Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik cezası geldi..
Birkan61
03/01/2013, 13:31
7 aralık tarihinde yasak yere park etmişim..
Bilenler vardır Bakırköy Ethica hastanesini e5' kenarında kalıyor zaten.
Anneannemi doktora götürdük annemle, otoparkında yer yoktu ve anneannem rahatsız olduğu için en yakın yer olan yolun karşısına park ettim arabayı :)
Her neyse girdik hastaneye işimiz bitti falan çıktım araba yok. Çekmişler..
Arabayı çektikleri yere hemen belediyenin arabası park etmiş bitane siyah zeminli plakaya sahip bi symbol. Onlar bu devletin belediyenin arabasıda biz bu devletin bu belediyenin vatandaşı değil miyiz haksızlık değil mi?
Gittik otoparka çıkarttım arabayı 70 TL bi ücret ödeyerek.
Az önce trafik cezası geldi 72 lira yasak park'dan dolayı..
Bi dahamı ödeyecez şimdi? O gün annem ve anneannem var diye inipte orayı karıştırmadım :D şimdi diyorum keşke yapsaydım..
Normal mi tekrardan ceza gelmesi?
ilk ödediğin otopark parası...Yeni gelen ise park cezası. Geçmiş olsun...
Ziyaretçi034
03/01/2013, 13:37
ilk ödediğin 70 ise 60 lirası çekici 10 lirası otopark ücreti gibi bişeydir, ceza sonra gelir ki sana da öyle olmuş, kuzenime ve ofisten arkadaşa da aynısı olmuştu.
muratpolat12
03/01/2013, 13:39
soyulmaktan sömürülmekten kazanç kapısı görülmekten bıktık.Farkındamsınız eskiden doğalgaza ne zaman indirim olacak diye sorulurdu şimdi doğalgaza bu ay zam gelmeyecek diye bayram yapılıyor.
Birkan61
03/01/2013, 13:41
ooo kötü muhabbet o zaman :)
Yalnız ceza tarihi 07 aralık yazıyor ama ceza elime bu sabah ulaştı.
Ben uyuyodum cezayı annem teslim aldı o yüzden soramadım, 15 gün içerisinde ödersem 54 liraya düşer mi yine? Cezanın geldiği günden sonra mı 15 gün sayılıyor yoksa 7 aralıktan sonra mı sayılıyor?
soyulmaktan sömürülmekten kazanç kapısı görülmekten bıktık.Farkındamsınız eskiden doğalgaza ne zaman indirim olacak diye sorulurdu şimdi doğalgaza bu ay zam gelmeyecek diye bayram yapılıyor.
Kesinlikle katılıyorum..
tebliğ edildiği tarih önemli olan Birkan
StrawBeeRy
03/01/2013, 13:45
bir daha park etmessin işte :D :D geçmiş olsun
kardesim gecmis olsun bizim sisli bölgesindede cok arac cekiyorlar hic acımadan hemde biz onları görünce ac kalmıs yine bunlar diyoruz
70 tl otopark ve cekici ücreti
70 tl gibide cezası geliyor soygun bu tamamen ya
adam cocugunu ana okuluna bırakıp cıktı araba yok.. trafik polisine diyoruz ki yaa adam cocugunu okula bırakmaya girdi cıkacak simdi falan dedik dinlemedi cekti aracı..
yazık millete ya günah kavramı kalmadı artık bunların..
Birkan61
03/01/2013, 13:51
tebliğ edildiği tarih önemli olan Birkan
Anladım teşekkür ederim :)
bir daha park etmessin işte :D :D geçmiş olsun
ah be kardeşim mecburiyetten :D sağolasın..
dogus618
03/01/2013, 13:53
Kankım geçmiş olsun wlla ben bıktım bu cezalardan bugun mertere gıderken e 5 de 70e ayarladım kı hızı gecıp bıde radardan ceza yemım dıye ama 70 e5 ıcın kufur gıbı hız en sagda sellektör yedım walla
Birkan61
03/01/2013, 13:56
kardesim gecmis olsun bizim sisli bölgesindede cok arac cekiyorlar hic acımadan hemde biz onları görünce ac kalmıs yine bunlar diyoruz
70 tl otopark ve cekici ücreti
70 tl gibide cezası geliyor soygun bu tamamen ya
adam cocugunu ana okuluna bırakıp cıktı araba yok.. trafik polisine diyoruz ki yaa adam cocugunu okula bırakmaya girdi cıkacak simdi falan dedik dinlemedi cekti aracı..
yazık millete ya günah kavramı kalmadı artık bunların..
Aynen abi çok oluyor artık ya..
600 liralık emniyet şeridi cezası gelmeden önce 72 lirayken yani :D arkadaşım emniyet şeridine girmiş işte.
Abi etme eyleme falan derken ruhsatın arasına 50 lira sıkıştır gel ceza puanın olmaz en azından demiş. Bizim delikanlıda yazın cezamı demiş :D zaten indirimle 54 lira ödeyecek saçmalığa bak abi :)
Kankım geçmiş olsun wlla ben bıktım bu cezalardan bugun mertere gıderken e 5 de 70e ayarladım kı hızı gecıp bıde radardan ceza yemım dıye ama 70 e5 ıcın kufur gıbı hız en sagda sellektör yedım walla
bu insanlar nereye sı.. ( park edecek ) nerede basacak :D :D :D
Ziyaretci040
03/01/2013, 14:56
Benim 3 senedir park ettiğim yerden aldılar arabamı dükkanın önünden la dükkan bizim araba bizim adam aldı götürdü öğlen yemeği vakti. Ben bide o kaldırıma işgaliye falan ödüyorum düşün artık :)
hakanozukacmaz
03/01/2013, 15:11
gecmiş olsun birkan ah be kardesım vermedın cı çorba parası adamlara :D
Ziyaretci040
03/01/2013, 15:14
Ha bu arada o ceza normal senin ödediğin otopark ve çekici parası ...
ben arabamı aynı yerde çekici üzerinden indirttim memur arkadaş 60tl cezası var ya simdi bize ode yada evine 150tl gelir dedi.dedim eve gelsin sorun değil.eve ceza da gelmedi :)
Birkan61
04/01/2013, 01:50
Benim 3 senedir park ettiğim yerden aldılar arabamı dükkanın önünden la dükkan bizim araba bizim adam aldı götürdü öğlen yemeği vakti. Ben bide o kaldırıma işgaliye falan ödüyorum düşün artık :)
Garajdada ceza yazacaklar diye korkar oldum şimdi :D
gecmiş olsun birkan ah be kardesım vermedın cı çorba parası adamlara :D
Hava yağmurluydu, otoparktaki adamla tartıştım.
Taksiyle otoparka girdik adam hop nereye giriyorsunuz falan baştan orda kıl oldum zaten..
Neyse kavga gürültü ödedim parayı, bindim arabaya. Adamın olduğu yerde su birikintisi vardı tam gaz girdim adamı ıslattım devam ettim.. :D
hakanozukacmaz
04/01/2013, 02:30
Taksiyle otoparka girdik adam hop nereye giriyorsunuz falan baştan orda kıl oldum zaten..
Neyse kavga gürültü ödedim parayı, bindim arabaya. Adamın oldu yerde su birikintisi vardı tam gaz girdim adamı ıslattım devam ettim.. :D
az bile yapmışssın :D
Misafir047
04/01/2013, 11:14
Neyse kavga gürültü ödedim parayı, bindim arabaya. Adamın oldu yerde su birikintisi vardı tam gaz girdim adamı ıslattım devam ettim.. :D
eline sağlık super olmuş adamın suratındaki ifadeyi görmek isterdim:)
blackhawk
04/01/2013, 12:54
30Aralık akşamı Alsancak"ta Sevinç pastanesine yaklaşırken sağ farın yanmadığını fark ettim. ışık yeşile döndü önümdeki araç hareket edince polisyanaş dedi. evrakları istedi farın yanmıyor dedi. şimdi fark ettim dedim yeni oldu bu seferlik yazma dedim. CEZA YAZMAZSAM BENİM NE ANLAMIM VAR DEDİ. Yaz o zaman dedim o arada kaputu açıp balans"a vurdum lamba yandı. bak dedim boşuna yazıyorsun yanıyor ışık. yüzüme bön bön baktı yazmayadevam etti. şimdi böylesine haksız cezaya ne diyeyim. yazdığı cezadan alacağı paradan ödediğim vergiye kadar haram olsun. parasında değilim sağılacak inek görülmek ağırıma giden.
30Aralık akşamı Alsancak"ta Sevinç pastanesine yaklaşırken sağ farın yanmadığını fark ettim. ışık yeşile döndü önümdeki araç hareket edince polisyanaş dedi. evrakları istedi farın yanmıyor dedi. şimdi fark ettim dedim yeni oldu bu seferlik yazma dedim. CEZA YAZMAZSAM BENİM NE ANLAMIM VAR DEDİ. Yaz o zaman dedim o arada kaputu açıp balans"a vurdum lamba yandı. bak dedim boşuna yazıyorsun yanıyor ışık. yüzüme bön bön baktı yazmayadevam etti. şimdi böylesine haksız cezaya ne diyeyim. yazdığı cezadan alacağı paradan ödediğim vergiye kadar haram olsun. parasında değilim sağılacak inek görülmek ağırıma giden.
Farın yandığını gördükten sonra ceza kesmeye devam etmesi terbiyesizlik olmuş. Kağıt üstünde buna hakkı olabilir ama bizler robot değil, insanız. Etik açıdan ceza yazmamalıydı bana göre. Ayıp etmiş. Ben kaç kez stoplarından biri yanmayan, sinyal vermeyen, kırmızıda geçen, hız limitine uymayan polis aracı gördüm, sayısını unuttum.
Park yapılması yasak olan bir kaldırım kenarı vardı iş yerimin önünde (sonradan İzelman'ın otoparkı oldu, bu da ayrı bir komedi, trafiği engelliyor diye park yasaktı, sonra otopark oldu. Hani trafiği engelliyordu?). Müşteriler gelip geçici olarak araçlarını koyuyorlar yer olmadığı için, ama polis acımıyor, direk cezayı yapıştırıyor. İşin trajikomik tarafı ise ceza yazarken park etmiş araçların yanında 2. sırayı yaparak bekliyor. Ordaki tüm araçlara ceza yazarken o araçların normalde beklediği süreden daha uzun süre trafigi engelliyor. Sinirlendim bak durduk yere...
muratpolat12
04/01/2013, 13:41
bazıları varki trafik sigortam bitmesine rağmen beyfendi hemen kredi kartınızla sigortayı satın alın aracınızı bağlamayalım diyen bazısıda far yanmasına rağmen ceza kesen..
allah insanı helal süt emmiş polisle karşılatırsın
Birkan61
04/01/2013, 14:07
bazıları varki trafik sigortam bitmesine rağmen beyfendi hemen kredi kartınızla sigortayı satın alın aracınızı bağlamayalım diyen bazısıda far yanmasına rağmen ceza kesen..
allah insanı helal süt emmiş polisle karşılatırsın
Yılbaşında 13 kez çevirmeye girdim şaka gibi :)
Ama yılbaşındaki polisler gerçekten çok iyiydi bence..
Çoğu sen doğru söylüyorsun alkollü değilsin diyerek test bile yapmadan bıraktı..
Bitaneside alkol testi yaptı ehliyet falan istemedi :D
Hepside iyi seneler diledi :)