Orijinalini görmek için tıklayınız : Devlet memuru olmak isteyenlere
Arkadaşlar adalet bakanlığı 2000 den fazla lise ve üzeri mezunu personel alacak yalnız kpss den en az 70 istiyor ben başvurmuyorum 67 puanım var çalışmadan amca bukadar oluyor ayrıntılar altaki linkte inşallah kazanan olur.
Memurlar.Net - İlan (https://ilan.memurlar.net/)
34ozkankurtuldu34
29/12/2012, 15:17
Faydalı bir paylaşım teşekkürker benden de ne GARDİYAN olur heee :)
Ziyaretci040
29/12/2012, 16:13
Abi senden ve benden gardiyan olucağını sanmıyorum bizi direkt Cumhuriyet Başsavcısı gibi bişi yapmaları lazım. Suç oranları düşmezse bende bişi bilmiyorum :D
görkem koçsan
29/12/2012, 23:39
bende 69.8 puan aldım yetmiş sayılırmı bilmiyorum anlamadım gitti bilgisi olan varsa cevap alabilirmiyim.
hocam şahsi fikrim 69.8 sayılmaz çünkü devlet sistemlerinde tam olması lazım..örneğin e-okul sisteminde 44.5 alan bir öğrencinin karne notu 2 olsa bile 45 den düşük notun var diyerek teşekkür-takdir belgesi vermiyor..
Hocam 69.999 bile olsa saymıyorlar bende başka biyerde başvuracaksın ama olmadı sırf bu olaydan ama hocam memurlar sitesini günlük takip edince baya ilan çıkıyor ben günlük takip ediyorum bakalım inş belki birşeyler olur