır arkadaslarım merak edıyorum bırde far konusuna arastıran ve cvp veren benı ve burdakı kısılerı aydınlatan arkadaslara cok ama cok tşk edıyorum
bence git füme renkli far al daha iyi :)
Ziyaretci046
11/01/2013, 02:04
izmirde olsanız dpf temizliğini yapardık
bey peki dpf temızlıgını ben yapabılırmıyım veya mazemelerını alsam dısarda her hangı bır tamırhane yapabıyormu?
DPF kendi kendini temizliyor zaten siz niye temizlemek istiyorsunuz ki ?
senisensiz1977
13/01/2013, 19:23
ıvaa katılıyorum dpf kendi kendine temizler sana ekranda temizlik ve motor için bilgi veriyo motoru stop etme falan diye
EvoKoray
13/01/2013, 21:59
Start&Stop olanlar Euro5 kendi kendine temizlik yapıyor , S&S olmayanlar Euro4 kendi kendine yapmıyor diye biliyorum ben , bizimki euro4 hiç denk gelmedi
Euro4 lerde partikül filtresi yok..
Euro 5 motorda kendı kendı temızlıyor evet ama bunun bırde ılacla manuel temızlesı varmıs ben ıst anadolu yaksında bır kaç yetkısı servısı aradım fıyat aldım en dusuk 100 tl en yuksek 450 tl ama 100 tl dıyen yag ve yag fılıtresı degısmeyerek fıyat verdı bu dpf temızlıgı yapılırken yag ve yag fılıtren kırlenıyormus kurum kaplıyormus benım bıldıgım bu anadolu yakasında yapabılen varmı ve fıyat nedır???
DPF temizliğini araç belli km aralığında yada filtre %75 tıkandığında yapıyor. bu işlemide ateşleme sıcaklığını arttırarak yani daha pistonlara daha fazla yakıt göndererek yapıyor. Yani siz filtreyi temizletseniz bile araç belli km yaptıktan sonra yine filtre temizliği yapacak. önemli bir konu olsaydı emin olunki Fiat bunu periyodik bakımların içine koyardı yada Carbon Clean gibi önerirdi.
ZATEN FIAT HER 20.000 BAKIMDA BIR yapılması gerektıgını soylemektedır