Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu aksam cok canım sıkıldı arabaya sardım:D
matadorcuk
05/01/2013, 02:30
Selam arkadaşlar,cansıkıntısından arabayla ugrasayım dedım.olumlu olumsuz yorum beklıyorum.Burak kapı altı ledler sana suprzı olsun :D
dogus618
05/01/2013, 02:31
Yazılar ve kapı altı ışıklandırma muthiş kapı altı ısınlandırmayı bende ıstıyroumm nolurrrrrr ;)) bana da yapalım
matadorcuk
05/01/2013, 02:32
dewamıı
Birkan61
05/01/2013, 02:33
Ufuk abi sana Grande Punto Elektrikçisi dükkanı açalım :D
Güzel olmuş yarın canlı görürüz inşallah güle güle kullan :)
matadorcuk
05/01/2013, 02:33
Yazılar ve kapı altı ışıklandırma muthiş kapı altı ısınlandırmayı bende ıstıyroumm nolurrrrrr ;)) bana da yapalım
Arkadaşş ısıgı gorenn gelıoo:DBurak zaten omrumu yedı benım arabayada yapcaz dıe:DCanın sag olsun kardesım yaparız.
dogus618
05/01/2013, 02:34
Arkadaşş ısıgı gorenn gelıoo:DBurak zaten omrumu yedı benım arabayada yapcaz dıe:DCanın sag olsun kardesım yaparız.
Dusunmen yeter abım yarın detayları yakındnn gormeyı heyecanla beklyorum
matadorcuk
05/01/2013, 02:34
:Dyok ben kardesım ben kendı arabamla ugrasmayı sevıyorum.Yarın gıorursun canlı canlı:D
Kapı kollarının içindeki ışıklar hariç diğerleri güzel. Onları da biraz daha az akımla yaksan bence tam olur.
matadorcuk
05/01/2013, 02:42
Kapı kollarının içindeki ışıklar hariç diğerleri güzel. Onları da biraz daha az akımla yaksan bence tam olur.
Eyw.ben ozllıkle onları arttırdım vala.Cok yanında hosuma gıdıyo.Volkan (VGHD) la o ısıkların altında okey oynayacaz:D:P
kanka bencede ledler güzel olmuş ama o etiketleri sök :D
hepsi çok güzel olmuş özellikle kapı kolları, ama aynalara daha kısa ve büyük bir yazı daha iyi olurdu sanki
matadorcuk
05/01/2013, 02:59
kanka bencede ledler güzel olmuş ama o etiketleri sök :D
Dursun la bıraz sıkılınca sokerım:D
34ozkankurtuldu34
05/01/2013, 03:23
Bence tek kapı kollarının içinde ki ışıklar güzel olmuş VHD volkandakilerde çok şık duruyor gerçekten.
Hatayye81
05/01/2013, 03:28
Güzel gözüküyı güle güle kullanın.
Semih Kurtulmus
05/01/2013, 03:48
ahahaha :D birde basık araçlar için yere gömük lift - kriko yapalım tam olsun :D
mehmetvyz
05/01/2013, 12:37
ışıklar süper olmuş :)aynadaki yazının rengi gri olsa nasıl olur?
hepsi çok güzel olmuş özellikle kapı kolları, ama aynalara daha kısa ve büyük bir yazı daha iyi olurdu sanki
Bence tek kapı kollarının içinde ki ışıklar güzel olmuş VHD volkandakilerde çok şık duruyor gerçekten.
Tamam sustum :D
matadorcuk
06/01/2013, 12:37
JAntlarla uyum saglasın dıye beyaz yaptım.
Tamam sustum :D
Heheheheheh begendın abı ıtıraf et:D