Orijinalini görmek için tıklayınız : Birmot beylikdüzüne sakın yaklaşmayın
ozanoz93
07/01/2013, 17:13
Arkadaşlar aralik ayinda butun parasini odedigim sifir buntomu hala teslim etmediler, cuma gunu teslim ediceklerdi olmadi, cumartesi verceklerdi olmadi, bugun için söz verdiler kesin alicaksiniz yine vermediler yarin dediler, gittim kavga ettim, butun birmot genel muduru, fiat genel muduru sikayet ettim, ara balcaksaniz başka fiat baiyelerini secmenizi tercih ederim. Servise bile bakimlara bile goturmeyecek birmota, bide ukala ukala konuşuyor arabayi satan mehmet bey.
serkandemir
07/01/2013, 17:17
Arkadaşlar aralik ayinda butun parasini odedigim sifir buntomu hala teslim etmediler, cuma gunu teslim ediceklerdi olmadi, cumartesi verceklerdi olmadi, bugun için söz verdiler kesin alicaksiniz yine vermediler yarin dediler, gittim kavga ettim, butun birmot genel muduru, fiat genel muduru sikayet ettim, ara balcaksaniz başka fiat baiyelerini secmenizi tercih ederim. Servise bile bakimlara bile goturmeyecek birmota, bide ukala ukala konuşuyor arabayi satan mehmet bey.
bende 2006 da puntomu ordan almıştım aracımın iç çıtaları tek kat eksik boyalı geldi 3 ay sonra farkettik malesef yani araba tesalim edilmeden önce bi ton kontrolden geçiyor orayı mutlaka görmelerine rağmen aracı sattılar.Satış konusunda bişi demiyorum benimde başıma geldi ama servis konusunda bence istanbulun en iyilerinden sadece çok kalabalık olduğu için mekanik kısmında ilgi biraz az gibi geldi
ozanoz93
07/01/2013, 17:19
Servisini bilmiyorum ama, bir arkadsin yorumunu gormustum servise birakmis araci bakim icin arabayi vuruk teslim etmeye kalkmislar beylikduzu birmot
bakalim aracimi nezaman teslim alirim.:)))
Misafir047
07/01/2013, 17:22
birmot servislerinden uzak duracaksın
serkandemir
07/01/2013, 17:23
Servisini bilmiyorum ama, bir arkadsin yorumunu gormustum servise birakmis araci bakim icin arabayi vuruk teslim etmeye kalkmislar beylikduzu birmot
bakalim aracimi nezaman teslim alirim.:)))
eheehueh sağ marşpiyeli tamire verdim sol marşpiyeli vurmuşlar öyle teslim edeceklerdi ama kaçar mı bu gözlerden sonra onu da ücretsiz yaptılar normal olarak.Ben bu tarz işleri normal görüyorum artık hemen hemen tüm servislerde olabilecek şeyler.Ancak kaporta işçilikleri gayet güzel
ben kozyatağı arma otoyu tavsiye ederim çok memnunum zamanında teslim ve müşteri memnuniyeti
lektonstar17
07/01/2013, 17:28
Araç siz parayı verdiğinizde bayidemiydi yoksa fabrikaya sipariş mi, verildi ? Eğer sipariş verildiyse süre normal.Ben sipariş veriğimde 2 ay bekleyebilirsiniz dediler bir ay sonra gelmişti.Bir de parayı neden peşin verdiniz ? Bu durum onların işine geliyor ve rahat davranıyorlar.Nasıl olsa parayı aldık , arabayı bi ara veririz diyorlar.Önden kapora verip aracı teslim aldığınızda ödeme yapabilirdiniz.Zaten herşey parayı alana kadar.Parayı aldıktan sonra müşteri falan tanımıyorlar.
Ziyaretci031
07/01/2013, 17:28
Birmot birmot birmot gene yaptı yapacağını.Her yerde aynı bu birmot arkadaşlar.Onlarla wc'ye bile gidilmez ya :)
ozanoz93
07/01/2013, 17:34
yor arac birmotun onunde 15 gundur
ozanoz93
07/01/2013, 17:35
yok arkadas yok beng gazeteciyim ve gazeteci kimligimi kullanarak birmotun butun mudurlerine sikayet ettim, yaklaarini birakmiyacam sozcu gazetesinde otomobil koseini yazar arkadasimada haber yaptircam
serkandemir
07/01/2013, 17:46
yok arkadas yok beng gazeteciyim ve gazeteci kimligimi kullanarak birmotun butun mudurlerine sikayet ettim, yaklaarini birakmiyacam sozcu gazetesinde otomobil koseini yazar arkadasimada haber yaptircam
araç birmotta duruyorsa size ne söylüyorlar teslimat için merak ediyorum ruhsat falan mı çıkmadı acaba ozan bey
lektonstar17
07/01/2013, 17:54
Arabada vuruk darbe gibi bi sıkıntı da olabilir. Tamir için bekletiyolardır. Ben sizin yerinizde olsam aracı alırken ince detay kontrol ederdim ve direk bi bosh servise gidip expertize sokardım.
aliastam
07/01/2013, 17:55
Bende iki defa servise gitmişitim,birdaha gitmemeyi düşünüyorum.Fiyatları bana göre çok yüksek.150 tlden 4 lastik,yağ değişimi,yağ ve hava filtresi değişimi,fren balataları 1200 tl para ödedim.
ozanoz93
07/01/2013, 17:55
araç birmotta duruyorsa size ne söylüyorlar teslimat için merak ediyorum ruhsat falan mı çıkmadı acaba ozan bey
Ruhsat imzalanmamis plaka cikmis anlamiyorum ruhsat imzalanmamis diyorlar 5 gündür
ozanoz93
07/01/2013, 17:56
Arabada vuruk darbe gibi bi sıkıntı da olabilir. Tamir için bekletiyolardır. Ben sizin yerinizde olsam aracı alırken ince detay kontrol ederdim ve direk bi bosh servise gidip expertize sokardım.
araba ilk geldiginde gormustum, parayi yatirken, birsey yoktu otaparta vurdularsa bilemem tabiki
serkandemir
07/01/2013, 18:00
Ruhsat imzalanmamis plaka cikmis anlamiyorum ruhsat imzalanmamis diyorlar 5 gündür
ruhsat nasıl imzalanmıyor bende bunu anlayamıyorum açıkçası ben bile kendi başıma izmirden iki günde halettim kargo dahil halbuki o kadar tandıkları falan var aracıları var başka bişi olabilir gerçekten dikkat etmek gerekir
Misafir046
07/01/2013, 18:06
1.Enriko
2.Birmot.
ozanoz93
07/01/2013, 18:17
serkandemir (https://forum.grandepuntotr.com/members/serkandemir.html) gercekten uyarin icin tsk dikkatli bir sekilde incelicem gerekirse baska bir servise goturum kaportaya baktircam
serkandemir
07/01/2013, 18:19
serkandemir (https://forum.grandepuntotr.com/members/serkandemir.html) gercekten uyarin icin tsk dikkatli bir sekilde incelicem gerekirse baska bir servise goturum kaportaya baktircam
bu arada beylikdüzüne yakın mimarsinanda fiat yetkili servisi var ben de oraya götürüyorum genelde aracımı küçük bir yer olduğu için bir kaç kere gittikten sonra tanışıyorsun herkesle sıkıntılarını daha net iş yoğunluğu az olduğundan daha çok ilgi gösteriyorlar bilginiz olsun büyükçekmece taraflarında oturuyorsanız mantıklı olabilr
ozanoz93
07/01/2013, 19:00
bu arada beylikdüzüne yakın mimarsinanda fiat yetkili servisi var ben de oraya götürüyorum genelde aracımı küçük bir yer olduğu için bir kaç kere gittikten sonra tanışıyorsun herkesle sıkıntılarını daha net iş yoğunluğu az olduğundan daha çok ilgi gösteriyorlar bilginiz olsun büyükçekmece taraflarında oturuyorsanız mantıklı olabilr
tesekurler kesinlikle oraya goturcem serkan orayi bilmiyordum sagol tavsiyen icin bu arada sende beylikduzundemisin neresinden
serkandemir
07/01/2013, 19:18
tesekurler kesinlikle oraya goturcem serkan orayi bilmiyordum sagol tavsiyen icin bu arada sende beylikduzundemisin neresinden
güzelce de oturuyorum ben yakın sayılır gidersen servis danışmanı arkadaşımdır bilgin olsun
arkadaş derken orda tanıştım dışarıdan değil yani reklam yapıyor olmayayım
ozanoz93
07/01/2013, 19:26
güzel olur serkan senin salamini gotururum burdan koparmiyalim bağı :))
serkandemir
07/01/2013, 19:33
güzel olur serkan senin salamini gotururum burdan koparmiyalim bağı :))
kesinlikle :)
fotobelit
07/01/2013, 20:34
Ozan bey geçmiş olsun..Araç orda duruyor ve size teslim etmiyorlarsa,mutlaka bir sıkıntı vardır..Bu arada yorum yapan arkadaşın pencerisinin alt kısmında ALINTI yazar.oraya basarak,yorum yapan arkadaşın yazdıklarını alıntı yapmış olursunuz...
ozanoz93
07/01/2013, 22:51
Ozan bey geçmiş olsun..Araç orda duruyor ve size teslim etmiyorlarsa,mutlaka bir sıkıntı vardır..Bu arada yorum yapan arkadaşın pencerisinin alt kısmında ALINTI yazar.oraya basarak,yorum yapan arkadaşın yazdıklarını alıntı yapmış olursunuz...
aracta sıkıntımı var bilmiyorum. ama araj park halindekyen birsey olmaz heralde, diye dusundum fiyat genel budurlugunden tut her yere sikayet ettim, ruhsat imzalanmamis diyor nekadar dogru yana bilmiyorum tabiki ben anlamam aracta bir saatlik vrami ama aldiktan sonra tanidim bir kaportaciya goturup baktircam varmi yokmu birsey diye icim rahat olsun, peki birsey olursa ne yapmam gerek
1ocak2011
07/01/2013, 22:53
Aracım P.tesi TR'ye geldi. Çarşamba bayiye. Perşembe 1 günde ruhsat işlemi halledildi. Cumada bendeydi.
ozanoz93
07/01/2013, 22:56
Aracım P.tesi TR'ye geldi. Çarşamba bayiye. Perşembe 1 günde ruhsat işlemi halledildi. Cumada bendeydi.
buyuk bir ihtimale, bu savsakladi bence, vurcaklarinada inanimyorum ama icim rahat olsun diye batircam, bu arada yarinda teslim etmezlerse kesin edicez dedieler taki etmezlerse kesin vuruk araba gidip aracima gormek isityorum dicemm
sakin olun ilk önce satış müdürü ile görüşün baktın yine çözüm ve aynı tavırlar direk fiatın şikayet hattını arayın ve durumu bildirin emin olun o artis satıcıya geri dönüş yaparlar, buna benzer durumu balkan opelde yaşadık araç ellerinde olduğu halde 4. gün benim araya girip satış iptal para geri alınacak cümlesini kurmam üzerine nedense o güne yetişmeyen plaka-ruhsat işleri 1 saatte hal oldu
ozanoz93
08/01/2013, 12:46
sonunda bugun sabah 10 daa aradilar aracinizi teslim alabilirsiniz diye o dengesiz musteri temsilcisi ::)) bende bu karda almayi dusunmuyorum :))
yeni arabanız hayırlı olsun...bende kasım ayında birmottan fiyat almıştım, 46,000tl den aşaya inmemişlerdi, aynı aracı başka bayiden 43,750 tl ye almıştım... 20 gün önce kış lastiklerimi birmottan aldım en azından lastikte fırsatçılık yapmadılar piasada lastik bulunmazken, dandik markalar 200 tl den satılırken pırellı snowcontrol lastiklerin tanesini 165 tl den almıştım..
AYTEK AYDIN
08/01/2013, 14:30
Ben linea aaracımı kartaş dan alırken pazartesi siparişi ile kaporasını verdim. perşembe akşamı araç bayiye geldi. cuma akşamı kalan parasını verdim aracı teslim aldım.Bu gibi işlerde önce biraz kapora verip aracı teslim aldıktan sonra ödeme yapmakta fayda var.
Budweiser
10/01/2013, 18:27
ben kozyatağı arma otoyu tavsiye ederim çok memnunum zamanında teslim ve müşteri memnuniyeti
:D Ben Armadan aldım 1 bucuk ay sonra verdiler arabayı. Pek zamanında olmadı sanırım :)